Odtok plodové vody 35+3tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
766
8.3.20 18:56

Nedělám si z ničeho legraci, jen mě neukamenujte… Jsem prvorodička a tak nevím co všechno je normální a co ne. ☺️ A upřímně se mi nikam nechce, ale pro svůj klid raději pojedu. Vzhledem k tomu, že začal celkem dost tlačit dolu a bolí to a bolí i záda. Děkuji za rady pak napíšu jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
8.3.20 18:59

Já když jsem začala rodit, tak mi taky vyteklo jenom trochu plodové vody, nevěděla jsem jestli je to plodovka a tak jsem pro jistotu hned jela. Plodová voda to byla, zbytek mi doktorka píchla v porodnici. Na nic nečekej a jeď. I kdybys jela zbytečně a byl to planej poplach, za zdraví miminka to stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
8.3.20 19:00

@Pepinka23

Právě proto že jsi prvorodička a nevíš co čekat bys měla jet. Tobě se nikam nechce. :mrgreen: To je krásné… :pankac: Hlavně ať je to malé v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25129
8.3.20 19:00

@Pepinka23 Ty jo tak tlaky do zad, už bych objednávala taxi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
8.3.20 19:10
@Pepinka23 píše:
Nedělám si z ničeho legraci, jen mě neukamenujte… Jsem prvorodička a tak nevím co všechno je normální a co ne. ☺️ A upřímně se mi nikam nechce, ale pro svůj klid raději pojedu. Vzhledem k tomu, že začal celkem dost tlačit dolu a bolí to a bolí i záda. Děkuji za rady pak napíšu jak jsem dopadla.

No tak právě proto že jsi prvorodička, máš být trochu opatrnější… Snad ti to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
8.3.20 19:12

Tak já jsme 36+6 a v pátek jsem se jela nechat zkontrolovat do porodnice protože už několik dní mám v noci bolesti jako ještě nerodim ale prostě jsem radši jela jenže mě nic neteče mám jen poslicky a příjemný to není a moje tělo se začíná chystat ale aspoň mám jistotu že bylo vše ok zítra tam jdu zase na kontrolu já třeba mám strach pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14650
8.3.20 19:13
@Pepinka23 píše:

Hlavně už to prosím neodkládej, nechci malovat čerta, ale ty tlaky a bolesti by mě dost znervózněly. Držím palce a kdyžtak se ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
8.3.20 19:17

Proboha jed do té porodnice. I kdyby to teklo pomalu, tak teče. Musí zkontrolovat, kolik jí tam dítě má. Riskujes a to sakra moc. Rozhodně tohle není normální. Já celé těhotenství tohle neměla a žádnou vložku jsem nepotřebovala :nevim: výtok ano, ale tohle fakt ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.3.20 19:35

@Pepinka23 právě proto, že jsi prvorodicka, měla bys být poučena od dr.. Snad ta kontrola dobře dopadne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77136
8.3.20 19:36

@Pepinka23 doufám, že už jsi v porodnici, ty všechny příznaky dohromady - no já bych řekla, že začal porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
8.3.20 19:37

To je od tebe hezky, ze nechces byt za hysterku, ale v tomhle případě se seber a mazej na porodnice k doktorovi. Unik plodovky v 35+ neni zadna sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.3.20 19:41

@Pepinka23 Dej si vložku a jed do porodnice. Vytestují tam, jestli se jedná o plodovou vodu. Mě takhle začaly dva porody. A potřeba jít na velkou souvisí s tím, že si tělo dělá prostor pro průchod miminka, konečník je hned vedle pochvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32200
8.3.20 19:45

@Pepinka23 Tak bych asi řekla, že si začala rodit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
8.3.20 19:47

Já bych jela hned do porodnice a čem si rovnou tašku, pokud je to plodovka, určitě si tě tam nechají. Měla jsem to u obou děti. Doma si dej tu poporodní vložku. Dělají pak test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
8.3.20 19:50

@Pepinka23 vodami odtekala pomalu. Nikdy jsem žádné lupnuti necitila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie