Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky nemate doma stolare nebo mate zkusenost na kolik by me vysel takovy pokoj? Budu mit kluky dohromady a tohle se mi libi. Popripade jak mate vyreseny pokoj pro dva a vice deti vy? Dekuji
Tipuju 60 - 100 tis. Kč. Na množství materiálu máme v pokojíku něco podobného, jen postele jsou do „L“ a stůl v jedné linii pod oknem. Možná máme víc skříněk, protože po dvou stranách pokoje jsou pod stropem sříňky. Takže by ses mohla dostat „jen“ na těch 60 tis.
Tak přesně něco podobného chci, takhle řešené postele, jen pod nimi aby byly skříně. Taky nemám vůbec představu
děti jsou zatím malé…
No ja prave resim kluky 8let a 4 roky. Tohle mi prijde takovy dobry i kvuli soukromi a neni to az tak moc detsky, ze bez studu to poslouzi i treba v 15
60klacku no ty jooo. Ale je jasny, ze to musi byt kvalitni no.
Já odhad nemám, ale šedesát je asi moc, ne?
Viděla jsem postel s takovými schody a podtím stůl a skříň, hodně pěkné a vymakané, a stálo to myslím okolo deseti. Takže teoreticky, když to vezmu krát dva plus něco navrch pro sichr, tak by ses mohla vejít někde okolo třiceti? S rošty a matracemi do čtyřiceti?
Bude hodně a hodně záležet na použitém materiálu…
Hihihi no ja si taky rikala tech 30tis., ale zas kdyz vidim praci a ceny na strankach nejakeho truhlare, tak asi tech 60 moc neni. Nevim chtelo by to nejakou maminku co ma doma manzela, ktery ten odhad ma ![]()
@marguaret ja ti dala odhad podle toho, co jsme platili my. Ale mas pravdu, ze by to chtelo oko odbornika. A nemas v okoli nejake truhlare, ze bys je pozadala o kalkulaci?
@marguaret
S celým pokojem zkušenost nemám, nicméně stůl, na něj nástavec (polička) a šuplíky k jedné noze a druhá byla s takovou tou klasickou dírou na PC a nad tím police - 15 000.
Před čtvrt rokem jsme zařizovali pokojík pro děti a vyšel zhruba na 80.000,–.
No jsou ty deti nakladne co si budem vykladat
Takze mam co setrit ![]()
@marguaret píše:
No jsou ty deti nakladne co si budem vykladatTakze mam co setrit
Jenže si myslím, že tenhle pokojík jim vydrží až do studentských let.
Jen nevím, jak chceš řešit postele - doufám, že nějak rozumně, že rošt + matrace, ne matrace na dřevě.