Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
14.1.11 12:20

lowel: zavolej do Podoli, kdy mas prijit na registraci je to presne den, pokud to nestihas uz te nevezmou … http://www.upmd.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
14.1.11 12:23

:mrgreen: no počkej registrovaná už jsem v 14+0, ale na poradnu jsem jim ještě nevolala, jsem teď 35 tt+6, to se musím taky registrovat? Nějaký telefon mi tehdy v kartotéce dali, to budu muset někde vyšťourat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
14.1.11 12:27

jo už jsem to tam dočetla po předání péče lékařem ki nim se vyzvedává ambulantní karta v kartotéce. Jsem si představila těch lejster :mrgreen: To mi stačí vždycky když lezu z Iscare, kolik jich mám po kapsách, už mám na to i složku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.1.11 12:29

tak to staci volat na poradnu, oni te objednaji…

Způsob objednání:
osobně u sestry v prenatální ambulanci
telefonicky na č. 296 511 411 (číslo je určeno pouze pro objednávání, pro jiné dotazy či informace volejte na tel. 296 511 232)
Objednávání do těhotenské ambulance je možné Po-Pá 7.30 - 12.00 hod., 12.30 - 14.00 hod.
Pozor!! Bez registračního čísla nebude možné se objednat ke kontrole.
Doba objednané kontroly je dobou přihlášení se u sestry v těhotenské ambulanci ke změření krevního tlaku, stanovení hmotnosti a k chemickému vyšetření doneseného vzorku moče. Poté dle aktuální dostupnosti příslušné ambulance následuje vyšetření lékařem. Aktuální dostupnost lékaře může být ovlivněna jeho povinností zúčastnit se řešení akutního klinického problému, či řešením akutního ambulantního stavu jedné či několika neobjednaných těhotných, což je dané charakterem ÚPMD jako superkonziliárního pracoviště a centra, které koncentruje riziková těhotenství prakticky bez omezení spádové oblasti. Dojde-li k takové situaci, prosíme proto o trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.1.11 12:30

Monjie Hodne uspechu a zdravicka preju… a diky za vymenu nazoru :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.1.11 12:31

Monny: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.1.11 12:35

Monjie - prece se tu nebudem hadat kvuli takovym „prkotinam“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.1.11 12:40

moje rec :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
14.1.11 12:40

monjie, díky, brnknu jim tam potom, papíra už prý na toho 20 týho mi v iscare připravili, tak to tam pak možná i tak rovnou zavezem,je toho prý celý pakl 8-o , snad to bude všechno a bude včas, jestli bude malá zase spěchat na svět jako ta druhá, tak to bude tak akorát, v Krči mě doktor poslal jen natočit na monitor, že se mu poslíčci nezdají a rovnou si mě tam nechali na porod 8-o , ještě, že jsem tehdy měla všechny papíry zrovna sebou, kromě kufru :zed: i když na druhou stránku fofr, ale neměla jsem čas přemýšlet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.1.11 12:44

on ten fofr je obcas lepsi, alespon clovek nema cas myslet na „co kdyby“

urcite bych zavolala a objednala se, az pujdes na poradnu tak vsechny papiry sebou.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
14.1.11 12:49

Ahoj holky, ještě se taky přidám se svými zkušenostmi z Podolí, i když už nejsou úplně aktuální - rodila jsem tam dvakrát, před čtyřmi a před dvěma lety. S přístupem i s čistotou jsem byla spokojená, sprch a záchodů na šestinedělí by mohlo být víc a jsou spíš starší, ale i takhle to bylo v pohodě :-) Jak se holky ptaly na košili na porodní sál - já jsem využila erární a do své jsem se převlékla až před odchodem na šestinedělí. A oblečení na mimčo jsem taky využila místní, sice se zavazovacími košilkami jsem se taky moc nesžila, ale alespoň je za mě vyprali a to vlastní čekalo čisté připravené doma :-)
Tak ať vám to všem dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
14.1.11 13:50

ahojky já tam rodila v listopadu.Nejprve jsem byla strašně otrávená pač jsem tam byla nejmín 2 hodiny v poradně přitom jsem v ordinaci byla max. 5 min :mrgreen: .Ale nakonec se to vyplatilo.
Jsem moc ráda že jsem byla v Podolí , nemůžu si jinak na nic stěžovat je to tam super a všichni jsou MOC hodný a ochotný :palec:
tak ti držim palečky at máš pohodový porod :-)

• Citovat
  • Upravit
catie
14.1.11 14:04

Za mě Podolí super, rodila jsem tam v říjnu. Porodní sály jsou nové a pěkně vybavené. Rozhodně jsem tam neviděla žádnou špínu, oddělení šestinedělí je sice starší a tudíž ne tak útulně vybavené, jako třeba porodní sály, ale rozhodně není špinavé. Nemůžu si stěžovat na přístup lékařů i sestřiček, příště rodím zase tam :palec:

Příspěvek upraven 14.01.11 v 14:09

• Citovat
  • Upravit
249
14.1.11 14:04

já byla na Vinohradech 11/2009 a musím říci, že předporodní peče super a samotný porod také, asistentka i doktorka byli fajn…a že máte z porodu strach to je jasné, já rodila po třetí a měla jsem strach jako poprvé, no spíše větší, protože tenkrát jsem vůbec nevěděla do čeho jdu. Zato teď jo a proto…ale vše OK :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
14.1.11 15:03

Monjie:Muzu sse zeptat co je to iscare??A jaky papiry na jmeno?? holky ja co mam papiry tak co mi dava gynekolog ,jako kdyz sem byla na krevnich testech,nebo kdyz meril mimico a EKG..Jiny papiry nemam. A kdy bych tam mela zavolat do poradny az mi rekne doktor ze tam uz mam zacit chodit nebo tam mam zavolat driv?? nez mi rekne enco gynekolog? Mam 34 5 tt.. Nejak se tady zacinam desit kdyz tady ctu co si tu pisete..Lowel tady pise ze ma hodne papiru,tak b me zajimalo co?? a az pujdu na poradnu ktere vsechny papiry sebou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková