Jednorázové kalhotky z DM

415
3.1.10 13:20

Jednorázové kalhotky z DM

Ahoj, máte některá zkušenosti s jednorázovými kalhotkami z DM (tuším zn. Jessa) po porodu? Co vím od kamarádky jsou bez nohaviček. Nejsou síťované s nohavičkou lepší na držení vložek? Mj. jak dlouho jste používaly porodnické vložky než jste přešly na běžné? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1280
3.1.10 13:52

Ahojky,tak já ty jednorázové kalhotky z DM měla a vložka mi držela dobře.
A co se týče porodnických vložek,ty jsem používala jen 2 dny po porodu pak jsem přešla na normální always,sice se to nemá,ale mě ty porodnické vyloženě vadily :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
3.1.10 14:32

Ahojky, jdnorázové kalhotky z DM jsou úúúplně super! Měla jsem i ty síťované ze zdravotnických potřeb a letěly do koše! Ty z DM jsou měkké, krásně drží u nohy a jsou i hezky vyšší přes bříško. Měla jsem jen jedny, stačilo to, vůbec mi do nich neprotekla vložka. Doma jsem pak používala bavlněné velikosti asi XXXL a taky je hned likvidovala. Koupila bych dvoje DM a bylo by to. Jinak ty porodnické vložky mi vyhovovaly - měla jsem nějaké ty SEBA, nebo jak se to jmenovalo. Na normální jsem přešla asi po 4 týdnech, kdy už jsem jen špinila. Takže ty z DM určitě kup!Přeju rýchlý a bezproblémový porod krásného miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65427
3.1.10 14:36

Ahoj..taky jsem měla ty z DM a paráda.....
porodnické vložky jsem měla celou dobu v porodnici s těma kalhotkama…jen pak po vizitě asi po 3 dnech jsem si na noc brala svoje bombardáky s nohavičkou :-D
Jo a měla jsem taky 2 balení…ze začátku jsem je vyhazovala tak po 3 hodinách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11862
3.1.10 14:39

holky, a jak jsou velike? mel nekdo vel.L- potrebovala bych vetsi… nebo se natahnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.1.10 15:04

já měla velikost XXL a dokonce mi byli trochu volné a to jsem fakt kus baby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
3.1.10 15:38

Kalhotky Jessa z DM jsou fajn, měla jsem 2 balení a bylo to akorát. Doporučuju. Myslím, že tam prodávají jen jednu velikost (tuším 42-44?), ale je to jedno, je lepší je mít větší než menší :lol: .
Porodnické vložky jsem používala v porodnici, byly tam k dispozici a doma jsem pak používala ty velké Ria - potřebovala jsem je tak 3-4 týdny po porodu a pak už jen slipovku do konce 6nedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
3.1.10 16:07

já je měla taky a nemůžu si stěžovat, byli fakt super, holka co se mnou byla na pokoji si koupila jednorázovky přímo v porodnici a byla z nich nešťastná a nakonec nahnala manžela taky pro tyhle z DMka. A velikost jsem měla myslim XXL, a to jsem drobná, ale bohužel ani jiný neměli :roll:
A porodnický vložky sem používala myslim 4 neděle. To je hrůza já si to už vůbec nepamatuju :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
3.1.10 16:48

Ahojky, určitě si kup raději větší než menší!Aby netáhly kolem stehen.Podle mě jsou lepší ty s nohavičkou, ale nejsou špatné ani tyto.
Por. vložky jsem používala asi měsíc, myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11862
3.1.10 19:41

diky za odpovedi :-) myslela jsem, ze Lka jsou nejvetsi, to urcite pujdu do tech XXL…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
3.1.10 22:59

Ja porodnicke vlozky pouzivala celou dobu, co jsem po porodu krvacela, asi…8 tydnu, jojo, fuj :twisted: , byly mi fakt nejprijemnejsi, jak byly sitovane, v Always se mi s prominutim potila pipina :oops: a to normalne nenosim vubec vlozky, jen tampony :wink:
Sice jsem si pripadala jak v pline, ale prodysne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka2602
4.1.10 18:40

Ahoj, já bych preferovala jednorázovky Tena, které jsem koupila v lékárně - mají nohavičku a jsou fakt bezvadné. Porodnické vložky jsem používala asi 10 dnů, dokud bylo krvácení nejsilnější. Měla jsem i kaťata z DM a za Teny bych je nevyměnila.

• Citovat
  • Upravit
15674
15.2.10 09:33

Tak já jsem při prvním porodu měla klasické síťované ze zdravotnických potřeb a hned ty první jsem okamžitě vyměnila za normální kalhotky, protože ty síťované mi nevyhovovaly. Tentokrát jsem si koupila jednorázové z DMka a spokojenost obrovská. Ne, že by vložka neprotekla, ale jsou pohodlné, velikost 42-44 skutečně odpovídá (takovou jsem měla před těhotenstvím i u těhotenského oblečení). Nevím, jestli jsou to ty samé, o kterých píšeš, že mají velikost L (takové číslování jsem na nich nenašla). A spolubydlící z porodnice říkala, že její kamarádka je i přepírala, tak jsem to zkusila a je to super - mýdlem Lanza to všechno krásně pouští a suché jsou hodně rychle. Nakoupila jsem víc balení (nechala jsem si přikoupit od manžela i od mamky a nestihla odvolat), protože v porodnici jsem je měnila i 3× za den. Doma ale teď přepírám. Jestli je někdo z Prahy (nejlíp Praha 8), nabízím dvoje nerozbalené balení - cena dohodou (původní cca 50Kč za 5ks-ové balení). Nebo klidně po kusech na vyzkoušení..

A co se týká porodnických vložek, tak po prvním porodu jsem ani nevěděla, že něco takového existuje (v porodnici jsme měli k dispozici neomezené množství a doma jsem používala obyčejné prodloužené vložky z Alberta). Teď jsem si koupila jedno balení porodnických vložek v lékárně, ale další kupovat nebudu, protože se mi zdají moc malé (krátké). Koupím zase ty albertí, i když jsou s lepicími proužky a PA v porodnici říkala, že jsou lepší vložky bez těch pásků (kvůli prodyšnosti), ale ty už se snad ani nedělají, nebo jo?. Každopádně v Albertu mají vložky, které krom těch pásků vypadají jako ty porodnické, ale jsou o dost delší. Koupila jsem s křidélky, ale podívám se, jestli mají i bez nich, a ty by asi byly lepší. Bohužel je nemají všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
12.4.10 18:39

dobrý tip holky, mi ty sítované kalhotky ze zdravotnických potořeb dost padalx, zkusím aspon jedno balení těchto.

a poporodní vložky - hmmm, měla jsme dost problémy se šitím, takže jsem je používala několik týdnů, všechny jiné mi vadily, protože je v nich nejaka umelá příměs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.9.11 10:55

super typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie