Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím. Chtěla bych poradit od zkušených cestovatelů
Mate někdo přehled, kolik stojí plenky v Chorvatsku? Jednorázové i do vody? Letos v červnu jedeme do Chorvatska s dcerou, v té době ji bude 13 měsíců. Jedeme autem, budeme čtyři a tak potřebujeme ušetřit místo v kufru. A stále doma používám kojeneckou vodu na mléko, je tam taky k dispozici? ![]()
Je tam k dispozici naprosto všechno a větších supermarketech ceny zhruba srovnatelné jako u nás. Přiznám se, že jsem na ceny plen nijak nekoukala a prostě je koupila, když byly potřeba. I kdyby byl na jedné pleně pár korun rozdíl o proti ČR, tak v celkovým rozpočtem dovolené to nijak zásadně nepohne.
@Rive píše:
Nene, v Chorvatsku mají jen slanou vodu.
a lezou tam po stromech ![]()
@mili90 ceny srovnatelné s našimi cenami. kojeneckou vodu i pleny seženeš v každém obchodě.
No zrovna pleny bych brala z domu, ty tam jsou trošku dražší, ale kojenecká voda mě pobavila ![]()
Třeba tady v letáku můžeš kouknout za kolik jsou pleny. Konzum je v Chorvatsku v každé vesnici.
Ono je to stejně jedno. Kolik ty pleny tam budou stát. Koupit je bude muset, i kdyby balení stálo litr. Když si je nemůže vzít od nás ![]()
@Rive píše:
Nene, v Chorvatsku mají jen slanou vodu.
Slyšela jsem, že někdo místo kojenecke vody používá filtrační konvice. Prý jim to doporučila dětská doktorka. Ze prý je to lepší než nejistá kvalita balené vody. ![]()