Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den řekne mi prosím někdo kolik stoji odběry krve pred interupci kde chteji vedet i skupinu atd? Dekuji Gynekoložka mi včera rikala ze výlohy za odběry mit budu pokud budu mit HCG minus ale nic jineho
@veverka019 HCG mínus? To je přece blbost..
to je hormon, který prostě máš, když jsi těhotná… myslím si, že budeš platit očkování, pokud budeš mít z zjištěnou negativní kvrevní skupinu, protože by ti to pak mohlo dělat problémy v dalším těhotenství..
Dekuji asi jsem to blbe pochopila.????Ale sestřička mi rekla ze kdybych byla negativní ze zaplatím cca 1150 kc ale kdyz ne tsk nic. Jenze obvodní řekla že si musim zaplatit celé odběry krve
@veverka019 tak to bude cena za to očkování kvůli krevní skupině, když bude negativní, ale že by se platili odběry to nevím.. Ještě se platí na gynde, že ti doktor vyplní papíry pro nemocnici s žádostí o interupci, ale to má každý doktor jinak… Řešila jsem to před 7 lety, tak si to matně pamatuju.. Skupinu mám negativní a to očkování jsem taky platila kolem 1000,– a papíry vyplnil doktor za 600,– myslím… A pak jsem platila jen samotný zákrok.. ![]()
Děkuji moc za radu..Trosku mam strach..Ano ja platila 600kc za vypsání ????