Porod? Už nikdy??

1032
19.12.09 09:13

UŽ NIKDY??

Zajímalo by mě, jestli někdo z vás po porodu tvrdil,že už nikdy nebude rodit (tak to pro něj bylo hrozný) a za jak dlouho (jestli vůbec někdy)si to rozmyslel??Já tvrdila že už nikdy, ale tak před 3 měsíci začala být na vážkách.Tak jsem zvědavá, jestli se dostanu až k tomu, že si řeknu :ano,chci znovu rodit.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
NumLock
19.12.09 09:16

Ahoj,tak NIKDY RODIT jsem si řekla hned po narození první dcery a teď už čekám třetí mimi.Takže časem třeba dojdeš k tomu že do toho půjdeš znovu,ale třeba taky ne :wink:

• Citovat
  • Upravit
3358
19.12.09 09:17

„Už nikdy“ jsem říkala, ještě když bylo Vojtoj tak rok a půl, takže těsně předtím, než jsem podruhé otěhotněla. Ale porodu jsem se bála celé těhotenství a nakonec mě to mile překvapilo. Teď dokonce ani nezavrhuju možnost třetího (ale až v daleké budoucnosti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.12.09 09:20
levi píše:
Ale porodu jsem se bála celé těhotenství a nakonec mě to mile překvapilo.
8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.12.09 09:30

Ahoj, „už nikdy“ jsem taky tvrdila po prvním porodu. Strach mě přešel rychle a od druhého porodu se vždycky loučíme s porodními asistentkami na sále, že za rok jsme tu zas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
19.12.09 09:45

Jo, taky jsem měla takové pocity.
Teď už je mám zase, ale nikoliv kvůli strachu z porodu, ale protože jsem stará a unavená :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.12.09 10:02

Já to tedy mám spíš obráceně. Říkala jsem si před porodem, že snad aspoň ten jeden porod zvládnu a bylo to docela fajn, takže bych klidně do toho šla znovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.12.09 10:50

Hm, já bych klidně těhotněla a rodila za peníze (porod od první kontrakce 4 hodiny :D)
Co ale už NIKDY nechci zažít, je šestinedělí. Poporodní depku, poloviční IQ… a taky stát v koupelně a fénovat si… no však víte :mrgreen:
Prostě NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.12.09 10:54

Tak těhotná bych byla klidně po zbytek života. Po porodu jsem taky hrdinně mluvila, že mě tu viděli naposled, ale už teď je mi jasné, že Lukáš jedináček nebude. A šestinedělí? Doufám, že podruhé už to nebude takový únavný masakr a druhé dítko bude aspoň chvilkami spát (popřípadě některá z babiček už bude v důchodu, aby mohli hlídat a já spát :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.12.09 11:11

Tak já jsem hned po porodu též prohlásila, že další adoptujeme, než jsem šla z porodnice, tak jsem říkala, že teda možná někdy a do 3 měsíců, bylo jasné, že další ano. Teď už pomalu závidím těhulím :lol: :lol: :lol:

Hanulko, určitě to přijde - u někoho dřív, u někoho později :wink:

Ale další budeme řešit až tak cca za rok, chci si Samíka pořádně užít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
19.12.09 11:47

Po prvním porodu jsem byla 100% přesvědčená, že holka bude jedináček. Málem jsem umřela , šestinedělí hrůza hrůz a malá spala tak 4hoďky za 24 hodin. Ale za dva roky a deset měsíců sem rodila znovu a jak v americkém filmu, tři hodiny od první kontrakce do konce. Nad třetím sem rozmýšlela, po tolika letech prý je to jako první porod, ale bylo to v pohodě a krásné. Rodila bych klidně znovu, ale na výchovu dalšího takovýho draka co roste z naší nejmladší už se moc necítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.12.09 12:01

Tak já psala jen o porodu, šestinedělí jsem měla taky děsivý. Docela mě to zaskočilo, jak mi bylo zle. I dětská dr. byla zděšená, když jsem tam chodila s malou, jak jsem zhuntovaná. Měla jsem mega otoky, problémy s kojením, zánět prsa s vysokými horečkami, dokola opary, rozežrané ruce od exému :poblion: Zlatý porod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
19.12.09 12:39

Tak já se musím přiznat, že těhotenství jsem si fakt strašně užívala, porod katastrofa a šestinedělí mi až tak nevadilo, jen jsem měla pocit,že nic nestíhám a trochu unavená, ale oproti porodu zlatý..Hrozně by mě mrzelo, kdybych už nikdy těhotenství nezažila. Na druhou stranu už bych asi neměla tak čas si to s jedním prckem užívat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
19.12.09 13:07
Angua píše:
Tak já jsem hned po porodu též prohlásila, že další adoptujeme, než jsem šla z porodnice, tak jsem říkala, že teda možná někdy a do 3 měsíců, bylo jasné, že další ano. Teď už pomalu závidím těhulím :lol: :lol: :lol:

Hanulko, určitě to přijde - u někoho dřív, u někoho později :wink:

Ale další budeme řešit až tak cca za rok, chci si Samíka pořádně užít…

Angua mluvíš mi z duše :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
19.12.09 13:26

Tak já běhěm porodním bolestí se dostala do stavu, že už další dítě nechci a přemýšlela jsem jak to řeknu manželovi. 2 roky od porodu mi lékař potvrdil další těhotentví a došlo mi, že budu muset rodit a padl na mě šílený stres a začala jsem ten den špinit a i krvácet, 2× se to podařilo zastavit, ale po třetí, když jsem začala krvácet jsem potratila a ten potrat mě z toho strachu vyléčil, bolel taky, ale ta bolest u srdíčka byla daleko větší než ta porodní a trvala moc dlouho a bolí do teď, od té doby se snažíme a snad se dočkám dalšího mimča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí