Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
jak prosím rozumíte tomuhle:
Atelierní fotografie, jedna aranžovaná pozice - atelierní snímek a retušování, cena 200,– až 300,– Kč?
To je jako každé cvaknutí za tuhle cenu? ![]()
Děkuji ![]()
Chápu to tak a i by to odpovídalo. My chodíme k paní, za 3-4 pozadí, asi 20fotek+cd+ retuš, platíme 2tisíce…
No to je za jeden konečný kus-tedy jednu fotku.....která bude vybrána třeba z pěti záběrů.Tak bych to pochopila já…
Rekla bych,ze za kazdou fotecku,co si vyberes zaplatis 200-300kc…Cena zhruba odpovida.My byli u fotografa a cena byla 200kc za fotku.. ![]()
My jsem se byli fotit ve čtvrtek a jedna fotka i s retuší a pod 50,– takže si můžu pískat, že:) fotky, jeste neupravené mám v prosilu ve fotoalbu:)
Ale opravdu je to tak, foták cvakne třeba 100×, vyberes si jednu fotku a ta stoji 2-3stovky
A já si dneska udělala fotku skoro sama - doma v kuchyni. Pěkná, že?
Lúca T píše:
A já si dneska udělala fotku skoro sama - doma v kuchyni. Pěkná, že?
moc hezká:)
ono to bohužel není jen o tom cvaknutí, ale v průměru se ceny pohybují kolem 1500-3000 za sérii 15 upravených fotek v digitální podobě. Takže cena opravdu odpovídá jedné fotografii. ![]()
ahoj,mi jsme byli v atelieru před měsícem-cena focení 40 minut 600kč + 2krát fotka 1318cm a 5krát fotka 1520cm a k tomu cd se 67 fotkami a platili jsme celkem 895kč ![]()