Centrum.cz - nejde odesílání e-mailů

5532
30.3.11 07:57

Centrum.cz - nejde odesílání e-mailů

Lidičky pomoc, už nějakou dobu mi zlobí e-mailová schránka na centrum.cz
Ale od včerejška mi vůbec neodesílá e-maily, neukládá rozepsané, prostě nic. Vždycky mi tam naběhne zelené kolečko, točí se, píše, že odesílá nebo ukládá, ale nikdy neuloží ani neodešle.
Jsem naštvaná, protože e-mail používám na práci a nemůžu pořádně dělat :cry: :cry: :cry:
Máte s tím někdo také problém, nebo mám třeba jen chybu v nějakém nastavení?
E-mail používám už pár let, nic jsem neměnila, a problémy nebyly. Až teď :nevim: :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4509
30.3.11 08:16

ahojky, me teda nic nenabiha, zadny kolecko, ale lidi mi opakovane pisou o odpodedi, pritom mi to ukaze ze email byl odeslan :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
30.3.11 08:17

Před 20 minutama jsem jeden email úspěšně odeslala, včera večer taky bez problémů, takže spíš bude chyba nejspíš někde u tebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
30.3.11 08:20

Ahoj, tak to ti neporadím, já jsem to právě zkoušela a mně to funguje úplně normálně, tak nevím, kde je u tebe chyba.. :nevim:
Můžeš zkusit napsat jejich administrátorům a popsat jim svůj problém, třeba ti poradí.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
30.3.11 08:29

Taky mi to funguje bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
30.3.11 09:24

Momentálně mi funguje bez problémů, ale celkově mě pěkně štve tím jak je nespolehlivej. Chápu, že to není placená služba, takže můžu držet hubu a krok nebo jít o dům dál, jenže lenost mě zatim na Centrumu drží nehledě na to, že nevim, jestli by to jinde bylo lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
30.3.11 10:45

Přidávám se k těm, kterým centrum zlobí, taky někdy nejdou posílat maily, nebo nejdou otevřít.. A co mě štve víc, je to, že mi háže skoro všechno do spamu :cert: Nevím proč, kolikrát tam není cizí přípona ani aj nebo tak.. Mám nastavené, aby mi upozornění chodilo na mobil, ale když to hodí do spamu, tak je mi to k ničemu, že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
30.3.11 11:21

Ježiš přesně - dneska jsem lovila ze spamu mejl od kamarádky kterou mám uloženou v adresáři, píšeme si leta, v předmětu bylo jedno český slovo, žádná podezřelá příloha u toho nebyla .. já fakt nevim proč se Centrumu znelíbila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ela1234
30.3.11 15:04

Ja uz byla tak vytocena,ze sem si zalozila schranku jinde…opakovane jsme mela dulezite maily ve spamu, nesly odesilat maily a ty co sem odeslala,stejne obcas nekomu nedosly a me taky nechodily maily od lidi,co mi je poslali…Ela

• Citovat
  • Upravit
5532
30.3.11 16:33

Hmmm…, tak mám fakt vztek :cert:
Zkoušela jsem tu jejich poradnu, a tam mi pán poradil, že mám smazat cookies - vymazáno a změna žádná.
Přemýšlela jsem, jestli by nemohl být problém v tom, že mám nově nainstalovaný internet explorer 9 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová