Ceny antikoncepce - potřebuji se zorientovat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3337
20.8.10 19:30

CENY ANTIKONCEPCE

Ahojky! Chtěla bych se zeptat, kolik stojí různé druhy antikoncepce. Jsem 3 měsíce po porodu a ráda bych si nějakou dala. Moje dr. se mně bude ptát jakou mám vybranou, to už vím teď, ale zajímalo by mně, jak jednotlivé druhy vyjdou cenově.
Děkuji za odpovědi!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
20.8.10 19:32

Ahoj,mám azalii,protože ještě kojím,vyjde na 3 měsíce cca 550kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
20.8.10 19:33
Lucyus12 píše:
Ahojky! Chtěla bych se zeptat, kolik stojí různé druhy antikoncepce. Jsem 3 měsíce po porodu a ráda bych si nějakou dala. Moje dr. se mně bude ptát jakou mám vybranou, to už vím teď, ale zajímalo by mně, jak jednotlivé druhy vyjdou cenově.
Děkuji za odpovědi!!! :mavam:

Ještě jsem zapoměla dodat, že už nekojím (bohužel :cry: )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
20.8.10 19:38

Můj doktor mi řekl,že jedna z nejlepších na trhu je YAZ,že ho předepisuje i dcerám,ovšem stojí kolem 900kč,a nezadržuje vodu v těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
20.8.10 19:43

Mě vyhovoval Nuvaring - zaváděcí plastové kolečko do pochvy, úžasná věc, hormony se vstřebávají přímo přes sliznici a nejdou celým zažívacím traktem, ale taky patří mezi ty drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
20.8.10 19:44

Ahojky, já jsem používala Logest na 3 měsíce 500,– a mně vyhovoval. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.8.10 19:53

Já mám Yadine, brala jsem ji i před těhu a mně vyhovuje maximálně. 3 platíčka stojí necelých 9 stovek.
Yaz jsem zkoušela taky, ale při menzesu mívám docela bolesti a na to Yaz bohužel nepomáhá, takže jsem šla zpátky k osvědčené Yadine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
20.8.10 20:09

Já beru Lindynette 20 cca šest let, stojí kolem 430,– 3×21. Jsem s nima nadmíru spokojená, žádné vedlejší účinky, jako je nabírání váhy, bolesti hlavy. Je to druh HA, kdy se dá pokračovat v braní pilulek, pokud nechceš pauzu na ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
20.8.10 20:15

Gyn by ti mel poradit, podle zdrav. stavu a podobne. Je hormonalni a nehormonalni. Nehormonalni treba nitrodelozni teliska, spermicidni gely a tak. Hormonalni jsou tabletky-2 druhy-na 28 dni bez pauzy a na 21 dni s tydeni pauyou, cenove sou ruzny, ja mivala logest (druha varianta) a pri kojeni cerazette (prvni varianta). Tabletky se lisej mnozstvym hormonu a taky mivaj nejakej jako plus-ucinek - treba zlepseni akne. Ceny jsou opravdu hodne rozdilny. Pak je jeste nuvaring-krouzky do pochvy-cena vyssi, nitrodelozni telisko s hormonama a podkozni implantat. Teliska a implantaty bych rekla jsou cenove od 3 do 7 tisic, zalezi na typu a doktorovy co si uctuje za zavedeni.
Uf, ale fakt by to nemelo bejt tak, ze co si reknes to napise, mel by doporucit nebo nedoporucit a vysvetlit proc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
20.8.10 20:37

Ja mela pred tehu naplasti a byla jsem spokojena, ale cena opet vyssi na tri mesice neco pres 9 stovek.

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
20.8.10 20:45

Já snad od 16ti beru Logest a na 3 měs. stojí asi 480, - Kč

• Citovat
  • Upravit
18285
20.8.10 20:47

Já beru taky Yadine, jsem spokojená hodně, ani o nějakém braní HA nevím. Stojí, jak už někdo psal, kolem 900, ale já našla dobrou lékárnu a tam ji mají za 740, takže je možné sehnat i levněji než za 900…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21477
20.8.10 20:49

po porodu Klárky jsem měla nejdřív cerazette, když jsem kojila. pak mi doktor doporučil Yadine, ale neudržel mi cyklus. takže jsem skončila u Dianne, stejně jako před otěhotněním. ten vychází na 550,– na 3 měsíce. ale fakt by ti měl poradit doktor. a taky každému vyhovují jiné prášky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
20.8.10 20:55

Já jsem chtěla původně po porodu Mirenu(6000kč),ale dočetla jsem se tolika negativních zkušeností,že jsem od toho šla.Nemůžu si nějak pořád zvyknout zase brát brášky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
20.8.10 21:08

Já jsem „v mládí“ :wink: brala TriMinulet, pomohl mi od hrozných MS bolestí a cyklus byl krásně pravidelný. A tenkrát stával něco přes 400 Kč…ale to Ti musí doktor poradit, co je pro Tebe vhodné…já taky zvažuju, že bych přeci jen zase prášky brala, kvůli těm bolestem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí