Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky.Mate nektera z vas terminy Unor/Brezen a pujdete rodit do Podolí,rada se zeptam na par veci ktere newim??
Jsem docela nervozni,protoze pujdu rodit poprve a newim jake to vsechno bude.A jsem zvedava jakou budu mit lekarku nebo lekare do poradny,zachvily by me mel totiz muj gynekolog uz poslat na prohlidky primo tam.
Tak jsem zvedava celkove jak to tam vypada a jak semnou budou zachazet.Ale cetla sem na Podolí moc dobre reference i kdyz je tam casto hodne nabito
Tak pa a dekuju za odpoved ![]()
ahoj já tam budu rodit, pokud donesu až do konce koncem února. příští týden jdu ještě ke svému doktorovi, pak už do poradny tam, tak se pak ozvu jak to tam chodí, zatím taky nevím, všude v nemocnicích je to jiné
ja rodila v dubnu 2010, tak se ptej rada poradim co budu vedet:)
ahoj, já se tam chastám rodit v polovině února
Už jsem tam rodila v roce 2007, tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat teď.
Ahojda HOLKY,
přidávám se také, rodit bych měla kolem poloviny února v Podolí ![]()
Lowel : jo tak to budu rada ,tak mi pak povis jak to tam vypada
A v kolikatem jsi tydnu?? Ja počítám že me tam Gyndar posle tak za 14 dni ..
Monjie : Chtela sem se zeptat.Budu tam na normalnim pokoji,ten nadstandart je hrozne drahej.. Kolik platis za den,a za co vsechno jeste pak platis?? teda pokud se plati ??
A jsem rada ze jste napsali
Prestehovala sem se do Prahy a nikoho tady neznam,chodim jen za tchyni,ptz ji mam kousek,ale kamaradka zadna
Tak si muzu aspon popovidat tady ![]()
Marbuli ja v Podoli rodila ted v listopadu,ptej se na co chces,radeji do SZ,aby mi to neuteklo Tvuj dotazek ![]()
marbuli: Za pobyt to bylo 60,–kc, ted asi 100,–kc pokud to poslanci schvalili, ale to se plati az pri odchodu z porodnice.
Jinak pokud chces k porodu manzela, tak pred porodem zaplatit dole v kartotece 1000kc za otce k porodu. Jinak nic…
Réza: skoro vsechno tam je:) akorat ten yal gel je zbytecnej, lepsi je klystyr. Ale vyuzila jsem jeste prezuvky do sprchy jsou tam 4 spolecne pak jednorazove sedatko na zachod a kruh na sezeni pod zadek
mozna lepsi dat si do mensi tazky veci na sal
nevim jestli davaji podlozky, nam teda moc nedali takze urcite podlozky prebalovaci, vyuzijes i ty, plenky nejlepe s vyhrezlym pupikem kvuli cisteni,navlhcene ubrousky, krem na opruzeniny,bepanthen na prsa, alespon dve kojici podprsenky
a taky jsem vyuzila svoje obleceni pro mimi jelikoz tam davaji ty zavazovaci kosilky a ty me strasne stvali!:D takze jsem male davala bodycka ponozky dupacky
Příspěvek upraven 14.01.11 v 11:11
Monjie: děkuji a ještě se chci optat, zda je potřeba mít nutně na sál svoji košili???
Monjie píše:
marbuli: Za pobyt to bylo 60,–kc, ted asi 100,–kc pokud to poslanci schvalili, ale to se plati az pri odchodu z porodnice.
Jinak pokud chces k porodu manzela, tak pred porodem zaplatit dole v kartotece 1000kc za otce k porodu. Jinak nic…Réza: skoro vsechno tam je:) akorat ten yal gel je zbytecnej, lepsi je klystyr. Ale vyuzila jsem jeste prezuvky do sprchy jsou tam 4 spolecne pak jednorazove sedatko na zachod a kruh na sezeni pod zadek
mozna lepsi dat si do mensi tazky veci na sal
Ahojky, kamaradka rodila v Podoli v zari, a uz by tam v zivote nevkrocila - vsude spina, spatne zachazeni, nechali ji tlacit 24 hodin, a pak rano prisli s kafickem, ze to pujde cisarem, takze nasrana uplne nejvic..
Pry se z Podoli stala jen „klubarna deti“…!!!
Já naštěstí slyšela jen dobré reference … ![]()
Monny89 píše:
Ahojky, kamaradka rodila v Podoli v zari, a uz by tam v zivote nevkrocila - vsude spina, spatne zachazeni, nechali ji tlacit 24 hodin, a pak rano prisli s kafickem, ze to pujde cisarem, takze nasrana uplne nejvic..
Pry se z Podoli stala jen „klubarna deti“…!!!
Monny: to je kravina, ja byla na 99% spokojena a pokud budu moct, rodim znovu jedine v Podoli! Ja bych nesla rodit do Hradce Kralove, kvuli sracum v HK jsem poprve potratila a pak na sale jak se ke me chovali, hnus! nj asi byla sobota, nechali me na sale jak nejakou d… s roztazenyma nohama anesteziolog prisel po pul hodine a doktori stali se zalozenyma rukama hnus
Příspěvek upraven 14.01.11 v 11:15
Asi se vždycky najde někdo kdo je nespokojený to je jasné, hlavně, že převládají klady a to Podolí bezesporu má
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.