Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Nevíte aktuální cenu plenek pampers premium care 1 v dm- drogerii, děkuji.
Příspěvek upraven 30.04.14 v 12:04
Máte zkušenost s Pampers Active Baby?
Přidejte zkušenost s Pampers Active BabyNevím, ale v Tetě byla nedávno akce na Pampers Giant pack za 350,– (Midi 96ks/cca.3,60 za kus).Zatím jsem nikde levnější Pampers nenašla. Do Tety se opravdu vyplatí registrovat.. DM je předražené až hamba
Včera jsem je tam viděla něco přes 500,–, ale nevím velikost a počet kusů. Přišlo mi to hodně drahý.
@renatkau Myslím, že přesná cena je v diskusi co kupujete v DM (nebo tak nějak). Nedávno je zdražovali. Předtím stály 399,–, ale i to je moc oproti naší drogerii.
V DM se Pampersky zpravidla nevyplatí, pokud nenakombinuješ kupony. I v akci je mívají drahé (nebo spíš za cenu, kde jinde stojí bez slevy). Být tebou, koukla bych jinde.
Nevim, za kolik maji PC, ale AB meli tuhle za 529. Pocitala jsem, ze je maji dlouhodobe za 399, coz je schudna cena, takze se mi dost protocily panenky pri pohledu na cenu (a jeste ten popisek „nezdrazeno od…“) ![]()
@renatkau mají ted na ně akci v bille ale nevím kolik stojí
ale byla to docela velká sleva ![]()
Děkuji všem, mám kuponek do dm 20procent sleva plus 15 pr. na celý nákup, tak proto mě to zajímalo. Do Billy chodíme často, tak mrknu.
Ahojky, nevíte někdo prosím cenu plenek Pampers 7-14 kg v DM? Myslim to baleni kde je 82 kusů. Mám pocit, že tam stojí kolem 550,–..?
@veronika6913 ted budoi v akci v Penny za 499kc…99ks 7-14kg ![]()
@veronika6913 529,– V knížce Baby bonus je na ně pak kupon na 20% slevu.
@Pinac jojo proto se ptam
chci si zjistit kde se mi to vyplatí, ale v tescu jsem uz slevy na pampers asi prosvihla podle toho co jsem ted koukala na letak na netu..takze je to stejne jedno
ale dekuju
Příspěvek upraven 11.12.14 v 08:03