Odtok plodové vody 35+3tt

766
8.3.20 18:26

Odtok plodové vody 35+3tt

Ahojky holky jsem 35+3 prvorodička, když jsem dneska lezla ze sprchy tak ze mě cosi vyteklo a teklo mi to po obou nohách…jestli to byla moč nevím nejsem si tím jistá, ale vyteklo to a pak to přestalo… :nevim: i když mi přijde, že dneska cely den ze mě něco pomalinku a po troškách,,teče" i když zase mám i hodně silný výtok, ale kalhotky mám dneska téměř cely den mokré, může to být plodovka? Mimi se normálně vrtí v bříšku a cca v pátek jsem si všimla, že se posunul níže a už pomalu klesá… :) mám teď pro jistotu vložku, kdyby náhodou. A zdá se mi, že něco teče pořád, ale fakt malinko, nic hrozného, že by to bylo moc. Zatím mě nic neboli, jen ležím :mrgreen: jak se zvednu z postele, tak cítím mirný tlak v podbříšku, napadlo mě ještě, jestli to nemůže být tim jak moc mi ted naléhá na močový měchýř.☺ A ještě jsem chtěla doplnit, nevím zda to s tím nějak souvisí, ale hned potom jsem musela jít na WC na velkou… Děkuji za každou odpověď ❤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25126
8.3.20 18:30

Na tvém místě bych nasadila vložku a jela pro jistotu na kontrolu do porodnice. Hlavu ti neutrhnou a hlavně z té vložky udělají test, jestli to je nebo není plodová voda. Tlak v podbřišku, to bych taky nebrala úplně jako že to nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
8.3.20 18:32

@Pepinka23 po odtoku plodovky bys mela byt do 2 hodin v porodnici! Vezmi tasku a jed. To, ze se mimco normalne hybe je fajn, ale hrozi infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
8.3.20 18:34

@luci.no
Jenomže já nevím jestli to byla plodovka to chvíli teklo a pak to přestalo :nevim: a co jsem četla tak plodová voda teče pořád ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.3.20 18:34

Přesně jak radí holky výše. Jeď, pro kontrolu a tvůj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.3.20 18:37

@Pepinka23 Právě proto že nevíš jestli to je plodová voda. Mě když tekla tak mi odtekla najednou ale ucítila jsem takové lupnutí v břiše. Jeď do porodnice ať se na tebe podívaj, nikdo ti hlavu neutrhne. Při nejhorším pojedeš zase domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
8.3.20 18:41

@Simonkaa01
Jo já necítila ani lupnutí =) popravdě jsem v klidu a nechci zbytečně plašit. Problém je ten, že nemáme auto ☹️️ nu uvidíme dáme si večeři a uvidím jak bude, když se trochu rozhýbu… ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
8.3.20 18:46

@Pepinka23 jasne, riskuj zivot ditete. Zda se mi, ze z toho mas akorat legraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
8.3.20 18:49
@Pepinka23 píše:
@luci.no
Jenomže já nevím jestli to byla plodovka to chvíli teklo a pak to přestalo :nevim: a co jsem četla tak plodová voda teče pořád ne?

Nemusí. Mé napraskl plodový vak jen trochu a nahoře, takže to celý den jen trošku ucmrndávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14628
8.3.20 18:49

Hele to není sranda, vezmi si porodnickou vložku, tašku do porodnice, papíry a zavolej si příbuzné, souseda, kamarádku, taxík, kohokoliv… a nech se v porodnici zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.3.20 18:50

@Pepinka23 Tak si zavolej taxi. Tohle není sranda, třeba to plodová voda byla a ty takhle ohrožuješ dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14628
8.3.20 18:51
@MartinaIrena píše:
Nemusí. Mé napraskl plodový vak jen trochu a nahoře, takže to celý den jen trošku ucmrndávalo.

Přesně tak, záleží kde a jak to odtéká, někomu se vyleje bazén, někomu to odchází v menších dávkách, někomu odtéká plynule… :nevim: Jako kdy jindy už se nechat zkontrolovat, když ne při odtoku plodovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
8.3.20 18:55

Vem si vložku a jeď do porodnice. I kdyby to bylo nechtěné počurani tak budeš aspoň vědět. Radši být v klidu, než je pak nějaký problém. Mě se to stalo při procházce a naštěstí jsem se ”jen” pocurala :lol: V porodnici mi řekli, že se to proste stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.3.20 18:56

Mě taky začala plodovka odtékat velmi pomalu, nevěděla jsem jestli je to voda nebo výtok. Na porod je ještě brzy, tak pádej do porodnice ať v případě problému zachrání, co můžou. Přístup dám si večeři a uvidím, to je na pár facek. Uvědomuješ si, že to dítě nemusí mít dozrálé plíce a budeš potřebovat převoz na specializované pracoviště?

• Citovat
  • Upravit
1113
8.3.20 18:56

Jeď do porodnice proboha. Je krásné že jsi v klidu ale abys nelitovala potom. Však na tom nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí