Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1005
16.2.11 20:55

ahoj jájsem se dnes předčasně zaradovala když jsem na ulz byla hotová za 45 minut:-)řikala jsem si tak dneska to půjde rychle alespoń budu brzo doma a děda nebude muset hlídat tak dlouho a ouva Poradna 2 a půl hodiny.-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
16.2.11 20:55

Moni: Prosímtě mě nasadila vasocardin 1/2tbl ráno a večer. No já jdu ráno v pátek na Karlák na ECHO, tak nevím jak dlouho tam budu a pak se chystám jen k tý internistce.Ke který chodíš?Já jsem byla u Pospíšilové. Musím říct, že je pravda že se mi opravdu věnovala a vše semnou probrala do detajlů, až si myslím že mě postrašila moc, ale i když dělám ve zdravotnictví tak si furt asi nepřipouštím, že to může bejt vážný.No tak se budu hlídat a kdyby něco tak jedu směr podolí.A ty tam jdeš na kolikátou?A v jakým si týdnu těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
16.2.11 21:06

Naty,
v Podoli je jen jedna internistka - Pospichalova, v jeji nepritomnosti ji myslim zastupuje Andelova (hned odvedle z diabetologie)
Na internu do Podoli chodim uz od 5. mesice - poslala me tam moje gyndarka, kdyz mi obvodni i ona o tyden pozdeji namerila 140/90.
Ted jsem v pulce 38. tydne (mam metrik v podpisu - klikni na Zobrazovat podpisy nad diskusi a uvidis).
Se stejnym davkovanim jsem zacinala taky a pak se to postupne zvysovalo (asi ani nejde nasadit vyssi davku najednou, musi se postupne a pak postupne ubirat). V pondeli mi rikala, ze mi to bude moct zvysit jeste na 4 tbl denne - po 4 hodinach, ale vzhledem k tomu, ze v sobotu koncim 38. tyden, tak bych uz asi taky radsi vyvolani.
Poradnu mam v patek v 9, monitor v 10, takze pocitam, ze na internu pujdu tak v pul 11, v 11. (I kdyby mi museli monitor opakovat jako minule, tak mezi dalsim budou chtit mit aspon hodku odstup, tak bych sla asi stejne mezi na tu internu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
17.2.11 09:39
Marbuli píše:
Sami : Taky si rikam,poznam to,nepoznam to..
Dneska to brisko me matlo,ato me tam dole bolelo a mela sem takovou na pytel naladu..
Sami boli te to tvrdnuti??me toti prijde ze brisko tvrdne,ale nejak moc to neboli..??Nat: Tak to i mela dobrej maraton..to ti verim ze tech doktoru mas plne zuby,me by z toho asi taky hrablo..tak ja mela zatim Pavlaska a Antalovou oba byli mladi,ale zda se mi ze vedeli o cem mluvi..No tk uvidime :)
Tak ti drzim palecky at ti vse rychle utece a at uz to mas za sebou..Ja uz bych to brala taky a myslim ze Sami by to taky brala..Uz je to dlouhy,ten posledni mesic tehu se neskutecne vlece.. :cry:

Ajoj, nene jen mi hodně tvrdne, nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
17.2.11 13:18

diabetologie je taky interní oddělení takže jsou tam dvě ale jsou hned vedle sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
17.2.11 17:26

Moni: Víš mě přijde fakt úplně uhozený, mi nasazovat vasocardin když jsem ve 39tt. Neřeknu, kdybych ho začla brát a po porodu ho mohla hned vysadit, ale kvůli pár dním s takhle nízkou dávkou, která mi teda zatím nepomohla, je to zbytečný. Fakt mě naštvali ty doktoři na prenatálu, že to nikdo neřešil. Když jsem byla předminule tak jsem měla ňákýho doktora a ten mi řekl, že pokud to bude tak dál stím TK že by mě to vyvolali, jenže teď na poslední kontrole jsem tam měla zase někoho jinýho a hups a zase to bude dobrý a neřeší to, protože pokoždý mě vidí někdo jiný a jen jednou a řeknou si že to bude do příště dobrý, ale ono už to 3týdny není. Nechci si tady stěžovat, ale pokud by mi nic nebylo, tak jsem tam maximálně spokojená, všichni jsou hodný a je to tam dobrý, ale takhle jak mi něco je, tak už mě to trochu vyvádí z míry.
No nic jsem zvědavá na zítra, jdu na to ECHO, a pak do toho podolí, jen nevím jak mi to vyjde časově. Ale dám sem určo vědět a ty mi dej taky vědět jak jsi dopadla!
Jo a ještě jak jsi psala, tak si myslím žeby ti měli indikovat ten UZV na průtok pupečníkem, pokud jsi takhle sledovaná, tak co jim to udělá tě tam jen poslat? :think:
No nic méně doufám, že už se to ňák vyřeší, nejlepší by bylo kdyby ty mrňata naše už šli ven, já jí furt přemlouvám a ono nic!
Papap a držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
17.2.11 18:29

Sam : Tak to je fajn :) ja myslela te to tvrdnuti boli a porad sem na to cekala kdy to zacne bolet,protoze brisko uz mi taky tvrdne..
Tak uvidime kdo z koho jestli ty nebo ja :)

Jinak nat kdyz sem pises,tak pod tim co sem napises maj smajly a pak prochazet,tak klikni na prochazet a uz budes vedet,pak uz to urco znas,vyberes foto a das pridat prispevek :)

Jinak jak vam dneska je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
17.2.11 22:20

Naty,
taky budu drzet palecky, at ti to zitra dobre dopadne.
Doufam, ze nas s tim tlakem nenechaji rodit az po terminu. (U me se totiz zdaleka nic nechysta - cipek zavreny, trvdy, poslicky nebo tvrdnuti briska neznam, takze si myslim, ze se mi porod sam od sebe hned tak nerozjede)
Tak mozna se tam zitra potkame a jestli ne, tak taky urcite napis, jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
17.2.11 22:21

Holky drzim vam na zitra vsechny palecky a reknu mimiskovi aby v brisku drzelo taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
18.2.11 08:54

Ahojky,
teda já jsem měla strašnou noc. Zažívací potíže, byla to fakt hrůza. Břicho tvrdlo, mala kopala, k tomu strašné křeče… :cry: Strašne jsem se o ní bála, že co se vlasně deje… Kdyby jsem mněla kontrakce, tak to ani nezistím :-? :-) uf, ale je to prič. Tak snad jste na tom líp :wink:
Brrr, tam sněžíí :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
18.2.11 10:20
samara17 píše:
Ahojky,
teda já jsem měla strašnou noc. Zažívací potíže, byla to fakt hrůza. Břicho tvrdlo, mala kopala, k tomu strašné křeče… :cry: Strašne jsem se o ní bála, že co se vlasně deje… Kdyby jsem mněla kontrakce, tak to ani nezistím :-? :-) uf, ale je to prič. Tak snad jste na tom líp :wink:
Brrr, tam sněžíí :-x

Ahojky Sam :mavam: Me vcera taky tvrdlo bricho ale ja sem po dlouhe dobe prospala celou noc az na to ze sem byla dvakrat na WC,ale jinak sem spokojene spala..Vcera me taky male celkem dost kopalo,neobvikle dost,ale dneska zase nejak moc dlouho pospava,ale uz tam sebou rano chvilku vrnelo..
Tak to je mi lito ze si mela takovou noc,uz j to protivne co?? Uz aby to bylo za nama a mimisky sme meli v naruci :srdce:
jo Sami kde se plati ten otec u porodu?? a kdyz to jdu zaplatit tak mam rict ze teprve budu rodit a ze to jdu zaplatit??nebo jak??dekuju za radu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
18.2.11 11:18

Holky, tak píšu na rychlo z pokoje čekatelek na miminko, :nevim: pořád nic, včera byl hamilton, zavedení tablety, kontrakce celou noc, a ráno zase nic, při tom CS 8 a x/3 prostě prý ideální na porod otevřená na 4 prsty a holčička se fakt drží jak připínáček, na monitoru jim předvede vždy šílené veletoče, ale ven potvůrka nechce, plodovka neodtíká i doktoři se diví, s tímto nálezem by už se měla malá drát ven, místo toho si z nás asi dělá legraci. Takže první vyvolávačka nezabrala, teď tam budu strašit jestli se nespustí samo do pondělí, kdy bude druhá :nevim: ach jo…Prý pak už jen kapačka na tvrdo a hotovo, tak držte palce, ať už se konečně ta malá potvůrka došlechtí a leze, jinak fakt vyleze ven jako teenager na podpadkách :mrgreen: .
Marbuli otec u porodu se platí dole v kartotéce, bude sebou potřebovat jen tvou občanku nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
18.2.11 11:22

Tak ja to zaplatim tet v utery na kontrole:) at ten papir mame sebou uz k porodu :) a dekuju!!

Jinak zlaticko drzim ti palecky a mimisek uz v brisku taky,nakazal sem mu to!!! Pak dej urco vedet!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
18.2.11 11:22

Jo ještě jedna novinka abych nezapoměla Al3da to má už za sebou, porodila za 3 hoďky kolem asi 16 něco, my jsme potkali 2× jejího manžela jak chvilku čekal před porodním sálem než ji připraví, byl tam jedinej tatínek, tak to musela být ona.Mě zrovna přijímali na pokoj. Míry a váhu najdete myslím mezi holkama- termín únor 2011 tak se zatím loučím a jdu chodit po schodech nahoru a dolů :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
18.2.11 11:24

Díky, já už té droběně už i nadávám, že se jí nechce :oops: potvůrka jedna, tak se měj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková