Kyjov - co doporučíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
598
10.1.11 12:20

Kyjov co doporucite?

Ahoj, taky uz chystam tasku, ale rada bych nejake vychytavky, divala jsem se na stranky porodnice Kyjov, takze s tim jsem obeznamena, ale zajima me spis barvita praxe , nez seda teorie :wink:
byly by rady ?
MOC dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1089
10.1.11 13:04

https://www.emimino.cz/…dnice/kyjov/
Tady to máš popsané. :-)
Vložek dají jen pár, ručníků si vezmi víc, ať ten z porodního sálu můžeš poslat domů, bude blééé. :-) O všechno se přihlas, já musela žádat o malého hned na břicho a o přiložení. Divili se, když jsem ty dvě hodiny po porodu na sále chtěla malého mít u prsu a ne vedle sebe v postýlce a odpočívat. :mrgreen: Ale záleží na směně. Papuče jsem měla jen jedny omyvatelné, lezla jsem s nima i do sprchy na pokoji, někdo má dvoje. K porodu pití,dostaneš hrníček hnusného čaje.Nedostalas od dr letáček, co si vzít? Oblečení na mimi mají, ale šetří s ním, plínky si vezmi svoje. Látkové pod bradu a na koupání mají taky, kosmetiku ti dají, já dostala vzorky Sebamedu, to jsem zírala. Při starším tam měli Johnsona :-(
Nezapomeň nabíječku.A už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
10.1.11 13:46

moc dekuji
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.3.11 09:03

taky se chystam zde rodit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.3.11 09:43

Reference

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková