Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
lowel: to chapu, musi to byt narocne, je super ze ma ve Vas oporu a muze se Vam ve vsem sverit. No hold rodinu si nevyberes,obcas pomohoou vic pratele nez vlastni rodice. Ja mam sice holku jednu, ale kdyz mi bylo blbe v sestinedeli a manzel chodil do prace, musela mi hlidat kamaradka a jeji mamka
marbuli: zatim se nechystam znovu rodit
![]()
myslim, že myslí papíry,které dostaneš měsíc před porodem v nemocnici. |Tam se píše jméno dítěte a jména rodičů..nevim jak to je, když by maminka nebyla vdaná.to je potom asi papírů více..
Monča : Jo tak to mi nedoteklo
dyt si rikala ze jsi v dubnu rodila,promin ja zapomela
no ono je prej lepsi mit ditka vekove kousek od sebe
Me osobne by stacilo jedno a Marek mi rikal ze jestli uz dalsi chtit nebudu ,tak ze me nutit nebude,ze to necha na me.. ale kdyby melo byt druhy tak do 4 let od prvniho ditete..vic ne..
Ahojky holky, já mám termín 24.2. a taky bych měla rodit v Podolí a přesně ty otázky co jsi položila mám na srdci taky. Já jdu ještě 26.1. ke svojí doktorce a pak do Podolí do poradny tak dám taky pak vědět jaký to bylo. Taky jsem prvorodička. ![]()
jojo,souhlasím. Taky jsem četla spoustu referencí, ale z 99% jsou kladný a 1% negativní, vždycky to všude nebude 100%, ale myslím si že převážně za to můžou lidi a né prostředí. I když se říká že v podolí není žádný luxus, ale co jdeš tam rodit a né se rekreovat.Hlavně aby se postarali o tvůj a miminkvům život!!!A na ničem jiným nezáleží?! Doufám, že i mi pak budem moc napsat jen a jen kladný reference!!!
![]()
Urco sečm napiseme vsichni az bude chvilka casu po porodu,kladn reference,ja davam na to co rikaji maminky co uz tam rodili
No ja se domluvim tet v uetry a uz bych tam asi taky zaca chodit..
Jinak jak se mate holky??
Jak je Loweli?? a Co prdolka Moni?? ![]()
Marbuli: no my uvidime, zatim se snazit nebudeme:) az bude Gitka samostatnejsi, mame se vikendove
tj. stejne jako v tydnu akorat tatinek sel s malou ven a ja konecne na sraz potkanaru a vystavu ![]()
ja se mam vikendove cely tyden,ptz sem doma ![]()
Ja dneska nejak odpocivam,sem nejaka kantare
No ja sem nad tim vcera premyslela,ani newim proc jestli budu chtit druhe a me by hele stacilo i jedno
no uvidime,nebudu si nic planovat za 4 roky to muze vypadat uplne jinak ![]()
Tak to sis vyvetrala hlavu ne??
Taky hodnej tatinek ze hlida ![]()
Já rodila v Podolí v září 2010. S rizikovým oddělením spokojenost, s porodem - tzn. s asistenkama parádní zkušenost, byly super! s těma bych si to dala ráda znovu
ale šestinedělí mě trochu zklamalo. je to tam jak na běžící páse takže se vám nikdo moc nevěnuje. Měla jsem problémy s kojením a i když nám tam dali školení (hromadné), nikdo se mi nevěnoval a nepomohl…příště budu už chytřejší a pomůžu si sama. Jinak doporučuju s sebou - jednorázové kalhotky a látkové pleny (to mě dost překvapilo, že jich tam byl nedostatek a sestry nám na pokoj, kde jsme byly 3 daly kolikrát jen třeba 3 pleny, že víc nemají a že je víkend … síla).
Tak co kde ctu,tak jak kdy maj pleny,nektera maminka rika ze meli dost a nekdy ze meli malo,no ale pro sichr si beru nejaky obleceni i pleny na miminko sebou
asi to bude lepsi,nechci se pak neceho doprosovat,nebo nekoho otravovat ![]()
souhlas, příště budu taky vybavená! a oblečení na miminko jsem měla svoje, to co tam dávají erární je dost hrůza - otrhané, chybí tkaničky, jsou v tom díry…brrr!
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.