Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky těhulinky!
Tak koukám, že jsem na tom podobně. Taky mám malou rýmu a dost se bojím aby se mě to nerozjelo, ale to hold ovlivnit nemůžem.:-( Tak doufám, že to všechny překonáme v pohodě. Všem držím palečky. ![]()
Jinak jsem se holky chtěla zeptat jestli jste měli někdy palpitace?(bušení srdce)?Mě se to stalo asi 7× za těhotenství, a to jen ke konci, pač oni píšou že je to normální jak je miminko veliké, tak tlačí na dolní dutou žílu i sem se ptala doktora. Ale včera jsme měla tak strašně zvláštní stav, že jsem se fakt bála. Bušení srdce opakovaně ale strašně moc, že jsme si musela sednout a pak i jít projít, polejvalo mě horko, no děs. Fakt jsem se viděsila, ale TK jsem měla ten svůj a pohyby cítím normálně, tak snad to bude dobrý a už to nezažiju, nikomu bych to nepřála!!!
No já jdu zase ve středu a už se zase těším až mi řeknou, že je malá v pořádku!Ale už jsem doufala, že bysme další návštěvu nemuseli, že už by jsme byly dvě no, ale asi to nevyjde, no uvidíme to nikdo neovlivní kdy půjdou ti naši ven!!! ![]()
Tak holky, hlavně odpočívejte a kurýrujte se ať nám je dobře!!!
PS: mě taky neblikalo oko. ![]()
Natali : Me se stalo to ze sem v klidu doma koukala na telku a houpala se v houpacim kresle a zniceho nic se mi roztlouklo srdce jako kdybych bezela maraton a trvalo to asi dve minuty a pak klid,pak se mi t stalo asi jeste dvakrat..ale pak uz nic..
Myslela jsem ze je to normalni ze se to stava.. ale newim jestli je to to same co popisujes ty.. ?? ![]()
Ja sem na cajikach a v teplicku chci se zbavit rymy a nechci se dostat do faze CHRIPKA… to uz ne s briskem
Přesně tak mi to začalo… škrábání v krku a ráno jsem byla K.O.a pořád jsem… ale dnes už je to lepší, hlavně mi pomohlo si pospat přes den(co je pro mně dost problém
) a puju lípovej čaj.
No a na uterý.. já doufám, že už budu máma
Jinak už když vím co mě tam čeká, tak je to pohoda. Měla jsem ošklivej sen s miminkem a tak od rána domlouvám malinké at už jde ven do náruče ![]()
Taky by mi vubec nevadilo kdby ze me byla uz mamina,tak by si nas tam mohli nechat obe dve a muzem kecat
Ne delam si srandu
mozna se tam v utery uvidime,zalezi jak dlouho se tam zdrzis..
Marbuli: Hele to bude to samé co jsem popisovala já, akorát jen menší, já to taky tak měla jak si psala. Akorát, že včera to bylo fakt šílený!
Sam.: No držím ti palečky, pač už vím jak se všichni moc těšíme aby jsme to měli za sebou a malý už byli venku snáma!!!
![]()
Nnatalie: děkuji
je to už faaakt dlouho ![]()
Pořád koukám na postýlku a představuji si jí tam. Jak jí asi bude na světe… potom už jen myslím na to, at je vpořádku…
Marbuli píše:
Taky by mi vubec nevadilo kdby ze me byla uz mamina,tak by si nas tam mohli nechat obe dve a muzem kecat![]()
Ne delam si srandu
![]()
mozna se tam v utery uvidime,zalezi jak dlouho se tam zdrzis..
Já bych to brala, ted se bohužel nevyznám v mém tele.. No jdu si udělat ovocnou bombu a vegetit.. papapapapaa
ja mela kasicku se sekanou,delal Marbulin,ale mnamkozni
MNAAAM
a splouchala sem se ve vane a tet budu koukat na TV a u toho kazdopadne usnu..sem ko …
Natali: je to mozny.. me se to stalo na zacatku tehu,ale to sem sebou placla a kdyz sem se probrala tak sem zvracela,pak v tom kresle a snad jeste jednou ale to uz se jako dalo.. Newim cim to je ze najednou tak srdce zacne busit..z niceho nic ![]()
Jéé tak to já dělám přesně taky!:-))Postýlku mám taky stále před očima, už všechno nachystaný a jen si říkám, že mě tam ještě něco chybí!
Jojo ta naše princeznička.:-)
Neboj oni už tu zachvilinku budou snáma!!! ![]()
jej konečně mi je o trochu líp… určite taky málo spíte… je to hrůza, ale už si začínám zvykat
Jen kdyby chtěl soused nad náma někam odstěhovat, alebo tak něco. Včera zas od 22h. disco, kretén
! Náhodou má na nej manžel číslo a tak mu napísal sms, at to ztlumí a on mu volal-jasně opilej, nebo sfetovanej a ještě mu vynadal. Nechtěl mi říct co mu říkal a já ho nechtěla víc vytáčet
… Vím, že to lidi řeší přes policii, ale je tam zamčenej vchod a tak nevím či by to mělo zmysel.. ![]()
Takže jsem usínala s tím, jak bych mu vědela ublížit a ráno s tím vstávala
![]()
Samara: Tak do 22hod si muze delat skoro vse,ale po 22hodine je uz nocni klid a to uz mate pravo zavolat na nej policic a ta by to mela resit ..Ja uz taky spim hodne malo..ale dneska me skolila unava,bolest hlavy a natekly nohy,tak kolem me dneska Marbuli lita…je to pekne
![]()
Sam chtela sem se zeptat minule utery delali ti vyter??
Marbuli píše:
Samara: Tak do 22hod si muze delat skoro vse,ale po 22hodine je uz nocni klid a to uz mate pravo zavolat na nej policic a ta by to mela resit ..Ja uz taky spim hodne malo..ale dneska me skolila unava,bolest hlavy a natekly nohy,tak kolem me dneska Marbuli lita…je to pekne![]()
Sam chtela sem se zeptat minule utery delali ti vyter??
Ne ne, nedělali. Ten jsem měla ještě od svého gyn.
Marbuli, mě ho taky na první poradně dělaly, tak to ti zítra řeknou výsledek… ježíš já tam jdu zítra po 5, já už chci porodit ![]()
a to je vyter na co jestli se muzu zeptat??nejak sem se zapomla zeptat doktora nac ho delaji??
Po 5 jo?? prosim te v kolikatem jsi tydnu??
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.