Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo psala to Monča
ja vedela ze mi to uz nekdo pisal
ale nebyla sem si jista,tak se omlovam Mony
¨
A i kdyz jdu na normalni pokoj tak muzu mit zabky do sprchy??nevadi to ne?? me se kvuli tomu nechtej kupovat dalsi pantofle kdyz zaby doma jsou ![]()
Natalka: Dekuju ses moc hodna
sem rada za kazdy info,jsem z te prvni navstevy uprime pekne vysrana
ale ono az budu mit prvni navstevu za sebou tak to uz pak taky bude o necem jinem ![]()
Janicka:To neva,tak hlavne ze jsme to dali dohromady kam se jde prvni,ja co sem tehotna,tak hrozne zapominam..
CHJO,TY HORMONY SEMNOU MLATEJ
![]()
já měla taky žabky
a žádné jiné papuče jsem neměla jen ty žabky..
hele je lepsi mit dvoje boty a zabky jenom do sprchy, jelikoz ja se malem rozmazla na chodbe:D takze radsi kup jeste pantofle, treba u tamanu:d ![]()
Kdyz ja mela do lazni
Sou protiskluzovi,Marek mi kpupil kvalitni,aby se mi dobre chodilo,nenicili mi nohy a abych se nikde nerozbila
Tak uvidime,kdyztak nejaky ty u tamanu koupim ![]()
verububu: krasne jsi to napsala:) taky jsem namekko
kdyz jedu kolem
kdy jsi rodila?
a dalsi tip… ja se tedy vzdy po koupeli utirala sterilni vlozkou …
ktere byly na chodbe volne k dispozici
veru no ja tam mezi matky chodim:) celkem fajn pokecame… je ja mela taky termin 06.04. ale holce se chtelo ven driv, na aprila mi odtekla rano plodovka nez jsem jela na poradnu a 02.04. ve 4 rano se madam narodila¨
a me byla v Podoli vecne kosa, takze nevim, jak bych do zabek narvala teply fusekle:D
Verububu : dekuji
Tak uvidime,ale ja bych epidural proste spise nechtela,chci to zvladnout i bez toho
No nadstandart snad radsi ne
to sou horzny penize co sem cetla
a tolik penizek tetka neni
a ja radsi budu na normal pokoji,at muzu pokecat s maminkama o zazitcich.. Aůe proti stadartu nic nemam ![]()
Nad tim sem premyslela,celkem se bojim ze poporodu tam bude nejaka sestricka neprijemna,to bych nerada zazila
a hodne by me to mrzelo ![]()
no kdyz ja si chci vzit co nejmin veci to pujde,at sebou netaham lodak
ale ono to tak stejne dopadne ![]()
marbuli: ja ti nevim, ale ja osobne jsme byla rada, kdyz jsem byla jako prvorodicka s jednou matkou na pokoji,clovek alespon pokecal, pohlidal si ditko kdyz potreboval jit do sprchy a tak
Monca:a dyt sem pisala ze budu radsi na nrmal pokoji s nejakou maminkou nebo kdyz budou dve..nevadi ![]()
Verbubu : Nevadi ![]()
Verbubu - me bude urco smutno,Ptz prite semnou asi nebude u porodu
a mozna se ani nedostane ani do porodnice… A me to bude moc lito,takze si myslim ze tohle orvu..ale nenadelam nic ![]()
Tak snad ty estricky budou oki ![]()
protoze mi jede od30ledna do nemecka pracovat
ale bude za to mit slusny penizky,tak aspon budem moc prdolce koupit neco moc pekneho ![]()
Ale tchyne mi slibila ze pujde tlacit semnou
Takze sama tam nebudu ![]()
Žjůůů ženský Vy jste se rozkecaly. K porodnici jako takové musím konstatovat že bych jinou nevolila. Byla jsem tam a i teď jsem spokojená. Vyhovuje mi tam i ta jídelna. Člověku z toho čekání vyhládne a je dobré že si můžeš dát něco teplého do bříška. A řekla bych že i porce a ceny jsou dobré. Ono i jídlo na pokojích je dobré. Teda pokud nemáš těhulkovskou cukrovku jako já a neodbydou tě neslazeným čajem..brrrr
Tenkrát před těmi no skoro už 6ti lety mě rodil MuDr. Toman úžasný to doktor. Já když poprvé od porodu otevřela oči a viděla tu krev na jeho zástěře (když to tak nazvu) tak říkám miláčku on vypadá jako řezník no a doktor se začal řechtat. A u šití zas můj drahoušek prohlásil a teď vypadá jako rybář s tím háčkem a opět salvy smíchu. Prostě úžasný doktor. A asistentky byly též v pohodě.
Tak zatím se holky nesypu, ale je mi pěkně
malinko se to sklidnilo, ale přesto píchání dole by svědčilo na otevírání se
a nevolnosti jak hrom . Tak prý polehávat a klid-příkaz doktora aspoň prý týden musíme vydržet
legrace by byla, kdybych nakonec přenášela, tím jak polehávám, no nevím
jak tak koukám, pěkně jsme se tu rozpovídaly
taky pak písnu jak to chodí. Jen jsem zvědavá, jak při ležení uklidíme celý dům, má přijet tchýně příští čtvrtek, jsem z ní na nerva už teď
ach jo.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.