Čep na mandlích

Zlatonkaa
3.6.13 14:56

čep na mandlich

:) Ahoj holky. Poraďte jak odstranit čep na mandlích? Vůbec nebolí a je malý. Nikdy předtim jsem to neměla. Mám silný dávicí reflex tak nějakou jinou metodu než ručně. Moc děkuji za rady..P :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
evill
3.6.13 15:02

Vykloktat stopagninem (né sprejem ale kloktadlem). Ale taky mě z toho dáví… :)

• Citovat
  • Upravit
1490
3.6.13 15:05

Ja tedy nedam dopustit na boruvkovy kompot..pomaha pri angine, aftech, vyborna dezinfekce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
3.6.13 20:04

Nechat ho tam, cep nevadi, neni sam o sobe projevem nemoci, pokud nema silne zarudle okoli. V mandlich jsou prirozene takove otvurky, usazuji se v nich oloupane epitelie a neznamena to nemoc. Cep na ruzovem podklade je v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
1.12.14 13:30

Ahoj, mate nekdo zkusenost s proplachem cepu z mandli? Zvazuju, ze bych to podstoupila protoze se mi neustale vraci cepy na mandlich a docela velke a bolestive a ted uz i v krku. Nezda se mi, ze by byl krku zarudli, ale je to neprijemne, citim, ze mi tam neco vadi. Doktorce jsem uz nekolikrat rikala, ze si mackam hnis z mandli, ale ona mi neveri stale mi opakuje ze to muzou byt zbytky jidla. Bohuzel pro mne fakt nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
1.12.14 15:14

@Omiii A na to krcni si muzu dojit bez doporuceni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
1.12.14 15:37

Tak o proplachu jsem teda nic neslyšela, ale čepy se mi dělají už x let, ale nějakej problém s tím nemám, angínu jsem snad v životě neměla, čep si normálně odstraním /odzkoušená vatová tyčinka a v poho/. Jinak na krční si samo můžeš dojít bez doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
1.12.14 21:18

Já si je třeba odstraňuju tou zadní stranou pinetky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
1.12.14 22:03

No ja si vzdy namotam vatu na spejly a vymackavam a potom potru alpou.Jina desinfekce do pusy me nenapada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí