Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
14.1.11 16:29

Monjie : Kuji si je vytisknu doma a vypisu at to mam hotovi a hlavne mi jde o to ze pak Marek nebude doma,tak at je to od nej podepsane, o starost min :)

Princess : jo pridala ale nikoho tam nenam a nikdo neodepsal,tak tam moc nekoukam.. a dekuji za privitani ,znas nejakou maminku z Troji nebo budouci maminku?? rada poznam?? a odkud jsi ty?? z jake casti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.1.11 16:31

lowel: me take vyvolavali:D a s temi vypocty taky se sekli o 14dni:D

marbuli: tak pak nekde muzem dat spicha na pul cesty:D az budes ready :lol:

Příspěvek upraven 14.01.11 v 16:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
14.1.11 16:32

Neboj, napíšou ti i další, teď asi není nikdo online. Já jsem z Bohnic. Maminek je tu dost, já osobně znám spíš ty se staršími dítky jako mám já, ale určitě jsou tam i nějaké mamči s menšími mimči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
14.1.11 16:36

monjie, to víš, když se to rozrodí, tak se to rozrodí, slova pana primáře :lol: je veselá kopa, rodil mi druhou dceru, super člověk a kliďas. U třetí to prý nestíhá, mají moc práce, ale to nevadí. Ale chodící reklama jsem tam hezká, když se tam s holkama nakýblujeme do poradny, hned ty maminky čekatelky na IVF tak nějak pookřejí, já se jim nedivím, že jsou kolikrát smutný, prožili jsme si to taky celkem 7 let, ale ono někdy stačí, když to člověk hodí za hlavu, a jak vidno jde to samo od sebe, samozřejmě, že je tam dost párů, kteří mají opravdu veliké problémy, ale řekla bych tak polovina z nich mají snad víc jak dvacetiletý rozdíl mezi nimi, tam už se pak nedivím, že můžou být komplikace.Na druhou stránku když někdo chce mít miminko, tak proč nezkusit všechno, našich skoro 9 let mezi dvěma holkama je extrémně dlouho, a hlavně bylo to zbytečný, dlouho jmse váhali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.1.11 16:38

Monča : Jo to klidne muzeme :) Počkej a ty budes taky tet nekdy rodit??

Princess: Tak to ses kousek :) No budu rada..Fakt tady nikoho jineho nemam nez tchyni na pokec.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
14.1.11 16:38

monji ráda, na spicha se pak těším, to pak nebude problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.1.11 16:40

ale mas krasne holcicky,takze litovat toho je zbytecny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
14.1.11 16:45

to jo, jen ta puboška nás trápí sklony k anorexii, takže jsme ji teď museli ukončit docházku jak na balet tak i na tanec a pokud dobře jí, může jezdit na koni. To ti je tak pitomá choroba :zed: , na druhou stránku, já ji kdysi měla taky, takže vím, že se to dá ovlivnit jedině změnou okolních kamarádů a stravovacích návyků, jenže se to musí hlídat jak hrom rádo to recidivuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
14.1.11 16:47

Jinak já Horní počernice Praha 9 :wink: osmička není zase tak daleko, vozím tam pubošku do školy na gympl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.1.11 16:54

V koupelnách na šestinedělí. Koupelny jsou staré, sem tam plíseň, ale stejně jsem byla ve sprše po každém kojení a vyloženě si to užívala.

Podolí je fajn, porodní sály úžasné, ale rodit podruhé tam nejdu, vadí mi tam průběh registrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.1.11 17:31

ivelinka: proto ty boty do sprchy:D kdyz clovek jde 10× denne … aby si neuhnal zadnou chorobu:D ale ta registrace, ta je to nejmensi, jela jsem tagem o pul 6, hodku jsme kecaly s matkami pak byla za 10minut hotova registrace a hura domu

lowel: to je krasny ze se Vam povedlo samo:) super tj. urcite to je pro holky s IVF nadeje, pokud vidi pani s dvemi detmi a jeste tehotnou:) krasny
Urcite se ma zkusit vsechno, aby si clovek nic nevycital… ze neudelal maximum. Moje kamaradka ted pujde na IVF, tak uz se tesim az bude tehule, moc ji to preju prvni pokus jim nevysel, tak doufam ze tenhle uz jo, uz se natrapila dost.

Marbuli: ja rodit nebudu, chran buh:D

lowel: to je husty ze tak zlobi co navstivit psychologa? ten by ji nepomohl? no ona, mezi nami je ted spatna doba… no ale i kdyz, mohlo by ji to trosku nakopnout, kdyz bude mit bratricka nebo sestricku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
14.1.11 18:09

Marbuli,
ahoj, taky jsem registrovana v Podoli - TP 5.3.
Jestli tam budes volat a ptat se, od kdy tam mas zacit chodit do poradny, tak by me moc zajimalo, co se dovis.
Moje gyn dr. nema ani utz ani monitor, takze ke konci budu do poradny v Podoli chodit urcite, ale nevim od kdy a hlavne jak moc dopredu se k nim mam objednat.
Tka jsetli se pak napises, co ti v Podoli rekli, budu moc vdecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
14.1.11 18:26

Monji k psychologovi už chodí léta, spouštěčem byla německá babička aděda a nároky na naši dceru, nevím proč, ale doslova ji psychicky týrali- dvojka pro ně není žádná známka apod. přitom chodila na šjazyčnou školu , o které se ví, že je těžká jak hrom a průměr měla 1,5 prostě manžel se jich bál a já nevychytala včas. Před třemi lety když jsem byla v porodce s Ančí, tak byl manžel na služebce a my tam byli 3 dny, psychicky se z báby a dědy zhroutila, já se tedy přiznám, že druhý fakt předčasného porodu byli taky oni, takže jsem to pak musela řešit. Skoro se s nimi nestýkáme, a je to o hodně lepší, jenže tohle byl spouštěč, takže s tím budeme bojovat pořád, má to vždycky klidové fáze a pak stačí stres a je naběhnuto znova, Stejně tak dokázali zničit psychicky i švagrovou, která je teď tu a bydlí u nás. doslova před nimi z německa utekla. Je jí taky líp a je klidnější. Tohle je prostě dost složité, ale zatím zvládáme. Hlídám s tou anorexií jak dceru tak i švagrovou, ta na to bohužel trpí dodnes, i když je jí 48 let. fakt blbá nemoc :zed: a doba tomu moc nepřispěje to máš pravdu, ale zvládnem, chce to hodně tvrdej jídelní režim a hlavně klííídek a pohodička a hlavně dát najevo cit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
14.1.11 18:28

Holky já vám to pak povím jak dlouho předem stačí do poradny v pondělí tam volám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.1.11 18:46

Monika 215:Ja mam dva terminy jeden 28.2 a druhy termin mam 1.3 ale newim proc ale verim ze to zvladnu jeste v unoru ale treba sem tam muzem i potkat :D:D Jinak ja se v utery domluvim s gyndarem a budu tam volat takze sem pak taky pisnu jak sem dopadla ju??

Lowel: oki aspon budeme vedet :) V pondeli zacinam 35tt.. No ja tady dlouho nebydlim takze newim kde co je ale ptam se tchyne a ta mi rikala ze to opravdu neni zas tak daleko,ja vim kde je karlin tam sem byla dva mesice.. a sem rada ze uz sem v Troji.. Je to tu lepsi :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková