Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nadstandart jsem už komentovala ve svém dlouuuhééém hodnocení nemocnice Bohunice. Pokud nepočítáš každou korunu, tak si ho určitě vezmi. Za dítě, které jsi porodila a je s tebou na pokoji skutečně platíš! Já vím, i já tomu nerozumím. Na noc počítej s cenou tak okolo 1500,– - dítě, ty + poplatek za pobyt. Kdyby chtěl partner zůstat přes noc, tak i za to se platí.
Líbilo se mi jak sestry, které normálně neví co je to klepání na dveře, klepaly a dokonce i čekaly na vyzvání dále… Na placeném pokoji prostě budeš mít soukromý a pohodu. Nikdo tebe a ani tvé dítě nebude zbytečně rušit.
Ta cena, kterou jsem platila byla stejná jako za luxusní hotel v Itálii. Neodpovídá tomu jak ten pokoj vypadá, ALE pokud ti jde o soukromí, tak nemáš na výběr. Porodnice si soukromí totiž cení dost vysoko.
No ta ceny je brutalni.
Ale kdyz jsem tam byla..na nadstandardu..tak ty sestry se teda nejak lepe nechovaly. Normalne tam furt „rozrazely dvere“ jako nic..Nejake tukani apod. nehrozilo. Ale bylo to dobe chripkove epidemie, kdy byly zakazane navstevy, ale na nadstandardech byly povolene
Aneb prachy zmuzou vsechno ![]()
Posílám fotky ceníků z Bohunic ze 14.9., mají to vyvěšené v čekárně. ![]()
Dnesni verdikt u soudu.. zruseni nadstandardu v nemocnich… nevite zdali bude mozne si jej jeste zaplatit?? ![]()
@Kytkaa
Ja bych rekla, ze dnesni rozhodnuti se tyka jen nadstandardni lecby atd. (lepsi cocky, lehke sadry atd.)
No pokud zrušili možnost připlatit si za lepší sádru, čočky,apod.tak to zase mně připadá protiústavní.
A obávám se, že se to týká i nadstandardních pokojů ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.