Ceny antikoncepce - potřebuji se zorientovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
27.3.13 17:47

Druh antikoncepce

Ahoj :) Chtěla jsme se zeptat…Chci začít brát antikoncepci (poprve).
Chtěla bych poradit naký dobrý druh :) vím že mi poradí gyneložka ale chtěla bych poradit naký dobrý a odzkoušený druh :)
Zaleží mi především na ceně ;) Dekuji :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
27.3.13 17:53

Ahoj, zase Ti ta nejlevnější či naopak nejdražší nemusí sednout. Já brala několik let Lindynette 20 - krabička 420 Kč/3měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
27.3.13 18:01
@Kacenka1987 píše:
Ahoj, zase Ti ta nejlevnější či naopak nejdražší nemusí sednout. Já brala několik let Lindynette 20 - krabička 420 Kč/3měsíce

Ty same beru taky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.3.13 18:06

Taky jsem brala Lindynette a byla jsem spokojená..je to asi nejlevnější antikoncepce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
27.3.13 21:55

Ja jsem bravala trinordiol. Je to ale uz peknych par let zpatky. Tehda stal 210 korun na 3 mesice. Ted jsem hledala ceny na netu a nasla jsem orientacni cenu 240, ale nevim, jak stary tento cenik je. Ochranil me, ovsem nikdy jsem s nim nemela menstruaci presne na hodinu, jako maj jine holky s jinyma pripravkama. Nevim, jestli je vhodny po porodu, ale kdyz nekojis, tak by problem snad byt nemel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
27.3.13 22:02

Jo a uz tehda se mi par holek divilo, ze platim za antikoncepci tak malo. Kdyz jsem se prestehovala na sever cech, tak novy gynekolog to ani neznal a vyhledaval v nejakem jejich seznamu leku, jestli jsem si nespletla jmeno. Pak mi to take zacal predepisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.8.13 18:16

Ahoj:) Chtěla jsme se zeptat..?? Beru pul roku antikoncepci Vreya..tetka mi gynekoložka řekla že ji musím přestat brát a předepsala mi antikoncepci Adel..jaké spí mate zkušenosti?? Děkuji mooc ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí