Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1044
20.1.11 18:03

Marbuli: No pokud jsi na 8.února objednaná ? Pokud ano tak vyjdeš ty schody jak jsou automaty na kafe a dáš se doleva. Tam u dveří kde jsou sestřičky počkáš až nějaká vyleze. Řekneš že jsi tam prvně. Vezmi si ranní moč. Sestřička ti dá testovací papírek a řekne co s ním máš udělat. Pak tě pozvou dovnitř a založí ti kartu. Změří tlak,zeptají se na váhu a na otoky a pak tě přidělí do některé ordinace. Před tu si pak sedneš a budeš zase čekat. Jo a to že Tě objednali na třebas 9h ráno neznamená že v 9h půjdeš do ordinace. Někdy se stane že si tam pár hodin posedíš…

Monjie: Takhle to fungovalo i před 5ti lety. :mrgreen: A podle toho co píšeš to funguje i teď. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.1.11 18:07

Janicka :Dekuji,ale nejdriv se mam stavit v te kartotece??ze jo??
Jinak moooc dekuji :)
Jo to mi bylo receno jsem na 12,30 a rikali mi ze muzu prijit na radu treba az za dve hodinky..Nevadi vemu si sebou knizku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.1.11 18:17

Ahojky holky, tak já jsem objednaná do prenatální poradny na 2.2.(prvně), tak vám sem písnu jak to probíhala a jak dlouho jsem tam čekala!
Jinak se vás chci zeptat, jakej máte názor na epidurál a má sním někdo zkušenosti v Podolí? Já stále nevím jestli jo a nebo ne? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.1.11 18:25

Epidural ??
Ja osobne proti nemu nejsem,je na kazdy mamince jak se u porodu citi a jak moc to boli..
Ale chtela bych to zvladnout bez nej..Ja ho neci …

jojo tak sem pak pisni,budu rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
20.1.11 18:26

nn. Jdi rovnou před sesternu. Kartu Ti založí až u nich. V kartotéce ti jí zakládat nebudou… Já taky chodila na 12.30 Oni mají od 12h do 12.30 polední přestávku. Záleží komu Tě pak píchnou. U Zikmunda je většinou prázdno a jde to u něj velice rychle. Já u něj byla vždy cca 10-15min.

Natálko : Já jsem u prvního porodu epidurál neměla a ani teď ho nechci. Zvládla jsem to i s křížovýma bolestma bez něj tak teď to zvládnu taky.

Příspěvek upraven 20.01.11 v 18:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
20.1.11 18:27

no jani ale doporucuji zabky do sprchy nebo crossy pokud budete na standardu:D

marbuli: bez epiduralu se to da prezit, ja jsem to prezila :D akorat teda ke konci mi musel pak davat L hedry do zad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.1.11 18:31

rodila jsem před třemi měsíci v podolí a nedám na něj dopustit… měla jsem akutního císaře… porod se rozběhl normálně a pak šup na sál. velice jsem ocenila jak byli doktoři profesionální a absolutně sehraný tým!!doporučuju..ničeho se neboj jsou tam profíci příště jdu zase tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
20.1.11 18:32

Monjie : Tak crossy si vezmu určo sebou…Mám je doma i jako domácí botičky. Tak si jedny vezmu i do spršky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.1.11 18:32

Janicka,oki,ja jen ze sem nekdo psal ze se musi prvne do kartoteky,tak oki..dekuji za info :)

No kdyz ja si nedokazu predstavit ze mi budou pichat do zad…auvi.. Ja vim ze to asi maminka nejak moc nevnima,ale stejne,chci to dokazat bez nej :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
20.1.11 18:35

jo do kartoteky to jsem psala ja:D

no urcite boty do sprchy :Da teply fusekle, pleny, navlhcene ubrousky a podlozky pod mimino a prdel:D

Příspěvek upraven 20.01.11 v 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
20.1.11 18:37

Jééé já už blbnu. Zastav se v kartotéce. Ted ale nevím jestli ti kartu vypíšou nebo ti jí jen dají abys jí dala v prenatálce,ale co ti tam dají určitě jsou takové štítky. Kde je tvoje jméno,rč,bydliště. Používjí se místo toho aby se s tím setřičky vypisovali když ti dávají nějaký poukaz na vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.1.11 18:40

Já bych to taky chtěla zvládnout bez epidurálu, ale zase na druhou stranu si říkám co když bude něco akutně a budu muset císařem, tak aby se to nezdržovalo, že nemám zavedenej epidurál?
Jinak já jsem se dneska hlásila do toho Podolí na první kontrolu a sestřička mi říkala, že mám nejdříve do kartotéky, kde mě udělaj kartu a pak do 1.patra kde budou sestřičky.Takže já půjdu nejdříve do té kartotéky a mám pocit, že jak jsem se tam registrovala, tak je to hned okénko vedle(na ty karty). Neboj já to vše vyzjistím a dám ti sem hned vědět ať si na 8.2. připravená! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
20.1.11 18:40

noo ja teda pokud cisarem tak radsi v celkove:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
20.1.11 18:43

No však říkám že ž magořim…Jistě že první cesta je do kartotéky… Asi už mi to těhotenství leze na mozek… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.1.11 18:45
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková