Ceny za nadstandard v Bohunicích

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
161
25.1.11 17:21

Ceny v Bohunicích

Achoj holky, ráda bych se Vás zeptala - teda hlavně těch co nedávno rodily v Bohuních - jak se cenově pohybuje nadstandard, partner u porodu?
děkuju moc za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
57
25.1.11 18:13

Ahoj, Rodila jsem v srpnu. Partner u porodu 500, nadstandartní porodní box 500, nadstandart na šestinedělí 500/den. http://www.fnbrno.cz/article.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.1.11 18:21

Ještě můžu doplnit, že nadstandartní porodní box má sprchu nebo vanu, ttelevizi, radio, balon,… A na nadstandartu na šestinedělí jsou neomezené návštěvy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
25.1.11 18:40

Nadstandart na oddělení stojí víc. Mám dojem že 1000 na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.1.11 18:49
Anabellka píše:
Nadstandart na oddělení stojí víc. Mám dojem že 1000 na den

Ano. To je možné. To pak pardon :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
25.1.11 19:40

Děkuju moc, i za ten odkaz, já se na těch jejich stránkách vůbec nemohla zorientovat… tak jen doufám, že až budu rodit, tak aspoň ten nadst.box bude volnej, to by bylo fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
25.1.11 19:46

Rodila jsem v září a pokud si dobře pamatuju, tak nadstandard na šestinedělí 1290 Kč na den (sama jsem nadstandard neměla, takhle nám to říkali na dni otevřených dveří, tak snad si to pamatuju dobře:-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
26.1.11 23:27

holky,trochu vas lituju a je to sproste,ze po vas chteji penize zvlast za nadstandard!ja bydlim v nemecku a tady je toto vybaveni uplne normalni a neplati se nic,ani se tu nikdo nemusi predem do porodnice prihlasovat predem… 8-o a coz platit za manzela,aby u toho mohl byt? to se me snad jenom zda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vendy30
23.6.11 08:18

Platba za partnera u porodu

Nam na predporodnim kurzu rikali, ze pozadovat platbu za pritomnost partnera je vlastne nelegalni. PA, co kurz vedla nam doporucila ho odmitnout zaplatit. Jenze vetsine lidi (vcetne me) by to asi bylo blby …

• Citovat
  • Upravit
706
24.3.12 10:06

Ahoj holky,
nevíte jak je to aktuálně s tím nadstandardem po porodu v Bohunicích, na stránkách mají nějaké kategorie, tak jaké je vybavení v jednotlivých kategoriích?
http://www.fnbrno.cz/…sluzby/k1447
předem díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
24.3.12 10:58

Ahoj. Nevim jaka kategorie to je, ale plati se 1300 a nejaky drobny na den, presne na korunu si to nepamatuju. Bude to asi ta 1.kategorie. Je tam TV, lednicka, radio, sprcha a zachod. A hlavne soukromi. Navstevy nepretrzite. Jo ale internet tam neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
24.3.12 19:03

To bude asi ta první kategorie, ta nejdražší, a k tomu teda se platí i za novorozence? Doufala jsem, že ten poplatek za dítě na pokoji je třeba za nějaký další dítě…
Stačilo by mě kdybych byla na pokoji sama + sprcha a záchod, to by snad mohlo být v té nejlevnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
26.3.12 22:22

Já rodila září 2011 a ty kategorie nejsou ani tak o tom, že si vybereš, budeš ráda, když na tebe nějakej nadstandard vůbec vyjde. Já jsem to řešila jeden a půl dne než mi nadstandard dali (odrodila jsem v sobotu v osm, v úterý ráno jsem šla domů a nadstandard jsem dostala v neděli odpoledne :-)) a o kategoriích nebyla řeč. Jsou tak rozdělený kvůli ceně, ale na výběr určitě nedostaneš :-)

• Citovat
  • Upravit
542
27.3.12 08:48
@martinaaaaaaaaa7 píše:
Já rodila září 2011 a ty kategorie nejsou ani tak o tom, že si vybereš, budeš ráda, když na tebe nějakej nadstandard vůbec vyjde. Já jsem to řešila jeden a půl dne než mi nadstandard dali (odrodila jsem v sobotu v osm, v úterý ráno jsem šla domů a nadstandard jsem dostala v neděli odpoledne :-)) a o kategoriích nebyla řeč. Jsou tak rozdělený kvůli ceně, ale na výběr určitě nedostaneš :-)

A jak ti to prislo? Stoji za to si za ten nadstandart priplatit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
27.3.12 08:58

mě to za to stálo, první noc jsem byla na pokoji s holkou, která nebyla špatná, ale měla dvojčata v inkubátoru, takže mi bylo trapně, že ji malej celou noc budí a taky byla v dost špatným psychickým stavu, takže mi tam pořád brečela a bylo mi jí dost líto. Člověk má co dělat sám se sebou. Navíc jsem byla ráda, že tam se mnou může být manžel :-) Dala bych ti prachy znovu :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková