Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
21.2.11 14:49
NNatálie píše:
Ahojky holky.
Hele tak ty dokumenty ten epid. a otec u porodu to se vše dává v prenatálce?Po mě to ještě nikdo nechtěl, myslela jsem že jim to dám až mě budou přijmat?A vy už jste to teda odevzdali?A zaplacenýho otce u porodu si asi nechám u sebe ne?Ještě to tam zašantročej a musela bych to platit znova.?
No mě ten týden celkem zase utekl, pač jsem byla u těch více doktorů takže to uteklo.Ale už se taky těším na středu až mi zase něco řeknou, i když oni toho moc neřeknout. :-D A nejlepší by bylo kdybych tu poradnu už ve středu nestihla, ale ..... :?: No uvidíme. Jsem zvědavá na vás jak dopadnete a určitě vám budu držet moc palečky!!!:-)))
Moni,
jak holky psali hned za rybníčkem nemůžeš minout!A to máte super, Jesenice je dobré místo a velikost bytečku určitě taky než garsonka a mimčo do toho!Tak ať se vám tam hezky bydlí a mrňousek bude v novém tak to má taky hezké!!!Bude moc rád.:-)))
Musím jít s pejskem a pak budu asi žehlit, ať něco dělám. :-) Ale ono to stejně nepomáhá.
Zatím papa

Jo ten papir s epiduralem a stim ze otec jde k porodu a mas to od pritele podepsane to davas sestrickam v poradne a ten papir ze mas zalaceneho otce u porodu tak ten si schovej do tasky do porodnice ,ten odevzdavas kdyz te prijmaji k porodu :) Ja ho jdu platit zitra..Tak uz budu mit vse pripravene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
21.2.11 17:28
Marbuli píše:
samara17 píše:
Marbuli: :hug: už to určitě za chviličku příjde :hug:
Byla jsem se projít do krámu a je tam pěkna zima. Takže jsem ještě víc ráda, že zítra pofrčíme autíčkem :-) Taky jsem strašně zvědavá co se bude zítra dít… ale né tak moc jak minule. To jsem se těšila a nakonec jsem se nic nedozvědela. Ty už budeš 40+1, že? Já 39tt…No joo, taky bych brala nadstandart, ale je to dost pěnez :nevim: :-( Tak snad to na stand.bude vpoho. Jediné co by mi fakt překáželo, je jak tady někto zmínoval, že měla na pokoji holku, co pořád telefonovala :zed: To bych určitě neskousla a řekla jí něco :wink:
Jojo :) tak by mi to vadilo a asi bych si s maminkou promluvila jestli by to neslo omezit nebo jestli by mohla chodit na chodbu a kdyby to neslo asi bych se ozvala u sestricek..Na to mam pusu prorizlou dost :)
Ja se tesim na zitrek :) ja se zitra proste budu ptat a hodne..vsechno ci vedet :) Tak uvidime :)

Jjj! Nooo, já jsem občas nerozhodná, tak snad tě budu mít při sobě, pak budu i já silnejši :-D , ale snad to bude vpoho a budou tam jen samé „hodné“ maminky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.2.11 17:48

Já taky doufám, že tam budou rozumné maminky, no ale tak i tak budem doufat že tam moc dlouho nebudem a tu dobu tam ňák vydržíme, já věřím že s každým se dá vyjít a pokud ne tak se taky ozvu!!!Nenecháme si to přeci znepříjemnit. :-)
Jinak holky zítra to v Podolí zmákněte, ptejte se a budem čekat zase na další info, jak to probíhalo a co a jak.Držím palečky!!!
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
21.2.11 18:06
NNatálie píše:
Já taky doufám, že tam budou rozumné maminky, no ale tak i tak budem doufat že tam moc dlouho nebudem a tu dobu tam ňák vydržíme, já věřím že s každým se dá vyjít a pokud ne tak se taky ozvu!!!Nenecháme si to přeci znepříjemnit. :-)
Jinak holky zítra to v Podolí zmákněte, ptejte se a budem čekat zase na další info, jak to probíhalo a co a jak.Držím palečky!!! :palec:

Děkujeeem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
21.2.11 18:27

Taaak, musím se odkoulet do sprchy a natahnou zadičká.
Papapaaa a pekný večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
21.2.11 18:49
NNatálie píše:
Jinak holky zítra to v Podolí zmákněte, ptejte se a budem čekat zase na další info, jak to probíhalo a co a jak.Držím palečky!!! :palec:Hned jak dorazim domu,jestli dorazim domu :D :D tak okamzite napisu jak sem s mimiskem dopadla :) Tak ti Sami na zitrek taky drzim pesticky..a snad nam reknou jen same dobre zpravy :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
21.2.11 18:49

Ahoj holky, tak nás dnes pustily s malou domů z porodky. A musím říct že porod super! Všichni úžasní. zkusím odpovědět na pár otázek… dotazníky jsem neodevzdala a při přijmu na monitoru vyplnila nový :-) potvrzení o zaplacení otce u porodu nikdo nechtěl vidět jen se sestřička zeptala jestli to máme zaplacený. Na matriku budete muset dojít i se souhlasem na zdělení rodného čísla miminka z matriky do porodnice. Přítomnost studentů jsem jim původně nepodepsala, ale když jsme šly na porodní pokoj tak se mě zeptaly jestli jo nebo né, souhlasila jsem a měla jsem tam milou holčinu ze třetího ročníku VŠZ porodní asistentky, co mě nakonec v podstatě odrodila, jen tam dohlížela jiná a doktorka. Nakonec jsem byla na standartním pokoji, vše bylo plné a nebylo na výběr, pak jsem se stěhovala na jednolůžák, takže klídek a návševy taky nebyly problém, jediné co je blé jsou ty společné sprchy, takže opravdu holky hlavně pantofle do vody, ty jsem si musela nechat přinést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
21.2.11 18:50
samara17 píše:
Taaak, musím se odkoulet do sprchy a natahnou zadičká.
Papapaaa a pekný večer :mavam:

Ja uz byla,ale taky uz se mazu natahnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
21.2.11 18:52

AL: Tak mooooc gratuluju jeste jednou k male :) a je fajn ze si to mela takhle krasne v pohode..To my uz se tady s holkama modlime aby to na nas uz prislo a uz taky meli miisky u sebe :)
Tak nam sem pak dej fotecku male ,at se muzeme pokochat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
21.2.11 19:00

Marbuli, jo rychlovka to nakonec byla ale musela jsem si počkat na 41+0 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
21.2.11 20:23

Al3da,
moc gratuluju k holcicce, je krasna. :potlesk:
Koukam, ze je docela drobna - jen 2,5 kg. Je to aspon pri porodu znat? Museli te treba nastrihavat a pak sit?
Podle patecniho utz odhadu bych mela mit taky spis drobnejsi mimco, tak doufam, ze to bude aspon znamenat snazsi porod a min poraneni.
A delali ti pred porodem vahovy odhad mimca? Jestli jo, trefili se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
21.2.11 20:28

posledni vahu jsem mela z 32tt, ale celou dobu byla drobnejsi. A nastrihavat nemusely, ale mala mela pred oblicejem rucicku a jak sla s rucickou tak me potrhala vnitrne a jeden pysk, takze sita jsem stejne, ale da se to, ze salu jsem odesla a sedala si hned, boli to jen obcas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
21.2.11 20:30

jo a pre je pri porodu nejdulezitejsi obvod hlavicky, prumer je 34 a malá měla 33, hrudnicek 32.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
21.2.11 20:35

Ach joo, takze ani mini mimi neni zarukou snazsiho porodu. Podle patecniho mereni by mel mit mrnousek obvod hlavicky 32 cM a hrudnicku 31,8 cm, tak jsem zvedava, jak moc jsou utz odhady presne.
Jakou velikost obleceni na malou pouzivas?
Podle rad okoli jsem nakoupila nejmensi 56, ale ted mam strach, ze v tom mimi bude plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
21.2.11 20:44

ja mela 50 a ji to velke tak manzel dojel koupit jen par vecicek 46 aby ji aspon neco bylo. z 56 by vypadla :) nejhorsi je jak to me velke vystrihy, prolezeji raminka a mincu je zima na hrudnicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková