Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ja taky zitra jedu autickem..MHD ani tramvaji bych tam netrefila.. jaj to jako kdyz poslete mravence do New Yorku
A sem rada ze tam Marbuli je,nekdy me teda nastve nejjakou blbou vetou ,ale pak si rikam ze jsem rada ze tam semnou je,ze me muze podporit ![]()
Marbuli píše:samara17 píše:a kdopak stebou zitra jde?? pritel?? Semnou jde zase Marbuli
No mně tvrdne každou chvilku, tak se na to zítra zeptám. Můj gyn.mi na to daval magnesium…
Jo a zítra tam frčím s doprovodom![]()
Držím všem palce
Jeee, tak to je fajn. No manžel. Myslela jsem, že po minulém čekání ho to ani nenapadne a ani jsem nechtěla, ale jsem moc ráda… necítím se moc fit.
Jo ja sem taky rada..Ale taky sem si myslela ze po minulem 4hodinovem cekani me ta vyhodi a pak pro me uz jen prijede,tak mi rekl ze tam pujde semnou znovu a ze pocka.. a ono je to fjn,mas si tam skym povidat a hlavne cejtis se tak trosku vic v bezpeci kdyz tam stebou je draha polovicka:)
No já nemám řidičák, takže jsem odkázaná na manžela. Jinak to mám hodku sockou
brrrr. Hned je mi líp, že to nemusím zas podstupovat.
samara17 píše:
No já nemám řidičák, takže jsem odkázaná na manžela. Jinak to mám hodku sockoubrrrr. Hned je mi líp, že to nemusím zas podstupovat.
ja ridicak mam,ale tam bych si to z Troji nelajzla.. je to okolo 30 km a hlavne uz v tech pul jedenacty co am pojedem je po Praze nekde spicka.. Takze bojim,bojim ![]()
Tak já jezdím autem vždy a všude, bez auta jsem jak bez ruky
mám monitor od 10, a to čekání tak nějak trávím s knížkou…
ja tam budu nejak chvilku po 11,tak to te tam urco potkam,protoze pak jeste musis k DR.. a jak vypadas.?? vim jak vypada kdyztak Sami ale u tebe bych to nepoznala a jeste me poznas tak ze vedle me pujde na jezoura ostrihanej,vysokej a udelanej chlap..muj Marbuli ![]()
První mě na otázku jak vypadám napadlo, jako vzducholoď
nosím brýle, mám hnědé vlasy kousek pod ramena
pockej a minuli utery si tam byla taky?? nebyla si tam s pritelem??
byla, ale vždycky chodím sama, a minule jsem tam byla od dřív myslím od 8:30
a foto by si sem dat nemohla?? to ja tam byla minule az od pul 1..
ježíš zkusím něco normálního najít… ale mam většinu fotek bez brýlí
Děkuji, ale je to focené v 37tt takže teď už jsem víc oteklá a břicho dosahuje taky úplně jiných rozměrů, tak se tam asi potkáme, ale taky nevím jestli tě poznám. Manžel konečně dorazil z práce, tak se mu jdu věnovat, pa.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.