Cena kuchyně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
15.7.09 20:11

Holky dekuju moc, ze mi radite.
Isand - Tvoje kuchyn je krasna, presne tak nejak si to predstavuju, jen bych chtela svetlouckou, do vanilkova, nebo klidne i bilou.
No uz jsem pochopila, ze musim financne pritlacit, ale pres 100tis bych sla nerada. Rekonstruujeme cely byt, ktery jsme koupili v Praze-centru, takze penez leti pryc spousta.
Mohla bych si vzit treba lednici a mikrovlnku ze soucasneho bytu (nemam vestavene), ale chceme nas byt pronajimat, tak z nej nemuzu udelat holobyt :D .
Strasne moc jsme chteli byt s oddelenou kuchyni, ne to „kk“ ktere se dneska dela v novostavbach, a jsem rada, ze to vyslo, takze souhlas s Evikk, asi by clovek nemel si pro korunu nechat vrtat koleno :D navic jsem poctiva kucharka :D , takze i proto.
S tou digestori - taky dekuju za nazor. Ani ted ji nemam, nikdy mi nechybela, ale je fakt, ze ten mastny prach obcas utiram. Takze to zvazim. Ale jen takovou tu malou pod skrinku, zadny „krb“ :D
Jeste navic jsem si myslela, ze si koupim v rustikalnim stylu … no proste jsem nezkusena, ty jsou snad nejdrazsi
zakladatalka diskuze
nakukovatelka

• Citovat
  • Upravit
461
25.7.09 23:22

Mnóóó, taky bych řekla, že je to odvážná představa se do těch peněz vejít. My máme Lko od Hanáka včetně spotřebičů, dýha + pult se zásuvkama (takže ono to nakonec vypadá jako do U) a s docela slušnou slevou jsme se dostali na 175 000…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
26.7.09 06:57

No jak jsem psala, tak mi máme kuchyň od truhlářů a vyšla nás se vším všudy i se spižní skříní a spotřebiči na 150 tisíc, což si myslím, že je taková reálná částka. Jinak digestoř doporučuju fakt výsuvnou, ty jsou nejlepší, není to vidět a nebouchá se o to člověk do hlavy.
Tady pro ilustraci naše kuchyň
Markéta
http://img01.ecards.cz/…722215_D.jpg /> http://img01.ecards.cz/…722217_D.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
26.7.09 07:37

do 70 tisíc se spotřebiči by ses vejít mohla ale zas to obnáší to kutilství no :-) Já chtěla masiv, plnovýsuvy, velký porelánový dřez, dřevěnou desku, porelánové knopky - zkrátka francouzský styl. To vše mám - dohromady za 15 tisíc - ale několik víkendů to tedy sebralo :-) a několik pokusů a omylů po cestě by se taky našlo (natřela jsem například dřevo lazurním finským lakem v barvě vanilkové a pak se mi ten odstín zdál ošklivý, broušení profilovaných dvířek šmirglíčkem bych nepřála nejhoršímu nepříteli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.7.09 19:55

Dekuju za dalsi tipy, rady a napady
Marketo moc hezka kuchyn! Ta skrin za dvermi je dobry napad, taky by se mi hodila.
Nakonec jsem - vzhledem k tomu, ze mistnost neni zas az tak velika, jak se mi puvodne zdalo - upustila od kuchyne do U (aby nebyla cela mistnost zastavena a zbyl nejaky plac uprostred) a budu delat jen L.
nakukovatelka (zakladatelka diskuse)

• Citovat
  • Upravit
3
10.6.13 10:46

Hanák Hradčanská

Ahoj holky, nemáte náhodou někdo zkušenosti s kuchyní Hanák? Moc se mi líbí, mám teď připravovaný návrh v Praze na Hradčanské, zatím ještě nic v ruce, ale jsou moc příjemní.
Co sem tu četla, člověk nikdy neví a tak se ptám, abych pak nebyla překvapená 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.6.13 11:13

Ahojky, nevím jak daleko to máš třeba do polska a kousek od hranic (jsme z Třince) je luxusní firma která je zaměřená na kuchyně, šatny atd..a máme obrovskou kuchyň do U nahoře mám sice jen Dvě velké dvoj police -sklo v chromovaném rámu užasný barový pult, kolem americké ledni ce uděláný jako špajz prostě takový panel, kde jsou skřínky a trouba s mikrovlnkou a cena byla 88.000kč(bez spotřebičů) dostali jsme slevy a dokonce nějaké světýlka zdarma a jsme max. spokojení!!!Firma se jmenuje MOROSZCZUK
Já osobně kdybychom neměli takto blízko polskou a nebyli jsme s nimi spokojení už i několik let zpět kdy jsme s manželem zařizovali byt tak bychom šli každopádně do soukromého truhláře :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: Ikea atd…jsou zbytečně drahé, držím pěsti při výběru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.6.13 10:08

Ahoj, jsem z Prahy, takže do Polska to mám celkem z ruky. Ale dík. Zkusim toho Hanáka. Už mi volali, že pro mě mají návrh připravený. Půjdu tam příští týden, tak sem zvědavá. Kuchyň nemám velkou, ale chci tam nacpat dost věcí, návrh je
zdarma, tak sem zvědavá jak se jim to povedlo. Kdyžtak dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.6.13 10:24
D
@zlatanka píše:
Ahoj, jsem z Prahy, takže do Polska to mám celkem z ruky. Ale dík. Zkusim toho Hanáka. Už mi volali, že pro mě mají návrh připravený. Půjdu tam příští týden, tak sem zvědavá. Kuchyň nemám velkou, ale chci tam nacpat dost věcí, návrh je
zdarma, tak sem zvědavá jak se jim to povedlo. Kdyžtak dám vědět :)

no to mas z ruky to je fakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.6.13 10:25
@Kornel píše:
D
no to mas z ruky to je fakt :D

moc ti preji at vyberes tu nejlepsi a hlavne at slouzi, pak se pochlub je to prece pycha zeny, moc ti to preji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
5.10.13 10:51

Ahoj,
prosim mate nejaky dobry typ na nejaku kuchynu resp. kuchyn. studio v Prahe alebo v okoli?
Na internete je toho strasne vela a rada by som vybrala nieco overene.
Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6778
5.10.13 12:00

@Monika123 kuchyn jsem resila nedavno, mam rada modernu - cisty a hladky design, obesla jsem si znama a vyhlasena kuchynska studia (Hanak, Sykora, Schmidt, atd.), a tam kde se mi libily nejvic (coz bylo u Hanaka) tak jsem si nechala udelat navrhy (asi 5 moznych variant), rekla jsem jim, co si predstavuju a oni na zaklade zadani tvorili a upravovali. No a pak kdyz jsem mela navrh 3D v ruce, resp. zaslany na mail (ktery se mi libil) jsem sla k truhlarovi a ten to presne podle toho vyrobil, i ze stejneho materialu. Takze kuchyn (bez spotrebicu) nas misto 170tis Kc (Hanak) stala 80tis Kc, vc. velkeho jidelniho stolu. A s tim, ze kovani jsme zachovali znackove Blum. Kdyby bylo pouzito obyc, tak by to bylo i mene nez 80tis. Kuchyn mam velkou - do „L“ /dole vsude vysuvy, nahore plne vyklopy/. Momentalne mi ji montuji - po nedeli bude hotova. Jsem z ni nadsena! Spotrebice - to je individualni - ty jsme si kupovali sami… My sli do znacky Siemens.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
5.10.13 12:23
@nikeska82 píše:
@Monika123 kuchyn jsem resila nedavno, mam rada modernu - cisty a hladky design, obesla jsem si znama a vyhlasena kuchynska studia (Hanak, Sykora, Schmidt, atd.), a tam kde se mi libily nejvic (coz bylo u Hanaka) tak jsem si nechala udelat navrhy (asi 5 moznych variant), rekla jsem jim, co si predstavuju a oni na zaklade zadani tvorili a upravovali. No a pak kdyz jsem mela navrh 3D v ruce, resp. zaslany na mail (ktery se mi libil) jsem sla k truhlarovi a ten to presne podle toho vyrobil, i ze stejneho materialu. Takze kuchyn (bez spotrebicu) nas misto 170tis Kc (Hanak) stala 80tis Kc, vc. velkeho jidelniho stolu. A s tim, ze kovani jsme zachovali znackove Blum. Kdyby bylo pouzito obyc, tak by to bylo i mene nez 80tis. Kuchyn mam velkou - do „L“ /dole vsude vysuvy, nahore plne vyklopy/. Momentalne mi ji montuji - po nedeli bude hotova. Jsem z ni nadsena! Spotrebice - to je individualni - ty jsme si kupovali sami… My sli do znacky Siemens.

Diky za typ. A u ktoreho truhlara si bola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6778
5.10.13 17:38

@Monika123 nemas zac. Ja jsem bohuzel z Brna, takze ti s truhlarem v Praze nepomuzu. To by se ti nevyplatilo, kdyby jel brnensky do Prahy. Mrkni na net - truhlarstvi nebo stolarstvi v Praze a okoli. No spis v tim okoli, to bude asi levnejsi nez primo v Praze. Nebo at ti nekdo da nejaky typ. A do tech studii si urcite zajdi - navrh se ti bude hodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
5.10.13 19:23

Nechci rypat, ale docela se jim divim, ze jsou jeste nekde ochotni delat navrhy zdarma, kdyz jim musi byt jasne jak to skonci :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný