Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
jo a jsem pro dvoje žabky,Jedny do sprchy pač já i když tam je čisto tak jsem se koupala v nich abych tam nestála na zemi a než uschnou tak druhé se hodí
Antche: Dr.Andělová dělá čest svému příjmení. Ona je hotový anděl. Já u ní byla u prvního těhu a teď když mi ta potvora vyšla ve 28tt jsem zase mazala k ní… Ona je doktorka s hlavičkou na svém místě.
antche píše:
jo a jsem pro dvoje žabky,Jedny do sprchy pač já i když tam je čisto tak jsem se koupala v nich abych tam nestála na zemi a než uschnou tak druhé se hodí
marbuli: a ty myslis ze mas holku nebo kluka? ja bych to teda nevydrzela, no me rekli ze to bude kluk a 14dni pred porodem ukazala pipinu:D
tak jsem jeste jela nakupovat ruzovy hadry a ty modry ma na doma
a svetle modry bodicka jeste normalne taha:D
Monca : No ja mam doma prevazne ruzovi,ptz rodina proste si myysli ze to bude holcicika,tak sem dokupovala neco i na kluka,taze na tom budu podobne jako ty.. Na doma bude nosit barvy opacneho pohlavi
![]()
Ale co hlavne at je to zdrave.. Treba se v podoli necham unest a necham si to rict ![]()
vydrž když už jsi to vydržela tak dlouho.Já uprvního věděla hned ale teď to taky nevim(čekám na konci dubna) a říkám si že už to vyržim i když jsem hrozně zvědavá:-)
Asi jo,kdyz uz sem to vydrzela do tet!! ![]()
Ale fakt cim vic se blizi narozeni toho malyckyho stvorenicka tak tim vic sem zvedavjejsi
Sem hrozna ![]()
Taky nevíme jestli to bude na 100% holčička. Ve 20tt to tak doktor odhadl a pak už se mrně maskovalo takže konečný překvápko to bude už za pár dnů na sále. Nějak je mi to fuk hlavně že budem zdraví to je to hlavní.
ale je fakt ze marbuli by si pral holcicku.. k vnocum mi koupil detskou cervenou klokani mikinku ![]()
U nás už holčičku máme takže tatínek by rád kluka,ale co to nakonec bude je překvápko… ![]()
to Marbuli chtel ze zacatku taky kluka,ale od druhyhomesice chodi k mimu brisku a rika KAČENKO,TADY TATÍNEK
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.