Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Marbuli, tak držím palce ať to s tchýní zvládneš, přece jen to cestování německo, česko není perdel, měli jsme to s manželem takto 3 roky, a už bych nechtěla dost jsme se odcizili a pak začínali jakoby úplně znova. Holka to taky dost špatně nesla hlavně ta starší
Ahojky, taky to mám na únor-březen. 17.a 18.1. jsem byla v podolí na předpor. kurzu a ještě mě čeká jeden v po. Docela mi to pomohlo, jsem klidnejší. Byla tam i krátká prohlídka sálu a všechno vypadalo čistě a celkově fajn
První kontrolu v podolí mám 8.2., tak pak písnu, co se dělo.. Tak si držme palečky ![]()
verububu když ona je pintlich a blbá jak troky
, nikdy nebrala ohled, ale hlavně je jí 75, takže sice čilá babča, ale už toho taky moc neudělá akorát tak hubováním to jí jde, tak si říkám , že se na to taky vykašlu, uklízet nějakých 200 m2 není sranda, i když puboška trochu pomůže, ale nemůžu po ní chtít všechno
. Včera jsem tu měla malíře, tak prý uklidí oni, snad to bude ok, jde mi jen o to aby nebyly zahvízdané rámy na oknech , jinak je mi to jedno, koukala jsem jak to hezky připravil a zabalil, takže se myslím bát nemusím.
samara17 předporodní kurz, to může být zajímavé
, u nás smysl bohužel nemá, každý porod naprosto jiný, z toho první hodně komplikovaný, u třetího si říkám, že to nějak zvládnem i bez teoretické přípravy, ještě si jakžtakž pamatuju u ančí, první jsem už nevěděla 9 let je dlouhá doba, takže druhý porod byl jak první ani tělo si prý nepamatovalo podle PA, prý jak prvorodička
, tak mě docela tehdy šokovaly, teď by si prý tělo mělo pamatovat tak se nechám překvapit, i když jestli bude takhle spěchat, tak to bude pěkný fofr ![]()
Tak co se týče úklidu. Tak já se snažím dělat do samého finále. Od praní a žehlení až po štípnutí pár polínek. A jak se zdá tomu prckovi ne a ne se chtít ven. Nepomohlo ani tulení s miláčkem. Drží se jak klíště. Jo ale kde že jsme to byli. Tuším že porod v Podolí…
![]()
Veru: No tak nějak jsem na tom podobně. Tak v sobotu nás čeká opět dříví tak třeba to pomůže…chichichi.
Lowel: Ty né abys mě kopírovala…chichi Ty pěkné odpočívej…
Samara : Taky jdu 8.2 ,tak je mozne ze se tam potkame
![]()
Janicka : jujky
taky bych brala doktora srandistu,by si rozumel s moji tchyni ![]()
Verbubu : No ja mam tchynusku zlaticko,dela pro me maximum,nahrazuje mi moji mamku ,kterou mam daleko..
Ja sem ji rikala ze jestli budu nejaka sprosta nebo tak neco tak ze e ji predem omlouvam a ona ze v pohode ze to chape,ze ona sama servala u porodu sestricku a upa nechtene,tak ze to chape ![]()
Lowel : No jestli se mu tam bude libit a pujde mu to,tak to ma na 2.roky..
Tak snad se nejak moc nevzdali a on je takovej rodinej typ,on se bude tesit na mimiska a myslim si ze i na me,tak by se nam ta krize mela snad vyhnout
N uvidime
To clovek nikdy newi..
A koukej se setrit at se tobe ani mimiskovi nic nestane, ja si myslim ze ti to prijde necekane a pujde ti to rychle
budu drzet pesticky ![]()
dekujiii
A na co me typujete,moje rodinka na holcicku..
Ale prarodice na kluka,uz se na me i vsazi ![]()
ze zacatku tehu chtel Marek vedet co to je,ale rekli sme si ze ne ze to bude prekvapko a cim vic se mi blizi porod tak sem zvedava ja
a hrozne by me zajimalo co to bude..
Nekdy premyslim ze si to na tajnacku necham rict ![]()
Ale zase kdyz uz sem to vydrzela tak dlouho..
Ne bude to prekvapko
![]()
Ale jedno z nejkrasnejsich v zivote ![]()
chiii tak tohle já nepoznám…Sama jsem zvědavá co to naše mrně bude. Doktor to tipnul na holku,ale tchýně říká že to bude kluk jak buk…
Ahoj rodila jsem v Podolí v červnu 2009 a teď se chystám na konci dubna.Moje zkušenost paráda.Byla jsem chvilku na rizikovém pak i po porodu chvilku na šestineděli kvůli žloutence a všechno jak má být.Je jasný že někdy narazíš na ne zrovna příjemnou sestřičku ale každý máme své dny.Doktoři paráda.Chodím tam už teď kvůli cukrovce a paní dr.Andělová co se o mne stará na diabetologii je naprosto úžasná.Všechno vyvětlí obstará objedná tak jak má.Vážně super.Jediný snad co je na prd jsou ty čekačky mám to vždycky na půl denní výlet ale ještě že mám spoustu lidí na hlídání a nemusím řešit co s prckem pač tahat ho sebou je opravdu nesmysl.Když to tak vemu strávím tam tak 5hodin vždycky. Tak hodně stěstí všem a kdyby byl nějakej dotázek mám to tam docela schozený ráda odpovím.-) ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.