Cerkláž – podstoupila ji některá z vás?

1853
2.3.10 16:14

cerkláž

Nevím jestli je to dobře napsané :oops:
Nu podstoupila to některá z vás ?Fungovalo to,bylo to k něčemu dobrý ?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5785
18.3.10 11:18

Ahoj já na to mám jít,vím,že je to v celkové narkóze a pár dní na kapačkách,před porodem se steh dává pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
14.11.10 18:08

Ahoj Tak jak to tedy dopadlo ,pomohla cerkláž aspon trošku ? Bolelo to ? A co potom musela ses výrazně šetřit ,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
14.11.10 19:38

Ahoj,
já cerkláž/steh měla. Je to v celkové, ale krátké narkóze (asi 15 min.). Dělali mi jí ráno a po obědě jsem si už mohla dojít i na záchod a asi za 3 dny jsem šla z nemocnice domů. Co se týkalo pak režimu doma, tak každý doktor mi řekl něco jiného. Jeden - jen ležet, nejlépe hlava níž a nohy výš, max. na záchod. Druhý - jen klidový režim, klidně dělat všechno, ale s rozvahou. Za sebe myslím, že mi cerkláž pomohla. Dvojčata jsem donosila skoro do konce.
Steh pak vyndají před porodem a cítila jsem jen takový tah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
14.11.10 19:43

Tak to jsem ráda ,že Ti cerkláž pomohla. Slyšela JSEM OD ODBORNÍKŮ I NÁZORY ,že to nemá vliv na délku těhotenství ,nicméně pro mě je to jediná naděje tak chci věřit ,že to skutečně pomůže. Ale vítám každou zkušenost .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
15.11.10 06:44

hele ja taky cetla od odborniku leccos, ze statistik to asi jako zazrak nevychazi a asi i proto s tim cekaji na posledni chvili

tak dalsi povzbuzujici zkusenost

svagrovka 2 deti porodila o mesic driv i pres klidovy rezim, treti donosila ikdyz nelezela - mela na cipku nasazeny zase nejaky krouzek, nebyl to steh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.1.11 21:14

ahoj holky, byla jsem sešitá od 19 týdne. Na zíkroku jsem byla v Ostravě-Porubě. Provádí se v celkové narkóze a pak jsem nesměla 24 hodin vztávat z postele. Takže se chodí na mísu. V nemocnici jsem byla celkem 7 dní. Abych ale řekla pravdu, když mi dávali podepsat ten souhlas se zákrokem a na A4 byly napsány možná rizika, tak mi bylo ouzko - možný potrat ze samotného zákroku, odtok plodové vody a kdyby se steh prořezával, tak se musí hned odstranit. Nicméně jsem to podstoupila kvůli zkracování děložního hrdla(předtím potrat ve 22tt) Pak klidový režim spíše s poleháváním. Nic těžkého zvedat, jen do 2kg. Steh vydržel do 36 týdne a pak mi odtekla plodovka… a porod Teď jsem ve 13tt a na zákrok jdu znovu. Zákrok není nijak bolestivý, spíš bych řekla že jsem to na sobě nijak nepozorovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí