Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Marbuli, zkusila bych do Podolí asi zavolat, kdy by tě chtěli poprvé vidět. Taky ti určitě řeknou, co všechno s sebou. Jinak dotazník ohledně jmen pro dítě dostaneš v porodnici a řeknou ti ,kdy a kam to máš odevzdat ![]()
a i kdyz nejsem domluvena s gynekologem tak si tam mam brnknout?? asi jo co? A mam zavolat na kartoteku nebo na poradnu?? dekuju za odpoved ![]()
Ahoj, já bych volala do poradny. Že jsi tam registrovaná, kdy máš termín porodu a kdy bys měla poprvé přijít do porodnice do poradny…
od 32tt jsem chodila do Podoli na poradnu. Zavolej na to cislo uvedene v SZ i tady jsem ho psala.. . Jinak formulare jsou k dispozici, ve vestibulu je i matrika ![]()
iscare je klinika IVF, gynekolog ti sam rekne odkdy jit na poradnu do porodnice, ve ktere mas rodit, staci tam pouze zavolat a objednat se, ted tam budes chodit kazdy tyden az do porodu na poradnu. Papiry ti da tvuj gynekolog vysetreni z doby tehotenstvi tj. odbery, UZ,genetiku apod.
Holky jeste ze vas mam,nekdy si tady neco prectu a zacnu ihned panikarit
No me jde o to ze dokor me tam muze poslat az v 36tt nebo az v 38tt to mi rikal a ja tam zavolam v 38 tt a oni me servou ze se objednavam pozde.. On uz mi ty papiry dava tet domu,abych si je ukladala a pak vzala do porodnice.. No na matriku pujdem tet ke konci ledna s Markem,takze porodnickou nepotrebuji
ale kujiii
Klinika IVF?? to mi stejne nic nerika ?? ![]()
Jo Moni kde se dá sehnat hodně levně postýlka?? treba i s nebesy?? newis?? cim levnejs tim lip.. ![]()
ahoj, iscare je klinika na umělé oplodnění a gynekologie, já tam chodím na gynekologii k panu doktorovi
, neboj ty budeš mít sebou maximálně papíry , z posledního vyšetření screeningu a výsledků krve, u mě je to o dost víc, doktor dává i záznamy z předchozích dvou porodů, na to jsou lejstra zvlášť a z chorobopisu z genetické poradny, protože už jsem „stará matka“ přes 35 let
Můj doktor mi říkal, že stačí zavolat a nahlásit i v 36 týdnu, mě v potaz neber, jako vícerodička to u mě může přijít dřív a taky nemusí
, jinak předávací papíry do péče se tam prý jen odevzdají při 1 kontrole to prý stačí, jinak si udělají kopii oddacího listu, jestli máte a vypíšeš rozhodnutí o jméně dítěte, podepíšeš ty i tvůj přítel, nebo manžel a oni pak po narození vyřídí rodný list dítěte, který vyzvedneš ty nebo partner na Praze tuším 4. My už to máme všechno nachystané dopředu, protože jsme si to stáhli z jejich stránek a vypsali rovnou doma, abych pak s dcerama nejezdila jak magor sem a tam. Nevím totiž, jestli mi těhotenství leze na mozek, ale zapomětlivej magor jsem v poslední době docela slušnej ![]()
Monjie, pst IVF, prý jim dělám špatnou reklamu, po první holce nám to nešlo, a druhá se narodila, když už jsem totálně vzdali i pan primář
, a třetí se teď zadařila jaksi sama od sebe
, na druhou stránku pan doktor je šťastnej i za nás
i bez jeho přičinění, někdy se prostě příroda zcvokne ![]()
Dekuji
a ty tedy taky bude rodit v Podolí? jestli jo muzes mi sem dat netovou adresu kde si stahla ten papir ktery potrebujes na jmena mimca.. My si teda nehavame pohlavi jako prekvapko,ale jmena uz mame vybrana a prijmeni necham po pritely a na matriku jdeme pristi tyden vse zaridit ![]()
Stara matka ?? v zadnem pripade,my ženy jsme mlade porad ![]()
jo taky
, ten papír je přímo na jejich stránkách, které ti linkem posílala monji, najdeš si matriku, a tam je to přímo ke stažení.no mladé, podle mě jooo, ale genetika je genetika
já to zadala kdysi do google upmd stačilo a vyjede ti to ![]()
tak dekuju ja si to najdu
a kdy ze mas termin?? jestli si to sem psala a ja to prehlidla tak se omlouvam
treba se tam uvidime vit ?
jo a chtela sem se zeptat co znamenaji skratky oddeleni P1,P2,P3,P4 ja vim ze e to oddeleni na sestinedeli,ale proc to P1,P.....??
no to nevim, da se sehnat na mimibaru.cz, aukru.cz, http://www.levnepostylky.cz/ no ale koupit novou matraci nejlepe kokosovou. Ale urcite holky poradi…:)
Rodny list vystavuje matrika v miste porodnice, tj. na Taborske , ale formulare na jmena muzes primo po poradne v Podoli a nemusis se nikam strachat
http://www.upmd.cz/?…
mas tam i formulare ![]()
Taky jsem rodila v Podolí, ale už před třemi lety a co znamenají ty zkratky teda nevím dodnes
Pokud si to správně pamatuju tak P3 je oddělení rizikového těhotenství, P1, P2 a P4 oddělení šestinedělí. Asi to je prostě jen nějaké interní označení ne? Ale taky by mě to docela zajímalo.
Mimochodem Marbuli, vítej na Praze 8, koukala jsem, že už jsi se přiřadila k nám do diskuze ![]()
lowel: to je krasny!!! gratulace:D
to je interni znaceni oddeleni:) to bych asi neresila
některé to P není standart, ale nadstandart jak jsem koukla, jo a u mě to bude ještě sranda, podle poslední MS mám termín 14.2. podle prvního screeningu 27.2. a podle posledního screeningu 23-24.2. tak a teď se v tom vyznej
bordel v tom máme všichni včetně doktorů, ale snad se prý budou držet toho 14.2.nanejvýš to vyvolají, já si z toho hlavu nedělám, vyvolávali první dceru, u druhé se porod rozběhl předčasně, ale pak zastavil v půli, takže taky museli dokončit vyvoláváním, a u té třetí si myslím bude podobný, přirozený porod jsem viděla tak leda v telce ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.