Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
9.2.11 09:21

No tak to tam asi budu muset zavolat :-( se mi teda chce :cry: Nejdete holky nektera jeste do pristiho utery do podoli ze by ste se mi zeptali prosiiiim??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
9.2.11 10:31

Marbuli já jdu v sobotu a to musím i na porodní sál, tak se pokusím zeptat jestli chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 10:33

Al3da : jeee to by jsi byla moc hodna :) jen sse mi zeptej jestli na ten papir muzes napsat dve osoby,kdyby jako jedna nemohla tak aby sla ta druha :) mooooc dekuju :) a proc jdes na sal??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
9.2.11 10:35

Já měla doktora Zikmunda. A myslím že doktor co je ti jednou přidělen se nemění. Objednávají Tě právě na den kdy tam ten doktor slouží.

To že na P3 není asi z toho důvodu že tam nejsou čerstvá miminka. Moje doměnka.

Co se mediků týče. Podepsala jsem to u prvního těhu i teď u druhého. U prvního už si nepamatuju kdo tam byl,ale tady byla mladá studentka vlastně vdě. Jedna co už si dělá nástavbu na PA a druhá co byla někde nazáčátku studia. Obě naprosto super. Ta co už dělá tu nástavbu mě právě za pomoci PA rodila a byla moc šikovná. Ta druhá mi po porodu moooc děkovala že jsem jí umožnila být u toho. Takže za mě říkám proč je tam nepustit. Když jich není zástup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
9.2.11 10:35

Hups ono mi to skočilo 2×… :zed:

Příspěvek upraven 09.02.11 v 10:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 10:49

Jani : Ten Pavlasek je supr..Mladej a prijemnej..na vse ochotnej odpovedet nebo poradit ,fakt supr a ta sestricka co tam ma,je taky supr..jo sem napsana na pristi utery zase k nemu,mam to i v tehu karticce napsany :) Hele a kdyz tam jdu podruhy tak musim nejdriv do poradny a pak k doktorovi nebo z monitoru primo k doktoru??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 10:50

Jo kdybych tam tech mediku bylo dost tak je poprosim aby sli treba at tam jedna dve zustanou ale to mi opravdu jako fakt staci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
9.2.11 10:57

Marbuli : To záleží co máš dřív. Jestli monitor nebo doktora. Ale většinou to bývá nejprve monitor a pak doktor. A to je tak že jdeš na monitor a pak až vylezeš tak čekáš až vykoukne setřička. Dáš jí průkazku a ona ti dá papírek na moč. To dojdeš namočit na WC do skleničky s močí co sis sebou přinesla ( ranní moč ) a počkáš zase až vyleze setřička. Ukážeš jí to a ona řekne buď dobrý nebo ne. A pak si tě zavolají k sobě. Změří tlak a zeptají se na otoky. A pak už jen řekne abys venku počkala až si tě zavolají k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 10:59

No mam nejdriv monitor :) Takze monitor,pak sestricka a pak k dr :) oki :) dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
9.2.11 11:12
Marbuli píše:
Al3da : jeee to by jsi byla moc hodna :) jen sse mi zeptej jestli na ten papir muzes napsat dve osoby,kdyby jako jedna nemohla tak aby sla ta druha :) mooooc dekuju :) a proc jdes na sal??

Už budu po termínu a dole poradna nefunguje tak musím nahoru na příjímání na sál aby mě nějaký doktor zkouknul jak na tom budu.
Ale upřimně si myslím že to odevzdat nemusíš dopředu, když jsme jely s manželem v prosinci kvůli bolestem tak nám ten papír daly podepsat až tam, tak by jsi vyplnila toho kdo tam s tebou bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
9.2.11 11:18

JanaJanicka: ten doktor se nemění??? to je zajímavé, byla jsem tam 4× a vystřídaly se 3 doktorky, jen číslo ambulance je stejné a samozřejmě to bylo vždy po týdnu ve stejný den- uterý a stejnou hodinu plus mínus hodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 11:22

A : Ja si taky myslim,proste si v kartotece zaplatim osobo u porodu a pak az tam pojedem az me to chytne tak jim to tam podkrabnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
9.2.11 11:36

tak já tam jdu zítra, zeptám se ti na to, budu dole i platit za taťku u porodu, tak to není problém, myslím že v podmínkách bylo až 2 osoby u porodu možné, ale už si nejsem jistá. Jsem teda taky pěkně zvědavá, snad i toho hamiltona možná už udělají, holka začíná být docela cvalda a já mám malou pánev, museli si s tím poradit u druhé holky taky dřív. Jinak pořád 2 v 1 ale dnes jsem se i vyspala heč :wink: doktor Pavlásek, to mi něco říká, nedělal dřív v jiné porodnici? a jestli je to ten kterýho jsem potkala nahoře u sálů tak fakt milej, já měla blonďatou mladičkou doktorku a taky moc fajn a citlivá :wink: , kdysi jsem zažila doktorky co byly zprominutím jak buldozery, že by jim při chmátnutí dovnitř, člověk ukopl ruku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 11:41

Loweli : Tedaaaa,jak rikam mas v brisku pripinacka :) Ja sem se taky hezky vyhajala,ale od 7 od rana me bombardoval telefon hovorama tak uz sem to pak vzdala :) Jeee to by jsi byla hodna kdyby ses mi zeptala,ale co kdyz si te tam zitra nechaji?? No tak se budu spolehat kdyztak na jinou maminecku ktera tam pujde driv a nebo to seskrabu az u porodu..
Tak ti Loweli moccc drzim pesticky a palecky at ti to zitra vse dobre dopadne,hlavne na sebe dvej pozor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
9.2.11 11:44

mámnoťas tajně s sebou :jazyk: ta uvidíme, jo připínáček, přímo suchý zip :mrgreen: uvidíme kufr i tak tahám furt s sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková