Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lidičky pomoc, už nějakou dobu mi zlobí e-mailová schránka na centrum.cz
Ale od včerejška mi vůbec neodesílá e-maily, neukládá rozepsané, prostě nic. Vždycky mi tam naběhne zelené kolečko, točí se, píše, že odesílá nebo ukládá, ale nikdy neuloží ani neodešle.
Jsem naštvaná, protože e-mail používám na práci a nemůžu pořádně dělat
![]()
Máte s tím někdo také problém, nebo mám třeba jen chybu v nějakém nastavení?
E-mail používám už pár let, nic jsem neměnila, a problémy nebyly. Až teď
![]()
ahojky, me teda nic nenabiha, zadny kolecko, ale lidi mi opakovane pisou o odpodedi, pritom mi to ukaze ze email byl odeslan ![]()
Před 20 minutama jsem jeden email úspěšně odeslala, včera večer taky bez problémů, takže spíš bude chyba nejspíš někde u tebe ![]()
Ahoj, tak to ti neporadím, já jsem to právě zkoušela a mně to funguje úplně normálně, tak nevím, kde je u tebe chyba.. ![]()
Můžeš zkusit napsat jejich administrátorům a popsat jim svůj problém, třeba ti poradí.. ![]()
Momentálně mi funguje bez problémů, ale celkově mě pěkně štve tím jak je nespolehlivej. Chápu, že to není placená služba, takže můžu držet hubu a krok nebo jít o dům dál, jenže lenost mě zatim na Centrumu drží nehledě na to, že nevim, jestli by to jinde bylo lepší ![]()
Přidávám se k těm, kterým centrum zlobí, taky někdy nejdou posílat maily, nebo nejdou otevřít.. A co mě štve víc, je to, že mi háže skoro všechno do spamu
Nevím proč, kolikrát tam není cizí přípona ani aj nebo tak.. Mám nastavené, aby mi upozornění chodilo na mobil, ale když to hodí do spamu, tak je mi to k ničemu, že ![]()
Ježiš přesně - dneska jsem lovila ze spamu mejl od kamarádky kterou mám uloženou v adresáři, píšeme si leta, v předmětu bylo jedno český slovo, žádná podezřelá příloha u toho nebyla .. já fakt nevim proč se Centrumu znelíbila ![]()
Ja uz byla tak vytocena,ze sem si zalozila schranku jinde…opakovane jsme mela dulezite maily ve spamu, nesly odesilat maily a ty co sem odeslala,stejne obcas nekomu nedosly a me taky nechodily maily od lidi,co mi je poslali…Ela
Hmmm…, tak mám fakt vztek ![]()
Zkoušela jsem tu jejich poradnu, a tam mi pán poradil, že mám smazat cookies - vymazáno a změna žádná.
Přemýšlela jsem, jestli by nemohl být problém v tom, že mám nově nainstalovaný internet explorer 9 ![]()