Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5542
20.1.11 14:19

Ahoj holky, nakoukla jsem vám sem, přečetla jen poslední str. tak jen k posledním dotazům…
Ta krevní skupina jim napsaná v těhu průkazce nestačí! chtějí kopii vyšetření z laboratoře, mě ho dala sestřička u mé dr. asi v 33tt. První poradnu mě objednaly na ukončený 36tt - konkrétně jsem šla 36+5. Odběry na streptokoka udělají když ho ještě mít nebudete na té první poradně (stejně jako mě) a říkala že výsledek bude za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
20.1.11 14:21

Byla jsem z té první návštěvy taky trochu vydřená že nevím jak to tam funguje tak pokud chcete nějaké info stačí říct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
20.1.11 16:23

Já rodila v Podolí před 5ti lety. Oddělení P-3 (rizikové) obyčejné ale byla jsem tam spokojená. Porodní sál uplný luxus. Byla jsem na pokoji č.1 a bylo to fajn. Vlastní záchod a sprcha. Možnost hudby a po porodu u kterého byl tatínek jsme dostali občerstvení. Oddělené P-2 (šestinedělí) ale tak není to moderna,byly jsme na pokoji čtyři maminky. Na péči si nemohu stěžovat,tedy až na jednu sestru. Já s kojením byla v pohodě,ale jedna maminka se v tom trošku plácala a ona na ni ječela takovým způsobem že mamina málem přišla o mléko. Tak jsem na tu setru vyletěla že ona je tam od toho aby té mamině pomohla,že né každé to jde na louskuní prstu a byl klid. Naštěstí už se tam neukázala a mamině se nekonec mlíčko rozteklo a bylo vše ok. Teď jsem 39+3tt a podle pana Dr.Zikmunda pokud se nerozsypu do konce týdne nastupuji 25.1. na vyvolání. Takže opět P-3 a z vesela. Jedinné co nevím je jestli ten čípek/tabletku na to vyvolání dostanu hned v to úterý. Nevíte tu některá jak to chodí u druhorodiček s vyvoláním ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
20.1.11 16:31

tak to ti holka neporadím, mě sice vyvolávali kvůli nepostupujícímu porodu obě holky, ale do Podolí jdu prvně, a tohle třetí spíš vypadá, že se začnu „sypat“ už teď, dělám doktorovi vrásky, v 36 TT to prý vidí nerad :nevim: , dneska fakt echt zlobí a to jsem si myslela, že když budu doma chvilku ležet, že bude ok a ono houby :nevim: možná se tam nakonec někde sejdeme :-? i když to bych teda nerada :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
20.1.11 16:38

Tak to ti budu držet palečky aby tam mimísek ještě nějaký ten týden vydržel. Ten náš klokánek se zase drží až moc :nevim: . U první dcerky jsem musela pořád odpočívat abych nepotratila a ted zas dělám všechno možné a mimísek ne a ne se klubat. A to se říká že druhé a další mimko leze dřív a rychleji…chichichi
Jdu v neděli na monitor tak jsem zvědavá co se dozvím. Možná tam zůstanu už v tu neděli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
20.1.11 16:40

Jano já na P3 ležela přes týden v prosinci a luxus to celkem byl :-) teda předtím jsem měla zkušenost jen s gyndou ve Vinohradské a to se nedalo srovnat… Na pokoji jsem jednou měla i holku na vyvolání a dávali jí to až druhý den ráno ale jestli je to standardní postup netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
20.1.11 16:44

ja mela prvni vyvolanou v Podoli, jelikoz mi rano odtekla plodovka a zadny kontrakce, a ja jsem rizikovy pacient:D
co te presne zajima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
20.1.11 17:16

No já jsem hlavně zvědavá kdy mi to vyvolání budou dělat. Jestli hned v úterý ráno po příjmu nebo jestli až druhý den. Mám z toho maličko nervíky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
20.1.11 17:18

aha, v pripade vyvolavani je nastup v 7 rano, urcite si zavolejte na poradnu kam chodite normalne a tam Vam urcili termin vyvolani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
20.1.11 17:20

Já už nástup mám stanovený. 25.1 mezi 8-9h ráno. Takže to asi teda bude až ve středu…Jinak já tam do poradny chodím. K Dr.Zikmundovi … Příjemný stařík :-D

Mimochodem jak to tam teď funguje s vložkama a se síťovýma kalhotkama ? Před těmi 5ti lety jsme je dostali a vložky byli volně k dispozici. Plínek jsme dostali 5ks a pak jsem si je nechala mamčou koupit. Tak chci raději vědět dopředu. Přeci jen mám pár let staré informace. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.1.11 17:29

No a holky ja tam jdu poprve 8.2
Tak bych se jen chtela zeptat kdyz si vyzvednu kartu v kartotece co pak?? kam mam jit,nebo popripade zatukat ??
Dekuju za odpovedi :)

Ja tu krevni skupinu mam i na papiru z KINLABU..
Ale a tom papiru mam vysetreni i na HIV a protilatky..Je to ono??? Jinak to mam i v tehu karte.. :)

Jinak vsem maminkam co to tet v posledni dobe ceka drzim moc pesticky at vam to dobre dopadne a at to mate co nejmin bolestivi a rychli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.1.11 17:30

lowel : Kdy ze mas ten termin???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
20.1.11 17:41

Dají Ti papír na souhlas na epidurální analgézii,dotazník na jméno dítěte,souhlas na přítomnost otce (doprovodu) a papír kde je seznam k nástupu do poradny. Nějak jsem nestudovala jestli už jsi tu psala jestli jsi tyto papíry dostala při registraci do Podolí. Já je dostala právě při registraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.1.11 17:53

jojo to jsem taky dostala :) takze to mam dobre :))
A jak je to stim kdyz tam jdu poprve??poradite mi ?? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
20.1.11 18:00

jani: pred 9 mesici jsme dostali kalhotky sitovane, ale ja byla na pokoji kde meli zasobu ve skrini, hned vedle sesterny takze jsem si brala :roll: a holky z oddeleni meli tak 5 a vim ze nekdo i posilal domu na vyprani:D

a vlozky byly na chodbe u zachodu v jakemkoliv mnozstvi k dispozici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková