Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Marbuli píše:
ja prave premyslim ze si je kdyztak koupim az v porodniciOno uz tetka horko tesko nacpu jeste neco do tasky
a to tam nemam jeste vse
Třeba v DM je mají myslím 5 ks za 49 Kč?
Já jsem z Letné to od Vás taky není zas tak daleko. ![]()
JanaBen: jééé to je dobré, já mám také termín 29.4.!!!
a také budu rodit v Podolí ![]()
Sami : Ja mam takovou normalne velkou cestovni tasku,a ono kdyz to tam hezky narvnas tak se to tam celkem i vejde.. a stim zupanem taky ,muzes ho poslat pak po pritely domu,to neni vubec blbej napad ![]()
Monika : a kde presne?? Ja na ni vidim z balkonu
No bydlim v Hnezdenske
Jinak dekuju za typ ![]()
JanaBen : To sou v DM tak levne??Se mi ptal marek v lekarne v globu a tam za ne chtej nejak ke 150kc..
To je pekny jak se tady najdou spolecne terminy ![]()
No právě tam jdu tak se mrknu a řeknu Ti jestli si to pamatuji dobře. Ale vím, že už jsem na ně koukala protože mám tu slevovou knížku z DM a tam je na ně ještě 10 Kč sleva.
Marbuli,
v Resovske. Polikliniku z okna primo nevidim, je tam jeste mezi jeden panelak, vidim jen roh Alberta a DM
JanaB : Jeee to budes moc hodna
Tak bych si tam kdyztak pak skocila a koupila je ![]()
Moni: Ja to tady jeste neznam..Newim kde presne je tady DM..Jen vim kde je poliklinika,penny,a pak komercka,KK..Ale jeste to vsechno zjistim..Bydlim tady cerstve mesic ![]()
Marbuli,
Albert i DM jsou na konecne bus 144, hned vedle polikliniky (z tveho pohledu spis za poliklinikou).
Hnezdenska - to je ten novy vysoky dum do L?
Monca : MHD taky nejezdim,vsude rajtuju autickem..MHD mam zakazane…
Jo to je ten novy barak do L a ja mam okna smer botanicka zahrada ![]()
Marbuli,
jeste stale sama ridis anebo mas „sofera“
?
Ja uz se sama ridit bojim - brisko uz je velke a blizko volantu, takze i pri malem tuknuti by do nej asi vrazilo.
Autickem se chystas i do Podoli? Pokud tam nejsi objednana hned na rano, tak asi budes mit problem najit misto na parkovani (teda pokud nechces primo na placene parkoviste UPMD)
Taky doporučuji si požádat v dm tu slevovou knížku. Je tam pár věcí u kterých to opravdu využiji. Třeba plenky Huggies newbornm sleva 199 Kč při nákupu 2 ks. A jiné a jiné. Jinak se moc omlouvám ale zapomněla jsem se podívat vběhla jsem tam a nějak se mi neudělalo dobře takže jsem na to zapomněla
. Ale myslím, že je to tak 49 kč a co jsem četla diskuzi na toto téma všichni je chválí. Jen je to asi jedna velikost 42-44 ale to prý taky nevadí.
Já jsem taky koupila v DM za 49,–. To jsou jednorazovky. No nevim, jsou takove zvlasne… myslím, že jsou lepši http://www.lekarna.cz/…1-4251l-5ks/…
Jo já právě co jsem si zjišťovala tak byli všichni spokojené. Zkusím jedny koupit kouknout na ně a taky budu kupovat ty vložky tam jsou taky jedny zas jiné. Navíc mi vyjdou se slevou na 39 kč to není tolik přinejhorším půjdou do koše nebo je tam někomu daruji ne ![]()
JanaBen,
prosim te, je v DM nejaka moznost ziskat tu slevovou knizku, aniz bych jim musela davat sve osobni udaje?
Na jejich strankach jsem nasla jen registraci do nejakeho klubu, kde chteji kopii rodneho listu miminka - a to jim teda vazne davat nechci (je to vubec zakonne?)
Jinak ty DM kalhotky jsou jen na jedno pouziti, takze jich podle me potrebujes vic neze tech sitovanych z lekarny.
A na tehle diskusi si na ty DM kalhotky celkem dost holek stezuje: https://www.emimino.cz/…kolik-41172/
No já se registrovala teď a chtěli jen ukázat průkazku a hned mi dala knížku. Tady zas ne https://www.emimino.cz/…-z-dm-35666/
asi je to věc názoru. Je blbý, že jsou balené je to samozřejmě logické ale , že se na ně nemůžeš podívat.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.