Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
To množství co tam bylo je naprosto normální ![]()
Toho doktora vám s největší pravděpodobností příště změní, jen číslo ambulance zůstane ale doktoři se tam střídají, ale zatím všichni co jsem s nimi měla tu čest byly super.
Jo a s tím nadstandartem jsem o tom taky přemýšlela, a doufám že zákaz třeba není aspoň pro tatínky, nebo tak. Manžel je navíc očkovanej tak nevím proč by za mnou nemohl, ale zase je fakt že bych nechtěla aby se mi prcek hned v porodnici nakazil. Ale taky je zvláštní že zákaz návštěv není na P3- rizikovém…
no na té P3 to možná neudělali aby jim maminky nebrečely, přece to těm rizikovkám nemůžou udělat, jen by se jim přitížilo
no uvidíme holky, třeba se tam všechny sejdeme u snídaně ![]()
ještě jeden dotaz na další kontrolu se musí objednávat, nebo stačí jen to, co napsali do průkazky- tedy termín a den kontroly, já jen abych náhodou něco nezapoměla, jsem na tohle skleroza stará ![]()
saamro to by byl hit co?
já bych se normálně zasmála, ale co není může být, u druhé dcery jsme s tehdy ještě ne kámoškou četovaly pomalu denně a pak jsme na sebe narazily ve sprše, od té doby super přátelství ![]()
Lowel píše:
saamro to by byl hit co?já bych se normálně zasmála, ale co není může být, u druhé dcery jsme s tehdy ještě ne kámoškou četovaly pomalu denně a pak jsme na sebe narazily ve sprše, od té doby super přátelství
Lowel píše:
ještě jeden dotaz na další kontrolu se musí objednávat, nebo stačí jen to, co napsali do průkazky- tedy termín a den kontroly, já jen abych náhodou něco nezapoměla, jsem na tohle skleroza stará
TO tě objednaly rovnou na ten čas co ti tam napsaly, už nemusíš nic.
díky, já se totiž nezeptala, jak jsem tam lítala až do večera na monitor, tak jsme to totálně vypustila z hlavy, to je tak když někomu hrozí hospitalizace, a neví na čem je
no snad udělají hamiltona a trochu se vše rozběhne, jsem děsně nevyspalá od bolestí, poslíčci to bohužel nejsou, ty nejsou tak silné a navíc začínám pěkně hubnout, to by byl příznak začátku porodu. V horším případě se vám tu večer ve čtvrtek zase zjevím
, ale snad budou rozumní
Samara : Já mam taky Pavláska
Uplne supr doktor,podal ruku,predstavil se,a na vsechny me otazky odpovedel a byl trpelivej..
Akorat co me stve ze jsem se zapomela zeptat na tu vodicku co ze me tekla
Jinak takhle kontrola me celkem bolela
Me rekl ze mimisek uz jde celkem dost dolu ![]()
Jinak kdy tam zase jdes,pristi utery jako ja?? a jestli jo tak od kolika?? docela bych brala kdybych te tam potkala a mohli sme pokecat osobne
a nebo se sejdem a sestinedeli
kdy ze mas termin?? a kolik mas tet tehu?? Jinak ja byla na monitoru 45min ptz maly se nechtelo hejbat ![]()
Loweli : No teda!! ten mimisek se te drzi jako pripinacek
Tak skus mimiskovi domluvit,ze uz by se spotrebovala trochu vyspat a jestli se mu uz nece ven
ja to taky skousim..Uz bych brala kdyby to prislo ![]()
Jinak sem rada ze jsem to nepodepsala sama s tema medikama,fakt sem byla upa vyjukana a nevedela
a kolik jich tak k tomu porodu poustej nevite??
Ahoj holky, tak to jsem ráda, že jste to taky na poprvé takhle zvládli!Já jdu zítra na druhou kontrolu, tak jsem taky zvědavá jak to zase bude.Jinak já jsem taky podepsala ty studenty, ale myslím si, že se to hodně týká studentek porodních asistentek.A pokud by se mě to nelíbilo tak jim to klidně řeknu ať jdou pryč, přece člověk jako prvorodička neví jak to bude vše!!No jinak už jsem si tak říkala, že už bych šla klidně rodit, ale s těma návštěvama jste mě zaskočili, tak ještě musíme vydržet.:-)))Mrzelo by mě to, kdyby ani tatínek tam nemohl:-( ach jo blbá chřipka ![]()
Jo ty navstevy me teda pekne zrazli…doufam ze to bude co nejdriv poradku ![]()
Tak ti Naty na zitrek drzim pesticky at je vse okiiii ![]()
Marbuli píše:
Samara : Já mam taky PavláskaUplne supr doktor,podal ruku,predstavil se,a na vsechny me otazky odpovedel a byl trpelivej..
Akorat co me stve ze jsem se zapomela zeptat na tu vodicku co ze me teklaJinak takhle kontrola me celkem bolela
Me rekl ze mimisek uz jde celkem dost dolu
Jinak kdy tam zase jdes,pristi utery jako ja?? a jestli jo tak od kolika?? docela bych brala kdybych te tam potkala a mohli sme pokecat osobnea nebo se sejdem a sestinedeli
![]()
kdy ze mas termin?? a kolik mas tet tehu?? Jinak ja byla na monitoru 45min ptz maly se nechtelo hejbat
![]()
mně to taky bolelo.. Mám to přiští ut. 9:30 monitor a pak poradna. A ten termin mám 1.3., myslím jak ty
, ale bude to dřív.. Sakra, taky jsem se nezeptala na tu vodu… ale tak říkal, že je vše O.K. Jo a jsem 37tt.
Marbuli: Už si platila „otce u porodu“? A máš papíre na jméno, atd.? Ja jo. Jen mi něco mlela, že některej papír mám příště odevzdat na matrice… nevíš o něčem? ![]()
Samara : otce u porodu jeste ne..to dam az pristi utery,a newis kde se plati otec u porodu ??
No na matriku jsem dala vse a rikala ze mi to poslou i domu do vlastnich rukou a dala sem tam : Papir z matriky o uznani otcovstvi a urceni prijmeni mimiska,pak papir ktery sem si stahla na strankach UPMD a tam zase vypises taky udaje o rodicich a o jmenu mimiska..Jinak sem jim jeste nabizela ofocene obcanky moji a Markovu ale tu uz prej nepotrebovala..no a dala mi paprek k porodu s napsanym prijemni mimiska… To je vse ![]()
A chtela sem se zeptat taky si urcite dostala papir o tom koho chces u porodu tak ze ho tam ams napsat..Myslis ze tam muzu napsat dve osoby?? jako pritele i tchyni?? protoze newim jestli Marka pustej z prace kdyz budu rodit tak ze by semnou sla tchyne vis ??? tak jestli je tam muzu napsat oba ??
Marbuli píše:
Samara : otce u porodu jeste ne..to dam az pristi utery,a newis kde se plati otec u porodu ??No na matriku jsem dala vse a rikala ze mi to poslou i domu do vlastnich rukou a dala sem tam : Papir z matriky o uznani otcovstvi a urceni prijmeni mimiska,pak papir ktery sem si stahla na strankach UPMD a tam zase vypises taky udaje o rodicich a o jmenu mimiska..Jinak sem jim jeste nabizela ofocene obcanky moji a Markovu ale tu uz prej nepotrebovala..no a dala mi paprek k porodu s napsanym prijemni mimiska… To je vse
A chtela sem se zeptat taky si urcite dostala papir o tom koho chces u porodu tak ze ho tam ams napsat..Myslis ze tam muzu napsat dve osoby?? jako pritele i tchyni?? protoze newim jestli Marka pustej z prace kdyz budu rodit tak ze by semnou sla tchyne vis ??? tak jestli je tam muzu napsat oba ??
Platí se v kartotéce, teda vedle je pokladna.
Hm, a to s tou tchýní nevím…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.