Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
20.1.11 20:30

Jo psala to Monča :D :D ja vedela ze mi to uz nekdo pisal :D :D ale nebyla sem si jista,tak se omlovam Mony :))¨
A i kdyz jdu na normalni pokoj tak muzu mit zabky do sprchy??nevadi to ne?? me se kvuli tomu nechtej kupovat dalsi pantofle kdyz zaby doma jsou :)

Natalka: Dekuju ses moc hodna :) sem rada za kazdy info,jsem z te prvni navstevy uprime pekne vysrana :cry: ale ono az budu mit prvni navstevu za sebou tak to uz pak taky bude o necem jinem :)

Janicka:To neva,tak hlavne ze jsme to dali dohromady kam se jde prvni,ja co sem tehotna,tak hrozne zapominam..
CHJO,TY HORMONY SEMNOU MLATEJ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.1.11 20:37

já měla taky žabky :palec: a žádné jiné papuče jsem neměla jen ty žabky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
20.1.11 20:42

hele je lepsi mit dvoje boty a zabky jenom do sprchy, jelikoz ja se malem rozmazla na chodbe:D takze radsi kup jeste pantofle, treba u tamanu:d :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.1.11 20:46

Kdyz ja mela do lazni :) Sou protiskluzovi,Marek mi kpupil kvalitni,aby se mi dobre chodilo,nenicili mi nohy a abych se nikde nerozbila :D :D Tak uvidime,kdyztak nejaky ty u tamanu koupim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
20.1.11 20:47
:D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
20.1.11 21:03

verububu: krasne jsi to napsala:) taky jsem namekko :-P kdyz jedu kolem :) kdy jsi rodila?

a dalsi tip… ja se tedy vzdy po koupeli utirala sterilni vlozkou … :D ktere byly na chodbe volne k dispozici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
20.1.11 21:12

veru no ja tam mezi matky chodim:) celkem fajn pokecame… je ja mela taky termin 06.04. ale holce se chtelo ven driv, na aprila mi odtekla rano plodovka nez jsem jela na poradnu a 02.04. ve 4 rano se madam narodila¨

a me byla v Podoli vecne kosa, takze nevim, jak bych do zabek narvala teply fusekle:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.1.11 21:15

Verububu : dekuji :) Tak uvidime,ale ja bych epidural proste spise nechtela,chci to zvladnout i bez toho :) No nadstandart snad radsi ne :D to sou horzny penize co sem cetla :D :D a tolik penizek tetka neni :( a ja radsi budu na normal pokoji,at muzu pokecat s maminkama o zazitcich.. Aůe proti stadartu nic nemam :)
Nad tim sem premyslela,celkem se bojim ze poporodu tam bude nejaka sestricka neprijemna,to bych nerada zazila :( a hodne by me to mrzelo :(

no kdyz ja si chci vzit co nejmin veci to pujde,at sebou netaham lodak :D :D ale ono to tak stejne dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
20.1.11 21:20

marbuli: ja ti nevim, ale ja osobne jsme byla rada, kdyz jsem byla jako prvorodicka s jednou matkou na pokoji,clovek alespon pokecal, pohlidal si ditko kdyz potreboval jit do sprchy a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.1.11 21:27

Monca:a dyt sem pisala ze budu radsi na nrmal pokoji s nejakou maminkou nebo kdyz budou dve..nevadi :)

Verbubu : Nevadi :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.1.11 21:30

Verbubu - me bude urco smutno,Ptz prite semnou asi nebude u porodu :cry: :cry: a mozna se ani nedostane ani do porodnice… A me to bude moc lito,takze si myslim ze tohle orvu..ale nenadelam nic :(

Tak snad ty estricky budou oki :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
20.1.11 21:34

marbuli? to je na prd, ze budes sama, jakto?:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.1.11 22:12

protoze mi jede od30ledna do nemecka pracovat :( ale bude za to mit slusny penizky,tak aspon budem moc prdolce koupit neco moc pekneho :)
Ale tchyne mi slibila ze pujde tlacit semnou :)Takze sama tam nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
21.1.11 07:14

Žjůůů ženský Vy jste se rozkecaly. K porodnici jako takové musím konstatovat že bych jinou nevolila. Byla jsem tam a i teď jsem spokojená. Vyhovuje mi tam i ta jídelna. Člověku z toho čekání vyhládne a je dobré že si můžeš dát něco teplého do bříška. A řekla bych že i porce a ceny jsou dobré. Ono i jídlo na pokojích je dobré. Teda pokud nemáš těhulkovskou cukrovku jako já a neodbydou tě neslazeným čajem..brrrr

Tenkrát před těmi no skoro už 6ti lety mě rodil MuDr. Toman úžasný to doktor. Já když poprvé od porodu otevřela oči a viděla tu krev na jeho zástěře (když to tak nazvu) tak říkám miláčku on vypadá jako řezník no a doktor se začal řechtat. A u šití zas můj drahoušek prohlásil a teď vypadá jako rybář s tím háčkem a opět salvy smíchu. Prostě úžasný doktor. A asistentky byly též v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
21.1.11 08:55

Tak zatím se holky nesypu, ale je mi pěkně :poblion: malinko se to sklidnilo, ale přesto píchání dole by svědčilo na otevírání se :-? a nevolnosti jak hrom . Tak prý polehávat a klid-příkaz doktora aspoň prý týden musíme vydržet :nevim: legrace by byla, kdybych nakonec přenášela, tím jak polehávám, no nevím :mrgreen: jak tak koukám, pěkně jsme se tu rozpovídaly :palec: taky pak písnu jak to chodí. Jen jsem zvědavá, jak při ležení uklidíme celý dům, má přijet tchýně příští čtvrtek, jsem z ní na nerva už teď :nevim: ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková