Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
Chtěla jsme se zeptat…Chci začít brát antikoncepci (poprve).
Chtěla bych poradit naký dobrý druh
vím že mi poradí gyneložka ale chtěla bych poradit naký dobrý a odzkoušený druh ![]()
Zaleží mi především na ceně
Dekuji ![]()
Ahoj, zase Ti ta nejlevnější či naopak nejdražší nemusí sednout. Já brala několik let Lindynette 20 - krabička 420 Kč/3měsíce
@Kacenka1987 píše:
Ahoj, zase Ti ta nejlevnější či naopak nejdražší nemusí sednout. Já brala několik let Lindynette 20 - krabička 420 Kč/3měsíce
Ty same beru taky!!
Taky jsem brala Lindynette a byla jsem spokojená..je to asi nejlevnější antikoncepce..
Ja jsem bravala trinordiol. Je to ale uz peknych par let zpatky. Tehda stal 210 korun na 3 mesice. Ted jsem hledala ceny na netu a nasla jsem orientacni cenu 240, ale nevim, jak stary tento cenik je. Ochranil me, ovsem nikdy jsem s nim nemela menstruaci presne na hodinu, jako maj jine holky s jinyma pripravkama. Nevim, jestli je vhodny po porodu, ale kdyz nekojis, tak by problem snad byt nemel.
Jo a uz tehda se mi par holek divilo, ze platim za antikoncepci tak malo. Kdyz jsem se prestehovala na sever cech, tak novy gynekolog to ani neznal a vyhledaval v nejakem jejich seznamu leku, jestli jsem si nespletla jmeno. Pak mi to take zacal predepisovat.
Ahoj:) Chtěla jsme se zeptat..?? Beru pul roku antikoncepci Vreya..tetka mi gynekoložka řekla že ji musím přestat brát a předepsala mi antikoncepci Adel..jaké spí mate zkušenosti?? Děkuji mooc
![]()