Cerkláž, pomohla?

8.3.20 20:51

Cerkláž, pomohla?

Ahoj holky!

Jsem po cerkláži kvůli zkracování(2,5mm) +otevírání čípku V a tvrdnutí bříška, teď jsem 31tt. Chápu, že bych se měla spíše teď obklopovat pozitivním myšlením, ale zeptat se potřebuji :D. Je tu nějaká mamina se zkušeností, že by se snad steh prořezal, nevydržel by, nebo nastaly komplikace ohledně toho a došlo to k předčasnému porodu? Děkuji předem za jakoukoli zkušenost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1212
10.4.20 21:16

@cherepahaaa Ahoj, já mám zkušenost s cerkláží. Byla jsem po několika potratech a cerkláž mi zachránila Našeho chlapečka, dnes už 19 měsíců :palec: :srdce: Ve 21 tt jsem se začala otevírat, čípek byl asi 21mm :(. Se stehem to bylo celkem všechno ok, ale jakmile mi doktor povolil vařit a krátké procházky tak se to hned zhoršilo. Takže mi zase zpřísnil režim, ale nakonec jsem rodila v 38+ 1, malej se narodil krásně donošený, jo a rodila jsem týden po vyndání stehu. :dance: Kdyby tě ještě něco zajímalo, tak se klidně ptej, ale věř, že to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
12.4.20 16:56

Ahojky. Já mám steh od 24+0. Dneska jsem 35+5. Dodržuji fakt přísný klidový režim, tj. ležení - pouze WC a sprcha. Takže asi to nějaký smysl má. Drž se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí