Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojte maminky, chtěla bych poradit s výběrem kvalitních plenek. Za měsíc se nám má narodit miminko a chtěla bych si už nějaké nakoupit. Přemýšlím nad Pampers premium Care nebo nad těma zelenýma ( asi active baby ). Které by jste mi doporučily?
A nevíte jaká je dobrá cena těchto plenek. Teď máme v Kauflandu v akci ty Premium care vel. Newborn-76 ks za 259,– Kč, tudiž jedna plenka vychází na 3,41,–Kč, je to dobrá cena?
Koukala jsem i na cenu těch zelených, kdy je v akci velikost Mini-108Ks za 400,– tudiž jedna plenka za 3,70,–Kč.
No dítěti nemusí sednout nebo může rychle přibírat, takže si kup těch nejmenších balík nebo dva a uvidíš. Za mě jsou Pampers nejlepší, ale zásoby doporučuji dělat až ve vel. 4 ta je podle mě na nejdelší dobu. Ty menší přeskáčete rychle.
@Pavlushka1 Pro novoška ty „bílé“ Premium Care, mají takovou separační síťku, což je fajn na tu novorozeneckou patlanici. Ale i tak se může stát, že miminku nesednou.
@Pavlushka1 Urcite ty bile.Maji i prouzek, ktery zmodra, kdyz se miminko vycura.Ale i kdyby ten prouzek nemeli, tak za me jsou nejlepsi…
@Pavlushka1 3.41 je dneska dobrá cena. I v té mini velikosti. Vzala bych určitě balík těch premium care, jsou fakt dobré na novorozeně. Později jsme měla taky ty zelené, tu velikost 3-6kg asi do 2měsíců.
Hodně jsem používala Babylove z DM, ale bez kuponků a slev vyjdou už dost draho.
Z těch premium care se mi malej neskutečně opruzoval a ty activ baby když se pokakal protejkali občas, za mě teda ani jedny
… Ale každý dítě je jiný no ![]()
@Pavlushka1 Mám doma 10ti týdenní miminko a od narození používáme Pampers premium care a jsem s nimi moc spokojená a akční cena v Kaufu je dobrá ![]()
@Pavlushka1 Tak za mě taky premium care
.Ten indikátor je fajn a celkově jsem s nima spokojená
.Ale je pravda, že každému stejně sedí něco jinýho ![]()
Tak my plenky kupujem na netu (konkrétně mall). Cenu podělím počtem plenek a zjistím jak to vychází. Moje zkušenost zatím nejlevnější než v obchodech i přes akční ceny. My kupujeme pampers activ baby ale i premium care jsou fajn. Vyzkoušela jsem i Huggies economy ale nic moc.. takže je teď střídám s pamperskama ale už do nich asi nepůjdem.
Jinak mým dětem protékaly snad všechny papírovky..ty co měly gumičku i na zádech tolik ne. Ale přes den jsme od 2měsíců používali spíš látkovky, takže oblečení bylo v pohodě, ty to nepustily.
Oboje jsou dobre. Zpocatku jsem davala premium care, pozdeji stridala se zelenymi, ted davame bile na noc - procura je jen vyjinecne, vydrzi az do rana. Zelene pres den. Jinak dokud mel ridkou stolicku, protejkalo nam krom pampersek snad vsechno. Ted s tuhym bobkem zase spis baziruju na tom, abych podle pohmatu poznala, zda ma nacurano. Nam vyhovuji nejvice bile a zelene pampers a k zahozeni nebyly ani lidlacky toujours.
Jinak cena…u kazde velikosti a barvy je jina. Obvykle jsem shlidla akce, zorientovala se a pak nakupovala. Cenu na plinu pocitam i dnes.
Oboje jsou dobry,,ty nejmensi jsme uzily prvni 2tydny, a ted jsou male 4 tydny a stridame to klasicky zelenymi pempers a nebo ty sleep and play..Do nemocnice jsem si brala plenky babelovo z dm..jsou pro ty nejmensi a je jích tam 28ks..Jsou taky dobry.
Holky, díky moc za info
asi pro začátek půjdu do těch bílých a pak se uvidí.