Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Máte zkušenost s Pampers Active Baby?
Přidejte zkušenost s Pampers Active BabyVčera jsem v DM koupila zelenožluté pampers2 3-6kg 52kusů za 174kč
@vaneska honzik píše:
Včera jsem v DM koupila zelenožluté pampers2 3-6kg 52kusů za 174kč
Nějak nechapu proc to sem pises kdyz moje otazka znela uplne jinak a tva odpoved mi vubec ale vubec nemuze pomoct
ale nic proti tobe jen me to zarazilo ![]()
@veronika6913 Já prave vždycky nasbiram 200 bodu a pak si beru 4 balíky. 20% sleva v knížce a 15% na nákup. Pak balik(74 ks, ted nevím, jestli si se neptala na jiny počet) vychází na 344,– což jde.
Mrkni tady do těch slev, v Tescu by měla byt sleva cely prosinec a jsou tam i další obchody
@Pinac vazne? Takze v tescu maji jeste ty slevy? Tak ted prave nevim kde me to popr vyjde lip pac nevim za kolik je maji v tom tescu…no budu to muset omrknout teda.. ja uz jsem 15% na ceky nákup prave vypotrebovala a zbyva mi jen tech 20% na pliny..tak uvidim kde je nakonec vezmu..
Ještě mají slevu na Pampers v Tetě giant pack velikost 4, 82ks za 398,– při koupi dvou kusů. vychází to o něco min než v dm s tím baby kuponem.
Jo, ale musíš mít tu jejich kartu, ale ta se da vyřídit, přímo tam a máš ji hned