Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
14.1.11 11:15
Monjie píše:
Monny: to je kravina, ja byla na 99% spokojena a pokud budu moct, rodim znovu jedine v Podoli! Ja bych nesla rodit do HK, kvuli sracum v HK jsem poprve potratila a pak na sale jak se ke me chovali, hnus!

Monjie neurazej HK, ja to tu neznam, jsem prazanda, a tady bydlim 5 mesicu teprve… !!!! Znam nemocnice v praze, kdyz jsem sama kolikrat byla hospitalizovana.. Motol - tragedie, Bulovka - cekas dve hodiny nez si te nekdo vsimne ze tam jsi…
A v Podoli - rodila kamoska a take tragedie… I moje mama tam odmitla rodit brasku, tak sla radeji do krce …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.1.11 11:16
Monjie píše:
Monny: to je kravina, ja byla na 99% spokojena a pokud budu moct, rodim znovu jedine v Podoli! Ja bych nesla rodit do Hradce Kralove, kvuli sracum v HK jsem poprve potratila a pak na sale jak se ke me chovali, hnus! nj asi byla sobota, nechali me na sale jak nejakou d… s roztazenyma nohama anesteziolog prisel po pul hodine a doktori stali se zalozenyma rukama hnusPříspěvek upraven 14.01.11 v 11:15

Kamosce se stalo to same.. ale ne jen pul hodiny, ji tam nechali 24hodin!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.1.11 11:18

Réza: urcite svoji kosili s kratkym rukavem a rozapinaci, nebo jen na raminkach kratkou a minimalne 3× na sal.. clovek se chodi hodne sprchovat,nebo ma primo na sale vanu.

Na sestinedeli take aspon 5 kosil

A vyborna vec, zadne porody v porodnich boxech ale je 8 porodnich salu

Mon: me odtekla plodova voda rano v 5hodin a mala se narodila ve 4 rano, takze si dokazes predstavit, jak jsem mela pernej den a noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.1.11 11:18

Monny ale me se to stalo v HRADCI KRALOVE, a nestihli mi udrzet tehotenstvi nikdy vice do Hradce, a nebej boze rodit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.1.11 11:19

Neurazim, jen se mi to stalo. Na Motol nenecham dopustit pracovala jsem tam, mam tam zavodni lekare i gynekologa, vzdy super pece a v Podoli jak by smet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.1.11 11:20
Monjie píše:
Monny ale me se to stalo v HRADCI KRALOVE, a nestihli mi udrzet tehotenstvi nikdy vice do Hradce, a nebej boze rodit!

Oki, ja ti tvuj nazor neberu.. ale co ja znam HK, co jsem jen videla jak je to nove zrekonstruovane, tak se mi to libilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.1.11 11:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.1.11 11:22

nove mozna je, ale ten pristup :roll: zlaty Podoli a Motol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
14.1.11 11:24

Rodila jsem tam loni v březnu a přes měsíc před porodem jsem tam ležela na rizikovým a oboje super. Mié sestřičky i PA, doktoři taky, ikdyž já měla teda svého zaplaceného, který se staral o malou a byl i u porodu a jinam už bych rodit asi nešla. Rizikové oddělení je moc příjemné. POkoje jsou cca po třech a uprostřed je taková malá klubovnička s telkou a tam jsme vždycky povídaly a bylo to super. Péče skvělá. Ikdyž jsem ša v noci ve tři za sestřičkou , že je mi zle, byla milá, změřila tlak, natočila monitor a chodila za mnou. Když byly špatné monitory, chodila sem na ně, co dvě hodiny a fakt malou hlídali. V poradně je vždycky natřískáno, na to se připrav. Byla jsemt tam teda jednou, pak mě tam nechali. Přišla ráno v 7 a odešla ve tři, ale to hlavně protože mě posílali ještě na krev, moč a přetočit dvakrát monitory a pak domu, jinak by to tak dlouhé nebylo, asi dvě hodinky. Doktoři i doktorky a sestřičky v poradnách jsou milí, co jsem se setkala. A na porodním super. Moc jsem tam teda nepobyla. Malá byla venku za 2,5 hodinky a nazačátku jsem byla na oddělení a pak už jsem nestihla přípravu, ale viděla jsem to tam a je to čisté. Na porodním sálku, spíš pokojíku jsem byla asi 2,5 hodinky, z toho dvě hodinky po porodu a můžu doporučit. POhodlné křeslo, sprcha, měla jsem tam s sebou mamku a po porodu mi přinesli hned jídlo a napít. Nejedla jsem teda byla jsem dost vycucaná, ale pití bodlo. Hned mi dali po porod malou k sobě a zašili mě. Pak jí teprve zvážili, změřili a odnesli do inkubátoru, ale večer jsem jí už měla u sebe. PA byla úžasná, říkala co a jak mám dělat,ale moc se toho dělat nedalo, musela jsem tlačit. A pokoje taky super. Byla jsem teda na soukromém, takže tam se mnou mohla být mamka a zároven tedy i malá, chtěla jsem ji mít u sebe. Chodila tam sestřička za malou i za mnou. Byl tam kurz o kojení a dobrý, až na jídlo, ale co, to není důležité. Mají tam vložky i plenky a oblečeníčko pro děti. Já měla i monitor, to nevím, jestli dávají všem teda. Jo a po porodu hned, za mnou na porodní sálek mohl manžel s tatkou a sestrou se mrknout na malou a to sem byla moc ráda. Když už teda bylo vše uklizeno a zašito. Mně tam malou zachránili, takže já doporučuju.

• Citovat
  • Upravit
2761
14.1.11 11:25

monjie : dekuju :) a staci kdyz to tet zaplatim kdyz zacnu chodit do poradny ze jo?? A mozna semnou a ni pritel nepujde,ptz od 1.unora mi zacina pracovat v nemecku,maji tam lepsi nabidku s penezi a ty se nam tet momentalne hodi,takze mi domu bude jezdit jen na vikendy :( ale tchyne mi slibila ze pujde semnou,ja bych to asi nezvladla tam byt sama :( A kdyz mas porod bez nadstandartu co mas za podminky na sale??jako myslim tim je tam k dospozici sprcha??balon?? atd?? a pak si za to taky priplacis nebo ne?? a ta kosile na sale me taky zajima :) me zajima vse :) a to obleceni na mimi to mi rrikala segra moje ktera ale rodila odsud 70 km ze je lepsi mit sebou,ze sestricky treba nemaj,kvuli tomu ze jeste ciste nedoslo z pradelny a musi se setrit.. Holky jsem rada ze ste sem napsali,mam hroznou radost,myslela jsem ze sem nikdo nepisne ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.1.11 11:28

Samozrejme ze na fotkach to maji nablyskany a vycisteny.. to ostatne vsude, nejen v nemocnicich.. na fotkach je vse hezci, ale kdyz tam pak jdes, na vlastni oci uvidis jak to tam vypada uplne jinak…
Ale to je jedno, nebudu to resit, ja tam rodit nebudu, a ani nikdy bych nerodila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.1.11 11:32

Platit za nekoho z rod. prislusniku staci az pri porodu, takze klid:) v Podoli je 8 porodnich pokoju nic se nepriplaci jen za masazni vanu vypada to jako garzonka, kde je wc+sprcha, balon, polohovaci kreslo ja mela teda jeste tu mazsazni vanu, za ni chteli 500kc nevim jak je to ted, ale moc mi ulevila…
no obleceni se vem par veci sebou, uvidis jak ti to bude vyhovovat, ale staci jen dupacky, bodicka, ponozky … jinak pradlo nosi 2× denne.Kosili si vezmi svoji, andele se v Podoli nefasuji:D pak na sestinedeli je na vymenu, ale ja byla radsi ze mam svoje:). L to vzdy vypral a obden mi prinesl zasobu, mela jsem strasnou spotrebu…
Ale nevim zdali jsou jeste vlozky volne k dispozici, takze si take radsi vezmi balik porodnich vlozek, a kdyz tak dokoupis, dole ve vestibulu je lekarna…

caty: taky jsem pul tehotenstvi na rizikovem, super:) nemohla jsem si na nic stezovat … a ja byla na pokoji po dvou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.1.11 11:34
Monny89 píše:
Samozrejme ze na fotkach to maji nablyskany a vycisteny.. to ostatne vsude, nejen v nemocnicich.. na fotkach je vse hezci, ale kdyz tam pak jdes, na vlastni oci uvidis jak to tam vypada uplne jinak…
Ale to je jedno, nebudu to resit, ja tam rodit nebudu, a ani nikdy bych nerodila..

nj na porodnich salech jsem byla asi 10× na praxi,pred tim nez jsem tam vubec rodila … takze na vlastni oci jsem videla:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.1.11 11:36

na porodni sal jdes kdyz jsi otevrena minimalne na 4 cm, ja byla na sale od 23 hodin do 13hodin nasledujiciho dne.

Jinak na odd sestinedeli, chodi porodni asistentka, poradi jak kojit, strasne mi pomahali, prichazi rehablitacni, laktacni poradkyne…nauci te koupat, prebalovat:D osetrovat pupik fakt si nemam na co stehovat, mozna na to spolecne zazemi na sestinedeli, ale to mi bylo suma fuk stejne chodil clovek 100% denne do sprchy

Příspěvek upraven 14.01.11 v 11:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.1.11 11:39

Tak každý má svůj nazor holky..
Ja chtela rodit v bydliste me maminy,ale tam porodnice konci a bylo to tam fajne,ale 23.unora zaviraji definitivne a ja presne nevim kdy to na me prijde,pak pritel chtel abych sla k Apolinari,ale tam sem nechtela,ptz co sem cetla a slysela maminky na gynde tak 99% chce a nebo bude rodit v Podolí..
Tak sem se rozhodla ze pujdu tam :) Ja bych treba nesla rodit do Mlade Boleslavy.. Tam by me nikdo nedostal ani parem volu.. Tak se nehadejte :( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková