CENAP Brno

38
23.11.09 13:24

CENAP Brno

Ahoj, znáte někdo toto centrum pro mamči a děti v Brně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2393
23.11.09 13:54

ano 8-)

byla jsem tam na par kurzech, co te zajima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.11.09 14:29

zajímá mě, jestli to není jen pro věřilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
23.11.09 14:42

Já tam taky byla asi na dvou pohovorech.Oni se snaží hodně řešit přírodní metodou.Moc neuznávají umělý opl.
Zkus tam zajít a uvidíš sama.Každej má jinej názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.11.09 14:58

Vím že neuznávají ani žádnou antikoncepci, kromě měření bazální teploty a sledování dělož. hlenu. Ale mě šlo spíš o to jaká parta lidí se tam schází, jestli to opravdu není hlavně pro věřící maminy, protože tam bych asi nezapadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
23.11.09 16:42

No musis pocitat s tim, ze tam budou hlavne maminky ktery jsou bud verici, nebo jsou jim nazory vericich sympaticke… Treba moje hluboce verici znama tam chodila na predpor. kursy a byla moc spokojena.
Ja tam nikdy nebyla, protoze jsem se jednou ve skole mela moznost setkat s dr. Laznickovou a jeji naprosta netolerance k jinymu nazoru me od Cenapu odradila.(a to jsme verici a vedeme tak i deti)
Asi zalezi na konkretnim cloveku, ktery to co si vyberes zrovna povede. Za zkousku urcite nic nedas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
23.11.09 18:34

kamarádka tam chodila do kurzu pro vícečetná těhotenství a byla nadšená a není věřící, ovšem je k těmto věcem tolerantní. Nikdy neříkala, že by se tam vedly „kostelní řeči“
já od tam měla laktační poradkyni paní Kalusovou (možná se píše Kallusová, už nevím) a ta byla suprová, jen díky ní jsem se rozkojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.11.09 20:15

Doriang s tou paní doktorkou L. mi mluvíš z duše… Mám stejnou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
23.11.09 22:08

Já mám s dr. Lázničkovou naopak dobrou zkušenost - nemluvila jsem s ní osobně, pouze mailem, ve chvíli, kdy jsem potřebovala znát názor na věci okolo zjištěné toxoplasmozy v těhotenství. Poskytla mi dost informací, uklidnila.
Jen pro úplnost - vím, že dost dlouho působila jako primářka jedné porodnice v Paříži, podle mě má dost zkušeností ve svém oboru a její přístup k nastávajícím maminkám (úcta k matce, úcta k dítěti) se mi líbil. Metodu přirozeného plánování rodičovství sice nemusím, protože si nemyslím, že je vhodná pro všechny (ženy), ale znám holky, které takto „fungují“ roky, bez „vedlejších účinků“ :wink: . Je to sto lidí, sto názorů, sto zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
1.12.09 22:02

Ja mam s Cenapem jen dobre zkusenosti. Zalezi taky na tom, na jake kursy chces chodit- pokud na predpor.pripravu, cviceni v tehu, poporodni cviceni nebo cviceni pro mimina /Poupatka, Zizalky/, vubec to neni o vire- je tam uplne bezny mix maminek jako vsude jinde. Jen pokud se jedna o bazalni metodu a neuzivani antiko, tam uznavam, ze je to ponekud katolicke… Ale je to tam fakt bezva, vsechny jmenovane kursy jsem odchodila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí