Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dnes jsme byly na screeningu, vsechno ok, po dvou holkach cekame chlapecka
![]()
telefonovali.mi , vsechno pry dopadlo dobre.
ale neda se mi prihlasit na vysledek…mely ho vlozit do 22hod. a nic…nevim jestli se prihlasuji spatne..heslo je nt a krom prvnich dvou cislic z r. c cele rodne cislo.
Stalo se vam to nekomu? Dekuji.
Nestalo, ale s Prenatalem zkusenost mam. Vysledek jsem obdrzela mailem. Co Te konkretne zajima, pohlavi? Protoze jinak je ta informace jenom: neg., neg, neg., m./f. Nebo to chces videt na vlastni oci? I to chapu po tom cekani, ale s prihlasenim bohuzel neporadim.
Pohlavi vime..ale chci se na zmto mrknout a videt cerne na bilem ![]()
@katuska84 tak zavolej na kliniku. Já tam byla nedávno a vše mi fungovalo. r. c. „123456/7890“ a přihlašoval jsem se „nt34567890“ pokud to máš takhle a nefunguje ti to, zavolej tam
@katuska84 píše:
Pohlavi vime..ale chci se na zmto mrknout a videt cerne na bilem
Ja Ti rozumim. Je to uleva a po tech nervech si clovek chce tu radost uzit
![]()
@Lizatko15 ano, presne takhle.hned kolem 8 zavolam, mely byt vysledky do 22hod. a tose tam uz nikomu nedovolam tak pozde.
je fakt, ze dr. Vlasin nam.dal zpravu z uz…myslela jsem, ze nic nedostaneme, ze az pak si to spolrcne s krvi najdeme na netu
V klidu, prostě to nestihli. Třeba to tam teď už je
Mě taky říkali, že to tam bude v 18:00 a přihlásit se mi podařilo až cca v 19:00.
Neni. @Maky.p
volala jsem tam hned o pul 8e divila se, jak je to mozne…podle r. c mne vyhledala a taky jim to nejde…pockam do obeda a pak zas volam????