Krvácení v 6+2tt

Anonymní
8.3.20 20:02

Krvácení v 6+2tt

Ahoj, měla bych dotaz jsem v 6+3tt včera a jsem začala krvácet jeli jsme ihned do nemocnice lékař mě vyšetřil a řekl že to není dobré těhotenství protože ve vacku ještě není srdíčko nic. Chtěla jsem se optat ma s tím někdo z vás zkušenost? Dostala jsem utrogestan a v úterý jdu na kontrolu. Dr. Mi to už chtěl vzít včera ale pak jsem se rozhodli že počkáme do úterý.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
8.3.20 20:17

Tezko říct, musis čekat, ale velke naděje bych si nedelala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
8.3.20 20:17
@Anonymní píše:
Ahoj, měla bych dotaz jsem v 6+3tt včera a jsem začala krvácet jeli jsme ihned do nemocnice lékař mě vyšetřil a řekl že to není dobré těhotenství protože ve vacku ještě není srdíčko nic. Chtěla jsem se optat ma s tím někdo z vás zkušenost? Dostala jsem utrogestan a v úterý jdu na kontrolu. Dr. Mi to už chtěl vzít včera ale pak jsem se rozhodli že počkáme do úterý.

Tak to záleží na více věcech víš jistě kdy byla ovulace? Já to měla stejně ovulace byla jindy a miminko budu mít tento měsíc termín mám na konci ale může to být i dřív takže těžko říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 20:19

@lovean ovulace byla 7.2.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.20 20:20

V 6tt by uz srdíčko byt mohlo… Ale pokud Dr. To vyhodnotil jako neprospivajici těhotenství tak te nechci strasit ale moc tomu nedavej :roll: pokud se tak telo rozhodlo neudelas s tím nic a co se ma stat se stane :nevim: :roll: ale i tak moc drzim palce a třeba to nakonec dopadne dobre priroda je mocna ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.20 20:21

@Kriss Tina taky bych s tím radeji nepocitala a pak byla radsi mile prekvapena 🙂nez si ted davat nadej a pak byt zklamana

• Citovat
  • Upravit
7997
8.3.20 20:25
@Anonymní píše:
@lovean ovulace byla 7.2.

To už je celkem dlouho to nevím ale těžko říct já měla nepravidelný cyklus ovulace vůbec nevím kdy byla myslela jsem si že žádnou nemám a krev ti nevzal doktor? Mě ji vzali taky jsem byla takhle na pohotovosti kvůli krvácení a podle hcg hormonu se poznalo jestli tam je možnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
8.3.20 20:27
@Anonymní píše:
Ahoj, měla bych dotaz jsem v 6+3tt včera a jsem začala krvácet jeli jsme ihned do nemocnice lékař mě vyšetřil a řekl že to není dobré těhotenství protože ve vacku ještě není srdíčko nic. Chtěla jsem se optat ma s tím někdo z vás zkušenost? Dostala jsem utrogestan a v úterý jdu na kontrolu. Dr. Mi to už chtěl vzít včera ale pak jsem se rozhodli že počkáme do úterý.

Těžko říct. Já bych osobně ještě flintu do žita nehazela. Zároveň počítej i s tou horší variantou, abys pak nebyla zklamaná. Čím máš ovulaci potvrzenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 20:30

@lovean vzal výsledek se dozvím v úterý.

• Citovat
  • Upravit
7997
8.3.20 20:33
@Anonymní píše:
@lovean vzal výsledek se dozvím v úterý.

Tak uvidíš v úterý šance tam je vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
8.3.20 20:35

Ahojky, ráda bych ti dala trochu naděje. Byla jsem 6+4 a začala jsem krvácet jasne červenou krvi, jela jsem na pohotovost a byla jsem přesvědčená, že je to konec. Dr mě vyšetřila, nepřišla na příčinu krvácení, jen našla v děloze nějakou modřinku, kterou mi zřejmě udělal můj gynekolog velmi necitlivým vyšetřením asi 4 dny před tím. Srdíčko ještě nebylo i když mi dr řekla že nějaký záchvěv viděla, ale těžko říct, sama si nebyla jistá. Dostala sem ty samé prášky co ty, Dr pohrozila potratem, že co se má stát stane se, ať dál chodím do práce že lezení mi těhotenství prý nezachrání, pokud by mělo skončit. Krvácet jsem přestala ještě ten den. Jen jsem ještě spinila asi 2 dny. No a na další kontrolu jsem šla za týden, srdíčko tlouklo, dneska jsem ve 20+4. Prozatím mám všechny vyšetření v pořádku, takže věřím že to dotahnu do zdárného konce a porodim zdravé miminko.
Držím palce a věřím že to bude dobrý! 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 20:41

@Ukulemba mě tedy přijde že na kontrolu jdu brzy hned za 3 dny a v úterý když nebude srdíčko tak jdu na vyčištění. Takze v úterý budu 6+5

• Citovat
  • Upravit
7997
8.3.20 20:46
@Anonymní píše:
@Ukulemba mě tedy přijde že na kontrolu jdu brzy hned za 3 dny a v úterý když nebude srdíčko tak jdu na vyčištění. Takze v úterý budu 6+5

Já bych viděla podle hcg s krve mělo by se co dva dny zdvojnásobit pokud by to tak bylo řekla bych doktorovi ať ještě počka že na vyčištění zatím nejdu ale je to na tobě já jsem taky čekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
8.3.20 20:50
@Anonymní píše:
@Ukulemba mě tedy přijde že na kontrolu jdu brzy hned za 3 dny a v úterý když nebude srdíčko tak jdu na vyčištění. Takze v úterý budu 6+5

V tomhle tydnu je to se srdíčkem už asi otázka dnů, takže klidně může být už vidět za 3 dny. Ale je to asi dost individuální, co jsem četla. Znám holcinu která čekala na srdíčko snad do 8 TT. Kromě srdíčka se embryo taky asi nějak zvětšuje a vyvíjí, takže gynekolog pozná jestli je to v pořádku nebo ne.. uvidíš. A kdyby to nevyslo, neves hlavu. Doktorka na pohotovosti mě uklidňovala že kdyby těhotenství skončilo, je to jak když pohnojis a prý to pak většinou jde „samo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 20:53

@Ukulemba moji mamce potvrzovali bráchu až v 8+5 protože měla prázdný vacek tak se čekalo a taky spinila. Tak je mi divné že u mě chtějí udělat hned vyčištění 😞

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky