Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ne ne, jenom trochu.. ale byla jsem hodně utahaná a tak jsem usnula ani nevím jak a v ne. se to už neopakovalo, co jsem moc ráda. Vždy si opajuji, že se nemám strsovat a moc se řídit teorii, ale… i tak blbnu
Zítra budem moudrejší.
Přítel je moc hodnej, že tam s tebou bude
Taky bych byla ráda, ale nevím. Ale ak bude pořád chtít i večer, tak půjde a hotovo ![]()
Marbulin je trpelivej,dokaze semnou vydrzet vse.. nejdyl semnou byl gynde kde jsem cekala 4hodiny.. Protoze bylo narvano nejak..ale cekal a byl statecnej
![]()
Kdyz ja tet uz se upnu na kazdy pichnuti..a rikam si ze by uz konecne ![]()
Ja uz bych to chtela mit za sebou
![]()
…Jaaa takyyy
Vím, že jednou musí na svět, ale „děsí“ mě to, kdy to příjde
Musím do obchodu a omrknou ten čaj ![]()
Je tam moooc krasne
asi pujdu pak na prochazku
A cajik uz mam taky
sice u marka v aute ale uz se mi blizi
Sem zvedava jak chutna ![]()
Dnes mě nejak pobolívá břicho.. asi se malá roztahuje
Vlastně ani nevím, jestli bych poznala poslíčky
…
Mno je to takova tupá bolest, tvrdnutí… ale asi vpoho
Lehnu a odpočinu si
hajej..
uvidis jesti ta bolest odejde nebo prijde dalsi,pak uz bys as musela si zavolat nebo zajet do nemocnice …
Ahoj holky, taky přispěju svou troškou do mlýna. V podolí jsem rodila v květnu 2009. Nejdříve si mě tam nechali po druhé poradně (vysoký krevní tlak, bílkovina v moči), šla jsem si lehnout na rizikový a moc milá paní doktorka mi řekla, že by se přikláněla k vyvolání, protože už to tělo nějak nezvládá, tak jsem řekla, že jak myslí. Vyvolání teda nic moc, ale všichni byli moc, moc, moc, moc hodní!!! Sestřičky co mě pravidelně budily i v noci na monitor i měření tlaku byli super, doktoři trpěliví, všechno mi vysvětlili, prostě nemůžu si stěžovat. Na porodním PA úžasně milá, snažila se mi všemožně pomoct, protože malý měl špatný monitor, takže jsme musela jen ležet na zádech, no nakonec jsme měli poplach na monitoru a akutního císaře - ten frkot, co se semlel okolo byl neskutečný, ale i při něm mi doktoři zvládli všechno vysvětlit a já přesně věděla, co bude následovat. Na JIPu opět samé superlativy a šestinedělí bomba
. Dokonce mi vyšli vstříc, a protože jsem měla problémy s rozkojením po císaři, nechali mě tam (na mou žádost), dokud se to nepovedlo, všechny sestřičky mi moc pomáhaly a odcházela jsem s plně kojeným dítětem. Takže za mě Podolí je super volba, naštěstí se mi tam teď opět povedlo registrovat ![]()
kubap :
jo jo sem rada ze se tam libio-.. a oni te tam na pozadani nechaji nejakej ten den navic??
pokud mají volno, tak to nebyl problém, protože nám šlo o kojení a oni to tam dost podporují. Takže sestřičky při vizitě doporučili ještě chvíli v zájmu dítěte počkat a ejhle den nato se to rozjelo, takže jsem nešla domů pět dní po císaři, ale týden po císaři
. A co se týče té někde výše zmíněné špíny, tak ta tam určitě není, jen je to na šestinedělí staré, což na rizikovým a porodních sálech není, tam je to vše nové. Ale já nevím, jsem docela cíťa na pořádek a rozhodně jsem neměla s ničím problém.
jo a ještě tam se mnou na pokoji byla holčina po normálním porodu a té se to kojení taky nemohlo rozjet, pak se to zase rozjelo tak, že měla šílené boule a zatvrdliny v prsou, tak i jí pustili až když měla prsa „stabilizovaná“ (taky týden). Dokonce ji půjčovaly výkonnější odsavačky, aby ji pomohly to zvládnout.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.