Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky…
Mam takový citlivější dotaz..
Jsem ve 25 týdnu těhotenství a když jsme dnes měli s přítelem sex tak to bylo dost,,jiné"
zkrátka se do mě prvně nemohl dostat. Bylo to takové jako bych měla uvnitř nějakou překážku (nebolelo to) ale zároveň se nám to nikdy nestalo..Zkusili jsme teda delší předehru a nakonec to vyšlo.. ovšem problém nastal hned po sexu. Začalo mě celkem dost bolet v podbřišku jako při MS a celkově se mi zdál ten podbříšek takový tvrdý.. je to zhruba půl hodinka „po“ a v tom podbříšku mě pořád bolí.. jak naschvál jsem dneska byla na pořádně a na další jdu až 8.8… Jo ještě chci dodat že jsme se něžně milovali žádný divoký západ…
tak jsem se chtěla zeptat jestli se to některé z Vás taky stalo nebo jestli nevíte čím to může být…jsem z toho celkem špatná.. ![]()
Počkala bych tak hodinku, pokud by břicho bolelo a bylo tvrdé, raději bych jela na pohotovost. Podívají se na mimčo a tebe uklidní. Já jsem o týden napřed, zatím se mi nic podobného nestalo, ale někdy mám taky pocit, že to nejde vždycky tak snadno, jak jsme byli zvyklí. Při sexu a orgasmu se stahuje děloha, možná proto ti bříško tvrdne.
Také sem to tak měla. Hold je tam čim dál míň místa. Po sexu můžou být bolesti z toho jak se děloha stahuje. Nejlepší je pak zůstat ležet a už nic nedělat. ![]()
Děkuji ženy…už je to lepší ale dost mě to vyděsilo
každopádně jste mě pro příště uklidnili
začíná to být se mnou čím dál horší
už stresuju i kvůli každé blbosti ![]()
Ja to tak mela tez. Trochu bolest pri sexu a dost pak po nem. Me navic bolelo i v krizi a bylo to fakt naprd. Posledni dva mesice proto sex nebyl (manzel se ale i hrozne bal, ze ublizi mimcu, ze mi zmackne bricho atd, tak se o nic nesnazil a ja se bala, ze to bude bolet, tak jsem ho nechala byt). Az kdyz jsem prenasela, tak jsem rekla, ze musime dat vyhaneci, pac to doporučuje doktorka. No, bolelo me to po sexu stejne. Pry to tak nektere baby maji. Kazdopadne po porodu a zahojeni uz zase pohoda (jen prvni sex nebyl nic moc).