Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
898
21.2.11 20:50

Se 47 cm se ti vejde do vel. 46?
Tak to teda jdu jeste rychle dokoupit nejake body vel. 50. Svagrova ma dve deti - jedno 4,5 kg a druhe skoro 4 kg, takze ten muj nechtel kupovat ani vel. 56 - pry z toho mimco za chvili vyroste.
Par vecicek 56 jsem si vybojovala, ale o vikendu jdu koupit aspon tu 50.
A co dupacky? Taky jsi jeste dokupovala 46?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
21.2.11 21:15

teda je mooooooc krasnááááááá :srdce: :srdce:

ja teda taky newipadam na velke mimi,ale newim..nei to zakriknout :)

ale mala se faaakt povedla :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
21.2.11 21:15

jedny dupacky 46 mam taky ale ty ma opradu na par dnu, mozna tak dva tydny, ale ty body urcite kup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
21.2.11 21:17

tak ja mam od 46 velikost az do jednoho roku..takze v tomhle ja mam kid ze pak uz nebudu muset dokupovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.2.11 21:20

Al3da,
velké gratulace k nádhernéééé holčičce!!!!:-)))Samozřejmě vám už tady všichni závidíme, že to máte za sebou a samozřejmě vám to i přejeme!!!:-)))Taky se dočkáme a doufám, že ti budem mít ten porod tak v pohodě jako ty!Ještě jednou gratulace!A děkujem za info!
Sam. a Marb. - zítra držím palečky a pište!
Jinak všem dobrou noc!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
21.2.11 21:21

Tak jo, dik moc, ja dokoupim jen mensi body.

Marbuli,
a jak jsi odhadovala velikosti? Jak jsi treba odhadla, jakou velikost bude mit v lete?
Me napr. tchyne sice koupila sadu tri polodupacek, ktere jsem si na netu vybrala, ale ve vel. 62, zatimco ja chtela 56 - po zkusenostech s obriky moji svagrove to sice chapu, ale myslim, ze mi do toho mimi doroste prave az v lete, takze je ve vedrech asi moc neunosi.
Ja jsem teda zatim koupila jen 56 a 62 a zbytek chci dokupovat podle toho, jak mimi poroste a taky podle pocasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
21.2.11 21:27

Monca: Nic sem neodhadovala,proste sem si nakoupila a dostala veciciky na miminko od velikosti 46 az do rocniho miminka.. takze ja mam pro kazde pripady na jakkoliv velke miminko obleceni,tak jsem to myslela :) :) vis?? :) :)

Nat- pisnu urcite…dobrou noc ti preju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
21.2.11 21:36

Marbuli,
a to mas v kazde velikosti i treba tenke body s kratkym rukavem a i teplejsi vecicky s dlouhym?
A pokud mas veci az do jednoho roku - jakou velikost kombinezky mas treba na letosni prosinec?
Zimni veci jsou ted ve vyprodejich lacino, ale ja si vubec netroufnu odhanout, jak bude mimi kolem Vanoc velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.2.11 23:18

Ahoj, doporučuju koupit pár věciček vel. 50,52 - měla jsem vše od 56 a pak honem sháněla vel. 52. A to měl syn 52cm. Jak bylo řečeno - větší body bylo blbé v tom, že mu táhlo na hrudníček a dlouhé dupačky byly blbé v tom, že se vyslíkal a pak měl nožku v jiné nohavici. Stačí fakt jen pár věciček a pořád to prát - za tři týdny z toho vyrostl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.2.11 23:23

Monika:
Zkus koupit universální věci - tepláky, body, mikiny, svetry. Toto vše užiješ vždy. Já taky před porodem nakupovala ve výprodejích universály. Ani teď a to jsou synovi dva roky nejsem schopna odhadnout velikost za rok - dva měsíce skoro neroste a pak najednou je nám vše malé a má o 4cm za měsíc víc. Většina věcí jsou universály. Kromě teplé bundy, oteplovaček, šortek a body s krátkým rukácem. Rukavičky, ponožky - jsem koupila větší a máme je dva roky. Mikču dáš v zimě i v létě - věř mi, že i teplou užiješ. Syn se narodil v květnu, bylo nádherně a v červnu bylo najednou 10C přes den - mamka se smála, že mám nakoupené zimní věci pro novorozeně a jak jsem byla ráda, že je mám.

Příspěvek upraven 21.02.11 v 23:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.2.11 23:28
monika215 píše:
Marbuli,
a to mas v kazde velikosti i treba tenke body s kratkym rukavem a i teplejsi vecicky s dlouhym?
A pokud mas veci az do jednoho roku - jakou velikost kombinezky mas treba na letosni prosinec?
Zimni veci jsou ted ve vyprodejich lacino, ale ja si vubec netroufnu odhanout, jak bude mimi kolem Vanoc velke.

Malé děti není dobré dávat do body s krátkým rukávem, měly by být chráněné před horkem. Body s krátkým rukávem bych koupila klidně až v 62. Jednak horko bude nejdřív v květnu a může mu být trošku větší. A šortky - mně se podařilo šortky dávat nejdřív jako dlouhé kalhoty a za dva měsíce jako šortky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.2.11 08:08

tak vás holky zdravím, pořád 2v1 :nevim: , vyvolávání nepomohlo i když je vše otevřené, holčičce se prostě na svět nechce, takže nás dnes ráno na revers pustili domů, nástup na ukončení těhu a to definitivní mám ve čtvrtek, když nepomůže oxytocin v kapačce už jen CS, ale hurá bude to za náma :dance: , holčička je totiž pořád vystresovaná a monitory lítají, takže nás obě nechtějí už dýl trápit.
Al3da- gratuluji k holčičce, určitě jsme se tam viděli i s tvým mužem, šla jsi na porod zrovna když mě přijímali, jiná mamča tam v tu dobu totiž nebyla :wink: , takže gratuluji a doufám, že nám to ve čtvrtek taky dopadne jak má, další termín už nám nedávají :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
22.2.11 08:38

Moni,ja mam nakopene jen body,dupacky,rukavicky a ponzky,teple obleceni na pristi zimu to dokoupim az bude zima..Jinak na tet teple obleceni mam,al evelikost to tet z hlavy nevim a ke skrini se nedostanu mam ji od Marka zabarikadovanou ,ale jen co budu moct napisu ti velikost :) :)

Loweli : no uz sem si holka rikala jak to s tebou vypada.. Juj tak ty mas taky pripinaka?? kolem me co kamosky cekali z meho rodneho kraje,vsichni meli termin na konec unora zacatek brezna ,ze meli termin dyl nez ja tak uz maj porodino a ja furt nic,takze mam take maleho pripinacka..Jinak me dneska ceka kontrola v Podoli tak uvidime co nam reknou..Jinak na ctvrtek drzim pesticky at vse dobre dopadne a at jsi ty a malicka v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.2.11 09:10

musíme :wink: , mám v 7 ráno naklusat ve čtvrtek na monitor a rovnou nahoru k Bubníkovi dohodnout se přímo na indukci, a hodili tam do průkazky křížek, takže by mělo být ve čtvrtek finito. Už aby bylo, protože se jim na monitoru děsně divočí a neshodovala se ani s mýma kontrakcema při vyvolávání a to je pak blbý, tak to doufám budeme mít za sebou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
22.2.11 14:30

Lowel,
teda holky jedny takhle si to prodložujete, už jsi z toho určitě na prášky!!!Ale každopídně máš dobrý že už máš definitivně termín na čtvrtek, tak snad to že takhle přenášíš, budeš mít porod aspoň klidný!!!Budem ti moc držet palečky!!!Ať vám vše dobře dopadne a moc na vás myslíme!!!
Moni,
ahojky hele kdo ti na ordinoval ten UZV průtok krve pupečníkem?Já bych celkem chtěla aby mi ho udělali taky, kvůli malý, furt vyšetřujou mě tak aby se taky koukly na ní.
Marbuli, myslím na tebe!
Jo já jinak co se týče oblečení, mám nakoupené 50(jen pár bodíček a ňáký tepláčky) a potom hodně 56, a ještě 62!Jinak pak budu dokupovat podle miminka jak poroste, oni toho maj všude dostatek tak nemám strach že by byla nahá!!! :-D
Jinak jak se máte holky?Já dnes ráno byla na odstřel, nepříjemná, nevyspalá, ale teď už jsem se zase nachystala kdyyb náhodou - tzn. vykoupaná, umyté vlásky (aby se malá nelekla) a prostě nachystaná kdybych náhodou třeba někam jela!No a výlet to nebude. :mavam: Tak uvidíme kdy pojedem mi co tu furt čekáme!Musím jít vařit.Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková