Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
898
23.2.11 13:10

Sami,
me prijde, ze uz je to fakt zacatek porodu. Jen to asi bude chvilku trvat. Budu ti moc drzet palecky a dej vedet hnde, jak bude neco noveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
23.2.11 13:37

holky a ja nemam predstavu kam v podoli jit kdyz me to chytne?? to mam jit nahoru do 4.patra ??jua sem tam byla jednou kdyz sem nesla na podepsani monitor..myslim ze vedle bylo rizikove oddeleni..Tak tam na ten sal??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
23.2.11 13:37

Sam ale dej urco vedet na mobil kdyby neco..tak dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
23.2.11 13:52

Marbuli,
ju, prijem k porodu je ve 4. patre - zvonek Prijem rodicek. Presne tam, kde jsi byla nechat podepsat monitor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
23.2.11 15:18
monika215 píše:
Marbuli,
ju, prijem k porodu je ve 4. patre - zvonek Prijem rodicek. Presne tam, kde jsi byla nechat podepsat monitor

dekujiiiii :hug: :hug: ja jsem si jen nebyla jista..pak uz se mi po porodnici moc chtit cestovat nebude.. a nevite jak je to tam kdyz prijedeme vlastnim autem?? muzem normalne jet nahoru a pak platime 200kc na den nebo jak ?? jo a hlavne newim do tetka kde je ta hlavni pokladna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
23.2.11 15:31

Prijedete autem zaparkujete a platíte normální sazbu 40/hod, těch 200 za den je jen když jsi na nadstandartu, ale nám bylo doporučeno, po příchodu nahoru na příjem aby tatínek došel přeparkovat auto, protože budeš tak 25-30 minut na monitoru a vyšetření a teprve pak se hnete na porodní pokoje, manžel to neudělal a já měla kecy kolik to bude stát :-)nakonec odjižděl asi za 5 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
23.2.11 15:33

Al: aha kuju,tak ja reknu Marbulinoj aby me hodil nahoru a jel to preparkovat.. za to se mi platit nece..
a jinak co mimisek?? jak se mate?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
23.2.11 15:51

No je to užasný už jí mít konečně doma :-), zatím se teda sžíváme a máme trochu převrácený den a noc, jinak je hodná :)
Přidám foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
23.2.11 15:54
al3da píše:
No je to užasný už jí mít konečně doma :-), zatím se teda sžíváme a máme trochu převrácený den a noc, jinak je hodná :)
Přidám foto :-)

No jooooo,to je mazlicek :srdce: :srdce:
je moc krasna!!! juuuu,ja uz ci taky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.2.11 17:04

:huban: Ahojky holky!!!
Tak zatím „šťastný“ návrat domů z Podolí. :-)Tak dnes jsem zažila další šok, ale vše je ok. Monitor proběhl, kde teda dnes všechna miminka spala a naštěstí ta moje fotbalistka byla vzhůru, ale taky byla o dost línější, ale říkala sestřička že je to tak celý týden, že vědi že je tam tak hnusně.Tak možná i proto nerodíme. :-D Komu by se chtělo asi z 35st. bříška ven do -11°!!! :palec: No pak poradna, zase TK vyšší, ale tím že mě hlídá paní doktorka na interně, tak nic. Pak doktor, už jsem ho jednou měla, při 2.návštěvě, Mudr.Martan - jen mě vyšetřil, opět řekl, že to opravdu na porod nevypadá, když jsem mu řekla že to je sice hezký, ale že termín mám už zítra, tak co.No tak mě jen objednal už na pondělí do poradny a šla jsem na kontrolu k Mudr.Pospíchalové(to je ta internistka) - kde celkem ty TK co mám naměřený z domova prošli, nechtěla mi už nasazovat další a sama mě poslala na ten UZV průtoku, tak jsem byla strašně ráda.Říkala, že pokud bude na hranici mě doporučí k indukci a pokud ne tak uvidíme. No tak jsem tam šla, výborný a strašně sympatický Mudr.Verner a i sestřičky super - udělal ten UZV, vše v pořádku a zdělil mi že moje malá princezna už měří 3770g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8-o 8-o 8-o
No co vám budu povídat úplně se mi protočili panenky, pač jsem žila v domění že nejvíc bude mít tak 3300g, vůbec nevím kde to nabrala a to jsem se bála, že kvůli tomu mýmu TK bude špatně živená!Takže jak už jsem si přála moc rodit, tak mě to celkem přešlo když vím jak je velká, no ale zase na druhou stranu jsem šťastná že je zdravá!No ale byl to šok. No pak jsem to šla ukázat internistce, ta řekla že zatím dobrý a uvidíme v pondělí.Ale to jim řeknu ať mě to vyvolaj nebo císaře, pač ještě bude přibírat a já nejsem zase tak velká!!! :dance: No tak to moje story z Podolí!!!
Sam,
no tak to si měla teda dost hnusnou noc a ještě ke všemu tě pošlou domu, tak pokud tohle nevypadá jako porod tak to mi teda řekni co!To bych teda taky jela do porodnice a myslela že už rodím, to je teda divný!No každopádně ti držím moc palečky ať už to máš za sebou, ale to vypadá že už dnes třeba by jsi mohla porodit, že je to fakt už naspadnutí!!! :-) Držíme palečky!!! :kytka:
No a taky jsem si přemítala, jak jsme si psali o velikostech oblečení, tak to já rozhodně malinký potřebovat nebudu, ani to miminko neunesu!!!To bude malej „michelínek“!! :lol: No hlavně ať je zdravá!
No a jak je ostatním maminkám?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
23.2.11 17:50

Ahoj holky, jdu poprvé do podolí na monitor příští čt to budu 36+2, chci se zeptat kromě monitoru atd..dělá se tam do porodu ještě i nějaký utz s velikostí či váhou dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
23.2.11 19:21

Moc vám děkuji za podporu a pomoc :hug:
Tvrdnutí mám časté, jen bolest je nepravidelná, ale o to silnejší :nevim: … Pořát mám růžovej výtok. Takže uvidím co bude tuhle noc a ak budu mít i zítra ten výtok, tak tam zavolám..
Snad malinká bude chtít ven už ted, tá nejistota, bolest do toho… je to vyčerpávající :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
23.2.11 19:29

Nevíte náhodou tel.číslo do podolí, když náhodou něco? Na ten příjem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
23.2.11 19:30
MAR01 píše:
Ahoj holky, jdu poprvé do podolí na monitor příští čt to budu 36+2, chci se zeptat kromě monitoru atd..dělá se tam do porodu ještě i nějaký utz s velikostí či váhou dítěte?

Myslim, ze pokud nemas nejake komplikace (cukrovku, vysoky tlak, mimco zadeckem napred) a tim padem podezreni na moc male anebo moc velke ditko, tak ti vahovy odhad delat nebudou. V ordinaci ti asi udelaji jen takovy rychly utz na kontrolu polohy mimca, ale bez vahoveho odhadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.2.11 19:33

MARO1,
ahojky no chodí to tak že první jdeš na monitor, pak do prenatální poradny a pak do ambulance na vyšetření k doktorovi.Záleží na průběhu těhotenství. Pokud nemáš žádné problémi, tak holkám třeba za celou dobu co tam chodí UZV nikdo nedělal.Mě ho dělali při první a druhý návštěvě, ale jen že mám vysoký tlak atd.Ono jsou celkem ty prohlídky velmi rychlý.Ve vnitř nikdo moc nepobudeš, za to venku si počkáš.:-)Ale jinak jsou tam všichni moc hodní a milý.Zatím jsem neměla žádný problém s nikým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková