Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
13.2.11 17:40

Ahojky těhulinky!
Tak koukám, že jsem na tom podobně. Taky mám malou rýmu a dost se bojím aby se mě to nerozjelo, ale to hold ovlivnit nemůžem.:-( Tak doufám, že to všechny překonáme v pohodě. Všem držím palečky. :palec:
Jinak jsem se holky chtěla zeptat jestli jste měli někdy palpitace?(bušení srdce)?Mě se to stalo asi 7× za těhotenství, a to jen ke konci, pač oni píšou že je to normální jak je miminko veliké, tak tlačí na dolní dutou žílu i sem se ptala doktora. Ale včera jsme měla tak strašně zvláštní stav, že jsem se fakt bála. Bušení srdce opakovaně ale strašně moc, že jsme si musela sednout a pak i jít projít, polejvalo mě horko, no děs. Fakt jsem se viděsila, ale TK jsem měla ten svůj a pohyby cítím normálně, tak snad to bude dobrý a už to nezažiju, nikomu bych to nepřála!!! 8-o No já jdu zase ve středu a už se zase těším až mi řeknou, že je malá v pořádku!Ale už jsem doufala, že bysme další návštěvu nemuseli, že už by jsme byly dvě no, ale asi to nevyjde, no uvidíme to nikdo neovlivní kdy půjdou ti naši ven!!! :-D
Tak holky, hlavně odpočívejte a kurýrujte se ať nám je dobře!!!
PS: mě taky neblikalo oko. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 17:43

Natali : Me se stalo to ze sem v klidu doma koukala na telku a houpala se v houpacim kresle a zniceho nic se mi roztlouklo srdce jako kdybych bezela maraton a trvalo to asi dve minuty a pak klid,pak se mi t stalo asi jeste dvakrat..ale pak uz nic..
Myslela jsem ze je to normalni ze se to stava.. ale newim jestli je to to same co popisujes ty.. ?? :nevim:
Ja sem na cajikach a v teplicku chci se zbavit rymy a nechci se dostat do faze CHRIPKA… to uz ne s briskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
13.2.11 17:58

Přesně tak mi to začalo… škrábání v krku a ráno jsem byla K.O.a pořád jsem… ale dnes už je to lepší, hlavně mi pomohlo si pospat přes den(co je pro mně dost problém :-) ) a puju lípovej čaj.
No a na uterý.. já doufám, že už budu máma :lol: Jinak už když vím co mě tam čeká, tak je to pohoda. Měla jsem ošklivej sen s miminkem a tak od rána domlouvám malinké at už jde ven do náruče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 18:00

Taky by mi vubec nevadilo kdby ze me byla uz mamina,tak by si nas tam mohli nechat obe dve a muzem kecat :D :D Ne delam si srandu :) :) mozna se tam v utery uvidime,zalezi jak dlouho se tam zdrzis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
13.2.11 18:02

Marbuli: Hele to bude to samé co jsem popisovala já, akorát jen menší, já to taky tak měla jak si psala. Akorát, že včera to bylo fakt šílený!
Sam.: No držím ti palečky, pač už vím jak se všichni moc těšíme aby jsme to měli za sebou a malý už byli venku snáma!!!
:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
13.2.11 18:08

Nnatalie: děkuji :huban: je to už faaakt dlouho :-)
Pořád koukám na postýlku a představuji si jí tam. Jak jí asi bude na světe… potom už jen myslím na to, at je vpořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
13.2.11 18:11
Marbuli píše:
Taky by mi vubec nevadilo kdby ze me byla uz mamina,tak by si nas tam mohli nechat obe dve a muzem kecat :D :D Ne delam si srandu :) :) mozna se tam v utery uvidime,zalezi jak dlouho se tam zdrzis..

Já bych to brala, ted se bohužel nevyznám v mém tele.. No jdu si udělat ovocnou bombu a vegetit.. papapapapaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 19:53

ja mela kasicku se sekanou,delal Marbulin,ale mnamkozni :) MNAAAM :) a splouchala sem se ve vane a tet budu koukat na TV a u toho kazdopadne usnu..sem ko …

Natali: je to mozny.. me se to stalo na zacatku tehu,ale to sem sebou placla a kdyz sem se probrala tak sem zvracela,pak v tom kresle a snad jeste jednou ale to uz se jako dalo.. Newim cim to je ze najednou tak srdce zacne busit..z niceho nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
13.2.11 20:00

Jéé tak to já dělám přesně taky!:-))Postýlku mám taky stále před očima, už všechno nachystaný a jen si říkám, že mě tam ještě něco chybí! :lol: Jojo ta naše princeznička.:-)
Neboj oni už tu zachvilinku budou snáma!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
14.2.11 09:28

:dance: jej konečně mi je o trochu líp… určite taky málo spíte… je to hrůza, ale už si začínám zvykat :-) Jen kdyby chtěl soused nad náma někam odstěhovat, alebo tak něco. Včera zas od 22h. disco, kretén :cert: ! Náhodou má na nej manžel číslo a tak mu napísal sms, at to ztlumí a on mu volal-jasně opilej, nebo sfetovanej a ještě mu vynadal. Nechtěl mi říct co mu říkal a já ho nechtěla víc vytáčet :hug: … Vím, že to lidi řeší přes policii, ale je tam zamčenej vchod a tak nevím či by to mělo zmysel.. :think:
Takže jsem usínala s tím, jak bych mu vědela ublížit a ráno s tím vstávala :-D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.2.11 10:33

Samara: Tak do 22hod si muze delat skoro vse,ale po 22hodine je uz nocni klid a to uz mate pravo zavolat na nej policic a ta by to mela resit ..Ja uz taky spim hodne malo..ale dneska me skolila unava,bolest hlavy a natekly nohy,tak kolem me dneska Marbuli lita…je to pekne :) :srdce:

Sam chtela sem se zeptat minule utery delali ti vyter??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
14.2.11 11:24
Marbuli píše:
Samara: Tak do 22hod si muze delat skoro vse,ale po 22hodine je uz nocni klid a to uz mate pravo zavolat na nej policic a ta by to mela resit ..Ja uz taky spim hodne malo..ale dneska me skolila unava,bolest hlavy a natekly nohy,tak kolem me dneska Marbuli lita…je to pekne :) :srdce:Sam chtela sem se zeptat minule utery delali ti vyter??

Ne ne, nedělali. Ten jsem měla ještě od svého gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.2.11 12:42

me delali.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
14.2.11 13:04

Marbuli, mě ho taky na první poradně dělaly, tak to ti zítra řeknou výsledek… ježíš já tam jdu zítra po 5, já už chci porodit :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.2.11 13:05

a to je vyter na co jestli se muzu zeptat??nejak sem se zapomla zeptat doktora nac ho delaji??

Po 5 jo?? prosim te v kolikatem jsi tydnu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková