Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
9.2.11 11:56

Jo táááááák :lol: :lol: Tak to je fajn :) Tak to dej vedet ,kdyby si te tam nahodou nechali napis at muzu drzet palecky i na nohach :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
9.2.11 12:04

Lowel nějak si to nepamatuju když že máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.2.11 13:38

Marbuli: hezká fotečka :palec: . Na kterou to máš v uterý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 13:49

dekuji :hug: na monitoru mam byt v 11,30..a jak si na tom ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.2.11 15:21
Marbuli píše:
dekuji :hug: na monitoru mam byt v 11,30..a jak si na tom ty??

9:30 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 15:25

v 9:30 na monitoru?? nebo u doktora??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
9.2.11 15:48

al3da 17. a 23. ale díky tomu, že jsem třetirodička dítě blbne už od poloviny prosince a museli mě i zašít, tak s tím počítzají ještě před termínem, podle doktorky i monitorů mám docela divoké křivky i dítě, takže minule hrozilo, že si mě tam rovnou nechají a vyvolali by to, nakonec se jakž takž sklidnilo, ale zítra uvidíme, o mě tak moc nejde, ale monitor vždycky vykazuje strašně vysokou frekvenci tepu malé,takže by jí to mohlo ohrozit. Prý zítra něco zkusí, co já vím co, aby zjistili jak pokračovat,jestli vyvolat, nechat, nebo císař, ten by museli udělat pokud by to bylo pořád to samý( říkají tomu úzkostný stav dítěte, nebo co a mohlo by ji to ohrozit při porodu) já se s tím teď setkala poprvé tak držte palce, pak písnu jak na tom jsme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
9.2.11 15:51

jo marbuli u mě je obráceně nejdřív doktorka, pak 3× monitor, mám to v průkazce prý monitory po hodině a půl, tak to máme až do večera :roll: a pak ještě 1× kontrola na sál prý k primáři :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.2.11 16:17
Marbuli píše:
v 9:30 na monitoru?? nebo u doktora??

na monitoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 18:53

Loweli : Tak na tebe zitra budu moooc myslet :hug: :hug: Hlavne pak dej vedet jak si dopadla :) Hlavne at ste s malou v poradku :) Neboj oni ti pomuzou a male taky!! treba uz te nenechaji trapit a zitra uz nebudes 2v1 ale bude hajat to maly :srdce: :andel: vedle tebe :)

Samara: a jak dlouho si tam byla minule?? ja tam byla 4 hodiny..Tak je mozny ze se potkame..ja tam dorazim tak nejak na 11 :) radsi driv nez dyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
9.2.11 19:42

Ahojky holky, tak už mám další návštěvu za sebou. Měla jsem tam být na 9 na monitor, pren.poradna a pak doktorka. Prozíravě jsem tam byla už v 8:30 hned mě vzali na monitor(kde jsou mimochodem strašně super a moc se mi to líbilo, jak miminkům bušej ty srdíčka a nedá se to ani zpočítat:-) a pak sem 5minut čekala před prenatální poradnou, vylezla sestřička a asi během 10minut mě volali a šla jsem si sednout zase před ambulanci č.1 kde jsem byla prvně, ale koukám a na dveřích jméno úplně jiného doktora než minule. Takže opravdu ti sice ordinace zůstane stejná, ale doktoři se fakt mění. No nic méně jsem dnes měla doktora, byl taky příjemný a dokonce bych řekla, že i to vyšetření bylo o trochu příjemnější než od doktorky co jsem byla minule, ale oba byli moc ochotní a šikovní. Jo a před ambulancí jsem čekala 2hod.:-() No jinak Tlak opět vysokej, ale měla jsem na papírku jak sem si ho celý týden měřila, tak mě jen opět poučili(ale není to prý nejlepší no) a pokud bych ho měla zase vysokej mám hned přijed. :-( Tak mě trochu děsej, ale probrali jsme to a budu se hlídat a kdyby něco tak pojedem. No jinak říkal, že bych musela na vyvolání.Nevíte někdo jak probíhá vyvolávání porodu? No na další kontrolu jdu 16.2. tak už jsem řekla, že ještě to vydržíme a pak jim řeknu co je pro nás lepší a třeba si mě tam už nechají. A nebo třeba se taky malá vyklube dříve než toho 16. to nikdo neví:-)))Stejně mám termín 24.2. tak už se klidně může prdelka vyklubat na svět.:-))) Už se na ní moc těším, ale to vy jistě taky!!!!
K těm lidem u porodu, myslím si že se nemusíš bát i kdyby jsi tam neměla nic napsáno, tak u toho přijmu to vyplníš se setřičkama a bude.Myslím si že některé maminky to třeba i někam založí a věř tomu, že přijedou třeba do porodnice bez všech dokumentů a odrodit je musej a podle mě si tohle dělaj u toho přijmu?Ale nevím to je jen má představa:-))
Tak zatím papa a kdyby zase něco nověho, tak piště,pište :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 19:46

Nnatali : Tak na sebe davej pozor amoc se nezatezuj :) Ja sem dneska nejaka bolava :( a unavena :( hlavne dneska jsem asi mela poslicky,ale pa sem usla tak sem nejak nevyvadela :)
To jsem tedy zvedava koho budu mit priste ja?? jestli zase Pavlaska nebo nekoho jineho,ale mam tam napsaneho v tehu kartiicce Pavlaska..No uvidime pak sem pisnu :) No ja pujdu hodit vorvane do vany a pak se sem zase juknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
9.2.11 20:57

První den ti dají tabletu na změkčení hrdla. Pokud tohle nezabere a nedostaneš pravidelné kontrakce, tak ti druhý den dají druhou tabletu již do hrdla a kontrakce dostaneš do 30 minut (alespoň já to tak měla). Po zavedení druhé tablety tě hned pošlou na monitor a budou tě co chvilku natáčet. Myslím si, že je vyvolání lepší a hlavně rychlejší, než přirozené porody (alespoň co jsme slyšela od holek, které rodily bez vyvolávání). přeju hodně štěstí! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.2.11 22:23

Lowel - držím palce!! :srdce: že to máš napotřetí teda zajímavé.. :srdce:
a všem ostatním taky!!

co se týká té platby otce u porodu, je to asi jedno, kdo tam bude, vztahuje se to v podstatě na doprovod jedné osoby u porodu. jim je fuk, kdo to je.. jen pak asi musí podepsat znova ten papír, kde otec podepisuje, že na sále nebude zasahovat do lékařských úkonů, a v podstatě, že je jen divák..

dr. Zikmund, to je legenda!! dřív býval vyhledávaný prominentníma pacientkama.. moje tchýně ho zná.. (a té je skoro 70 :))
já měla ještě tu čest s dr. hronem, vernerem, dr. hůjovou, dr. dlouhou /před 3lety/, nějakými mladými dr., jména si nepamatuju, ale v zásadě, všichni byli milí a příjemní!
jinak není to tak, že máte pokaždé stejného dr. ! u Vojty jsem měla za 4 návštěvy 3 dr., u Martínka taky tak nějak, první tři návštěvy pokaždé jiný dr., pak znovu ta první dr.všichni dr., kteří mě vyšetřovali, mi podali ruku, představili se, vysvětlili, co budou dělat a co a jak.
jinak když se chodí na monitor mimo dobu, kdy jsou v poradně, se záznamem z monitoru se jde na porodní sál, kde ho zkoukne dr. a potvrdí. (chodila jsem o vánocích a přes nový rok..)

taky mě rodila studentka na PA, i s prvním jsem souhlasila s přítomností studentky a bylo to super, byla tam jedna a měla čas jen na mě, takže jsem měla pocit, že pořád mě někdo hlídá,.. tentokrát pravda nikdo nestihl ani odejít :mrgreen: ale i tak jsem ocenila, že tam byly dvě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
9.2.11 23:01

Nnatalie,
muzu se te prosim zeptat, jak vysoky tlak ti namerili? Anebo pri jakem tlaku ti rekli, abys radsi prijela?
Poslali te i nahoru na internu anebo jsi byla jen v gynekologicke ambulanci? A beres na ten tlak nejake prasky? A krome vyssiho tlaku mas i bilkovinu v moci?
Mam taky vyssi TK, i kdyz uz na nej beru prasky, tak by me zajimalo, od jakeho cca tlaku si tam holky nechavaji a vyvolavaji porod.
Dik moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková