Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jsem sice prvorodička ale rozhodla jsem se rodit v Havlíčkově Brodě, mají krásné pokoje spoustu kurzu a hlavně jsou zastánci přirozených porodu. ![]()
taky mě láká havl brod, ale mám z toho na jednu strach, pokud sejim tam sejde moc rodiček, tak si myslím, že ochota personálu bude pryč, navíc to mám z domu nejdál tam a čekám první tak nevím jestli by jsem tam vůbec dojela
uvažuji nad jihlavou, budu sledovat diskuzi, doufám, že se ozve někdo kdo na vysočině rodil, jde mě hlavně o to aby mohl být manžel u porodu i při první době a ne aby ho poslali domů a zavolali až na samotný tlačení
já rodila v Jihlavě a kdybych jí měla ohodnotit,dám jí tak 80% ,doktoři skvělý,sestřičky také ,jen když sem tam byla já,tak tam byla laktační sestra která byla příjemná jak osina v zadku
zprdla mě že nám nejde kojení,když měla směnu tak sem se jí bála zavolat protože už hned od dveří sem viděla její výraz typu „už zase otravuju“ …
ale jinak porodnici chválím,příjemné prostředí
držm palečky k dobrému výběru ![]()
já byla za kamarádkou v ji, jedna sestra byla fakt na ranu, že to tak musím říct. sprdla jí že neumí držet dítě, což jako prvorodička asi pořádně neumí skoro žádná, nevím. chuděra se rozplakala, byli jsme zrovna za dveřma, ale kdyby na ní chvíli ještě ječela tak tam asi vlítnu… ale tak sestry nějak přežiju, spíš bych chtěla nej péči o malý… slýchám různý názory, všude je něco asi, byla jsem celkem pro HB, ale slýchám docela dobrý věci i o Pelhřimově, tak teď nevím…
Já rodila v HB obě děti a za mně veliká spokojenost
Četla jsi hodnocení na porodky na Vysočině tady na eMimi? Třeba by ti to pomohlo v rozhodování
Nebo ti sem naženu holky od nás ze skupiny - taky zajímavé zkušenosti… Skoro všechny jsme rodili v Brodě ![]()
Jinak přeji dobrou volbu
Já neměla problém s personálem ani s péčí. Jinak občas narazíš na osůbku, která ti nebude moc příjemná, ale to je tak asi všude ![]()
četla jsem tady tak trochu, právě všude je něco či někdo to mi je jasný… čekáme první tak jsme trochu nesví jelikož vůbec nevíme co nás čeká. i když ti to někdo povypráví není to ono víš. a já jsem trochu blázen, mám ráda předem jasno, nechci se rozhodovat na posl. chvíli a stresovat se těsně před porodem kam že to mám jít
. s kočárem to mám zrovna tak, no děs se mnou někdy ![]()
To nic
Já jsem měla jasno, mám to nejblíž
Ale opravdu jsem byla spokojená. Teda jediný co bych vytkla je jídlo. Pro kojící maminku novorozence guláš s knedlíkem - no nevím
![]()
Ale přístup byk OK. U syna byl porod vyvolávaný 9 dní po termínu a u dcery CS den po termínu. A rodila jsem před 7 měsíci, takže to tak neaktuální není ![]()
já mám nejblíž jihlavu, ale tam se mi moc nechce
, ale abych nakonec nebyla ráda, že mě vemou tam kdyyž to přijde rychle
. tak ještě uvidim, taky třebíč se prý zlepšila, tak ještě že máme čas a můžem zjišťovat ![]()
Ahojky já mám hodnocení porodnice Havlíčkův Brod přímo tady na webu. Najdi si porodnice a tam to najdeš
Švagrovka rodila prvně v Jihlavě a pak šla do HB, prý lepší. Já byla max. spokojená, ale nedělám si iluze, že i nespokojené se najdou
Přeji příjemný a rychlý porod dle tvých představ
![]()
Ahojíky,já jsem rodila v HB a dobrý,až na jednu dětskou sestru z oddělění šestinedělí,která jak naschvál měla nejvíc služeb,byli všichni v pohodě ![]()
holky díky, vypadá to že Hb vyhraje, měli jsme ho na prvním místě a fakt na něj je nejvíc chvaly…
maggie79 píše:
holky díky, vypadá to že Hb vyhraje, měli jsme ho na prvním místě a fakt na něj je nejvíc chvaly…
Koukám, že holky z diskuse Havlíčkův Brod a okolí už se slejzají
![]()
já rodila v HB před 4 týdny a můžu doporučit. Měla sem štěstí na skvělou porodní asistentku( p. Němcová). Jediný co je tam hrozný je jídlo ale jinak si nemůžu na nic stěžovat ![]()
J8 rodila v HB 2:)2007 listopad a srpen 2010.První porod kvůli komplikacím vyvolávaný o víc jak 3 týdny dřív ale dobrý.a druhý byl brnkačka:)Držkovala jsem na dr dost jsem si poroučela a držkovala
ale všichni byli příjemní vstřícní ani s žádnou sestrou jsem neměla problém a to jsme tam leželi opět déle na jipce,takže maximální spokojenost akorát teda strava na prd ale to asi všude,s kojením jsem neměla problém ani u prvního vlastně ted byl rpoblém že mi tkelo moc mlíka a malej to nestíhal tak sestry koumaly různé polohy.Na té jipce teda jsem i se setrama kecala…nikdy nedaly ani v nejmenším najevo že je otravujem nebo tak naopak
A jsem ráda že tma vedou porody pokud je to možné přirozeně.Za mě..nešla byhc rodit jinam ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
ahoj holky prosím o radu jsem z vysočiny a pomalu přemýšlíme kde budeme rodit. neíme zda si vybrat jihlavu, havl.brod nebo pelhřimov, můžu se zeptat na vaše zkušenosti? chtěli bychom vybrat co nejlíp
předem díky