Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
14.2.11 19:29

ja taky zitra jedu autickem..MHD ani tramvaji bych tam netrefila.. jaj to jako kdyz poslete mravence do New Yorku :D :D A sem rada ze tam Marbuli je,nekdy me teda nastve nejjakou blbou vetou ,ale pak si rikam ze jsem rada ze tam semnou je,ze me muze podporit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.2.11 19:29

AL: a v kolik tam budes???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
14.2.11 19:30
Marbuli píše:
samara17 píše:
No mně tvrdne každou chvilku, tak se na to zítra zeptám. Můj gyn.mi na to daval magnesium…
Jo a zítra tam frčím s doprovodom :-) :dance: Držím všem palce
a kdopak stebou zitra jde?? pritel?? Semnou jde zase Marbuli :)

Jeee, tak to je fajn. No manžel. Myslela jsem, že po minulém čekání ho to ani nenapadne a ani jsem nechtěla, ale jsem moc ráda… necítím se moc fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.2.11 19:32

Jo ja sem taky rada..Ale taky sem si myslela ze po minulem 4hodinovem cekani me ta vyhodi a pak pro me uz jen prijede,tak mi rekl ze tam pujde semnou znovu a ze pocka.. a ono je to fjn,mas si tam skym povidat a hlavne cejtis se tak trosku vic v bezpeci kdyz tam stebou je draha polovicka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
14.2.11 19:32

No já nemám řidičák, takže jsem odkázaná na manžela. Jinak to mám hodku sockou :-? brrrr. Hned je mi líp, že to nemusím zas podstupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.2.11 19:35
samara17 píše:
No já nemám řidičák, takže jsem odkázaná na manžela. Jinak to mám hodku sockou :-? brrrr. Hned je mi líp, že to nemusím zas podstupovat.

ja ridicak mam,ale tam bych si to z Troji nelajzla.. je to okolo 30 km a hlavne uz v tech pul jedenacty co am pojedem je po Praze nekde spicka.. Takze bojim,bojim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
14.2.11 19:40

Tak já jezdím autem vždy a všude, bez auta jsem jak bez ruky :-) mám monitor od 10, a to čekání tak nějak trávím s knížkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.2.11 19:46

ja tam budu nejak chvilku po 11,tak to te tam urco potkam,protoze pak jeste musis k DR.. a jak vypadas.?? vim jak vypada kdyztak Sami ale u tebe bych to nepoznala a jeste me poznas tak ze vedle me pujde na jezoura ostrihanej,vysokej a udelanej chlap..muj Marbuli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
14.2.11 19:54

První mě na otázku jak vypadám napadlo, jako vzducholoď :-) nosím brýle, mám hnědé vlasy kousek pod ramena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.2.11 19:56

pockej a minuli utery si tam byla taky?? nebyla si tam s pritelem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
14.2.11 19:59

byla, ale vždycky chodím sama, a minule jsem tam byla od dřív myslím od 8:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.2.11 20:02

a foto by si sem dat nemohla?? to ja tam byla minule az od pul 1..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
14.2.11 20:12

ježíš zkusím něco normálního najít… ale mam většinu fotek bez brýlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.2.11 20:17

tyyy jo slussiiiii !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
14.2.11 20:24

Děkuji, ale je to focené v 37tt takže teď už jsem víc oteklá a břicho dosahuje taky úplně jiných rozměrů, tak se tam asi potkáme, ale taky nevím jestli tě poznám. Manžel konečně dorazil z práce, tak se mu jdu věnovat, pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková