Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Marbuli píše:
Tam davaj balicky jo???
No prý ano. A slyšela jsem, že je tam dost různých vzorečků taky bych nerada nakoupila spousty kosmetiky a pak by mi to tu leželo nebo to třeba i vyhodila? To je škoda ne ![]()
Jana : Tak co i kdyby si to svoje bleceni nevyuzila tak si ho proste odvezes domu..Ono uz tech par bodycek v ty tasce fakt nikoho nevytrhne a tsku uz t vic nenafoukne
Ja uz ho mam v tasce zabalene ![]()
No ja kosmetiku na mimco budu kupovat az budu doma a podle situace..zatim sem koupila jen masticky na prdylky,mam dve a zbytek proste pak dokoupim ,co bude potreba ![]()
Asi taky tak. Koupím bepanthen, něco na prdku pro miminko a víc si s tím zatím nebudu dělat hlavu. To se stejně dá koupit všude během chvilky ![]()
ja mam bempaten a to budu mazat prdoloj na prdylku.. Pak treba jeste koupim rybilku abych to stridala..A lekarna je i v porodnici takze tam si to muzes dokoupit vzdy ![]()
Marbuli píše:
ja mam bempaten a to budu mazat prdoloj na prdylku.. Pak treba jeste koupim rybilku abych to stridala..A lekarna je i v porodnici takze tam si to muzes dokoupit vzdy
tohle proste nejak hrotit nebudu,abych nakoupila kosmetiku za 1000 kterou pak stejne nebudu pouzivat nebo raraskovi nebude vyhovovat..Na to se muzu vyprdnout..To radsi za tu 1000 koupim treba nejaky pekny obleceni a boticky ![]()
Marbuli píše:
tohle proste nejak hrotit nebudu,abych nakoupila kosmetiku za 1000 kterou pak stejne nebudu pouzivat nebo raraskovi nebude vyhovovat..Na to se muzu vyprdnout..To radsi za tu 1000 koupim treba nejaky pekny obleceni a boticky
holky kdyz jsem rodila v roce 2009 tak jsem dostala jenom vzorecek bepantenu a vzorecek jonson,takže nevim jak je to teď ale po mě dostali holky takovejten kufřík,takže bych radši s ničim velkym nepočítala.Každopádně někdy méně znamená více:-)
Marbuli píše:
No moc dlouho uz to trvat nebude![]()
Juu, to jo.. Každý den mě chytí taková malá panyka..už je to tady.. už tenhle měsíc ![]()
No jo ,nas to ceka tak nejak spolecne
Tak sem zvedava kdo driv
Dej si na profil poradnou fotku at te kdyztak poznam
Mas tam jen tu s pritelem a tam nejsi moc videt
Taky si rikam..Tenhle mesic uz budu mamou
![]()
Marbuli píše:
No jo ,nas to ceka tak nejak spolecne![]()
Tak sem zvedava kdo driv
Dej si na profil poradnou fotku at te kdyztak poznam
Mas tam jen tu s pritelem a tam nejsi moc videt
Taky si rikam..Tenhle mesic uz budu mamou
![]()
Tak jsem ji změnila. Je starší, pár měsícu, ale jinou nemam ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.