Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
chtěla bych se prosím zeptat jaká je obvyklá cena kavalíra s PP. Je obvyklá cena kavalíra z chovatelské stanice 30 000kč?
Děkuji.
Tato cena je ještě v pohodě, viděla jsem i vyšší třeba 50 tisíc, někdo na FB dokonce psal v době karantény i 75 tisíc.
Ahoj
máme už tedy šestiletého kavouše, ale když jsme se rozhodli pro Kavalírka, tak cena se pohybovala běžně 10-15 tisíc ![]()
Ahoj, taky me ty ceny zaskocily. My uvazujeme o biglovi, ale cena stenete s pp je taky 30k. Ceny pry sly kvuli velke poptavce behem covidu hodne nahoru. My jsme bohuzel na pejska pripraveni az ted, tak to asi budeme muset dat..
@Anonym6262 ceny šly hodně nahoru, chce to pohledat ale kolem 25 000 bych cenu očekávala
Nebo chvíli počkat, v době covidu každý chtěl psa, ale počítala byhc že trh je už přesycen tak ceny půjdou dolů. našla bych si na sociálních sítích skupinu a tam se poptala jaké jsou ceny.
Mame kavalira s PP a stal 20tis cca 5let zpet, 15let zpet stal s PP 11tis. Takze cena tak nejak odpovida. Pokud je to mlady chov, cena je vyssi a kdyz ma i dobre koreny, cena se zase trosku vyhoupne.
Jestli se vam to zda moc, muzete zkusit nejake mene proflakle plemeno nebo mrknout na ceny v zahranici, pripadne pejska z utulku.
Švagr je chovatel od koní po papoušky a říkal, že všechny zvířata šla cenově nahoru. Dokonce si lidi řeknou za vořecha nehorázné peníze. Spoléhají na to, že všechna štěňata jsou roztomilá. My máme psa od štěněte z útulku, teď už 13 let a mrkám taky po štěněti. Našla jsem podobnýho voříška co máme, inzerát ten den vložený a 24 000 shlédnutí. Tak o toho se ještě poprali ![]()
@AstraG píše: Švagr je chovatel od koní po papoušky a říkal, že všechny zvířata šla cenově nahoru. Dokonce si lidi řeknou za vořecha nehorázné peníze. Spoléhají na to, že všechna štěňata jsou roztomilá. My máme psa od štěněte z útulku, teď už 13 let a mrkám taky po štěněti. Našla jsem podobnýho voříška co máme, inzerát ten den vložený a 24 000 shlédnutí. Tak o toho se ještě poprali
Kone nechapu, mela jsem pocit, ze lidi nebudou zvladat platit ustajeni a ono houby.
Holt vsichni ted rejzujou.
Máme Kavalírku 6 let. Předtím jsem měli labradorku 13 let.Ta stála s PP 6 tisíc. Když jsme o ní přišli, tak jsem hledali kavalírku-a cena 17 tisíc nás nejprve překvapila. Stávaly okolo 15 tisíc, tato byla z lepšího spojení…Kolegyně v práci mají nově kavalíra a dávali 45 tisíc. Také je cena nejdříve zaskočila, ale zjistili, že je to běžná cena za kvalitní stěňátko.
Dnes bych za toto plemeno dala do 50 tisíc-opravdu je úžasná, neměnila bych.
Anonym díky ceně.
@Dakota J píše:
@Anonym6262 Mame dvouleteho, cena byla 20 tisic.
S PP? Z jaké chovatelské stanice?
@lasička1 píše:
S PP? Z jaké chovatelské stanice?
Ano s PP, z chovatelske stanice Charmander. http://charmander.cz/uvod.htm
@Dakota Nádherný kavalirek. Stejně to plemeno miluji. Jen se bojím nemoci srdce, bohužel kavalíři se většinou nedožívají vysokého věku nad 10 let.
@lasička1 píše:
@Dakota Nádherný kavalirek. Stejně to plemeno miluji. Jen se bojím nemoci srdce, bohužel kavalíři se většinou nedožívají vysokého věku nad 10 let.
Proto jsme ho brali s papirama a s tim vekem se musi pocitat, jeste mame obr psa a ti se taky doziji tak 10,na dlouhovekost je nejlepsi malej krizenec, toho jsme meli 16 let. Kavalira jsme davali mamine, strasne se ji libil, jinak jsem koukala kolik ma to plemeno dedicnych nemoci, bez papiru bych si tohle plemeno nelajzla. Jinak pritulnejsiho psa nez je kavalir neznam, vylozene skoci na klin a necha se chovat
,velkej mazel.